Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 24, 20:13)
Sveikos 4u.gif

Man vestuvem taip garbanojo su tom plonom znyplem (kur rusiuke pasakojo) bet jei plaukai ir taip tiesus, tai galima ir paciai.. arba gal turi drauge kuri turi panasias znyples ir jau yra igudus. tikrai sukuosena nesudetinga 4u.gif

drinks_cheers.gif tik reikia žinoti kaip, o toliau nesudėtinga. bet pas mane žnyplės storos tai nieko nesigautų.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 17:36)
man labai graziai atrodo,naturaliai taip m,kad man taip nudazytu

jau sakėm, keisk kirpėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 18:57)
jau sakėm, keisk kirpėją biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 16:18)
Tiesa, gal vilnietes garbanes turi gera kirpeja rekomenduot? g.gif

SOS, labai-labai reikia unsure.gif
Atsakyti
Vilnietes garbanes, SOS! Reikalinga gera kirpeja, labai-labai unsure.gif
Papildyta:
Atsiprašau, 3 kartus ta pati pavariau blush2.gif Kompas užstrigo schmoll.gif
Atsakyti

SOS, labai-labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 24, 18:56)
turiu toki purskikli, bet nieko gero  g.gif

man tik geras del to kad susigarbanoja nuo jo plaukai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 24, 20:06)

gerai pakeisiu,bet rekomenduokit tokia kurios pacios lakotes ir tikrai zinot kad gerai nudazys,o tokio cia nera nes is klaipedos cia mazai kas,kas rekomendavo is sm kirpeja nuejau bet nusivyliau,o eit pas bet kokia nepazystama ir rizikuot tikrai nenoriu
Atsakyti

as turiu biggrin.gif maniske visai nebloga ax.gif bet neatsakau, jei kartais tau nepatiktu, nes gi zinot kaip ten buna - kas vienam tinka, kitam netinka rolleyes.gif
atbuvau sestadieni pas ja wub.gif super, ir nudaze ir nukirpo cool.gif tik gaila fotkes nepasidariau, nes ne namie buvau visa savaitgali, ir fotiko neturejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 21:50)
doh.gif
ot ir susijusios flirt.gif

Ha ha ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
ziuriu vel auditas prasinese lotuliukas.gif gaila manes nebuvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 25, 09:30)

Ha ha ha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
ziuriu vel auditas prasinese  lotuliukas.gif gaila manes nebuvo  doh.gif  biggrin.gif

labas 4u.gif
jo pabumba pabumba ir dingsta. taip pradėjusi pokalbį tikrai neįsilies į kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Eleina,2009 05 25, 09:30]
as turiu biggrin.gif maniske visai nebloga ax.gif bet neatsakau, jei kartais tau nepatiktu, nes gi zinot kaip ten buna - kas vienam tinka, kitam netinka rolleyes.gif
atbuvau sestadieni pas ja wub.gif super, ir nudaze ir nukirpo cool.gif tik gaila fotkes nepasidariau, nes ne namie buvau visa savaitgali, ir fotiko neturejau blush2.gif
Papildyta:

Eleina, parašyk, prašau, koordinates (Vardą, telefoną, adresą). Iš anksto, ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=AlenaG,2009 05 25, 12:36]
[quote=Eleina,2009 05 25, 09:30]
Papildyta:

Eleina, parašyk, prašau, koordinates (Vardą, telefoną, adresą). Iš anksto, ačiū bigsmile.gif
[/quote]
Inga, "silkine banga", Zukausko 23 siaures miestely, 2789393.
Atsakyti
Sveikos, garbanės..

Pagal plaukų struktūrą kaip ir aš tokia esu..Plaukai linkę tokie pūstis, šiauštis, veltis..Išplovus galvą nieko nedarant susisuka tokiom pusiau išleistom spiralėm..tai aš ir plėšaus - arba visiškai tiesinu, arba dar labiau garbanoju ir fiksuoju..Dabar esu pasinešus į tokių tvarkingų garbanų pusę - labai žavi tokios, kaip čia pasakyt..lengvai susuktos sruogos - pats plaukas nuo šaknų kiek pakeltas, tiesus, maždaug per vidurį pasukta..na, žavios lengvos bangos/garbanos be jokių pasišiaušusių plaukų..Manyčiau akso vidurys man..nes tada kaip ir jokių priemonių nebereikia..Šaknys mažiau riebaluojasi..Ilgiau tvarkinga šukuosena išbūna..

Kažkas rašė, kad įmanoma plonom tiesinimo žnyplėm..o turi reikšmės, kad jos iš viršaus nekaista?
gal kas bandėt būten tokį efektą išgaut? tada prašom technologiją atskleist - ar reikia tada plaukui kokio glotinimo piremonių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 13:29)
Sveikos, garbanės..

Pagal plaukų struktūrą kaip ir aš tokia esu..Plaukai linkę tokie pūstis, šiauštis, veltis..Išplovus galvą nieko nedarant susisuka tokiom pusiau išleistom spiralėm..tai aš ir plėšaus - arba visiškai tiesinu, arba dar labiau garbanoju ir  fiksuoju..Dabar esu pasinešus į tokių tvarkingų garbanų pusę - labai žavi tokios, kaip čia pasakyt..lengvai susuktos sruogos - pats plaukas nuo šaknų kiek pakeltas, tiesus, maždaug per vidurį pasukta..na, žavios lengvos bangos/garbanos be jokių pasišiaušusių plaukų..Manyčiau akso vidurys man..nes tada kaip ir jokių priemonių nebereikia..Šaknys mažiau riebaluojasi..Ilgiau tvarkinga šukuosena išbūna..

Kažkas rašė, kad įmanoma plonom tiesinimo žnyplėm..o turi reikšmės, kad jos iš viršaus nekaista?
gal kas bandėt būten tokį efektą išgaut? tada prašom technologiją atskleist - ar reikia tada plaukui kokio glotinimo piremonių ir pan.

oi neapsimoka tau plaukų deginti tiesinimo žnyplėmis, nei garbanojant, nei tiesinant. garbanojant tai tokia šventiškesnė sukuosena ganasi. kaip suprantu pas tave plaukai, panašiai kaip pas mane, jei nieko nededi iš frormavimo priemonių, tai lengvai tik susisuka. aš tai išsiplovusi galvą deduosi dar zele garbanotems formavimui, o džiovinu užvertusi galvą, tai žinok gerai gaunasi. gali albumėlyje pažiūrėti (blondinių) O ant rytojaus jų nešukuoju, tik sudrėkinu jei reikia vandeniu, kondicionieriumi ar purškalu.Tai žinok išvaikštau garbanota iki sekančio plovimo ir 3 ir 4 dienas. Seniau ir aš tiesindavau plaukus, tai patikėk kaip susivariau. Db vis dejuodavau, kad atrodo kaip pakulos, nuo tiesinimo ir šviesinimo... doh.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti