Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 09, 12:18)
Sveikos, senos ir naujos garbaneles  biggrin.gif  4u.gif
nebespeju su jumis paplepeti, darbo padaugejo - nebegaliu darbo metu SM sedeti  lotuliukas.gif  rytoj diplominio gynimas  unsure.gif

SEKMES!!! isivaizduok kaip palengves po to bigsmile.gif as kaip ant sparnu isskridau ax.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 09, 12:40)
Nu slinkdavo ir iki Friedos, bet jau siandien tai ziauriai. Nulekus siandien nusipirkau dar kapsuliu nuo slinkimo su placenta. Dar keleta kartu pabandysiu, jei ir toliau taip, tai teks atsiprasyti Panten  ax.gif o Frieda i siuksline  doh.gif

Man Pantene labiausiai mano plaukams netinkanti linija doh.gif o Frieda geriausia ka bandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 15:17)
SEKMES!!! isivaizduok kaip palengves po to bigsmile.gif as kaip ant sparnu isskridau ax.gif

tikiuos, kad isskrist galesiu, neteks zeme sliauzti... unsure.gif
beje, ka studijavai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 09, 13:59)
tikiuos, kad isskrist galesiu, neteks zeme sliauzti...  unsure.gif
beje, ka studijavai?   blush2.gif

Vadyba ir verslo administravima VDU, pernai baigiau biggrin.gif primink ka tu sudijuoji ir kokia tema rasai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 09, 21:01)
Įkėliau nuotrauką  blush2.gif

Iskart pavyko ikelt? bigsmile.gif Ar kirpai plaukucius, ar tik kitaip susukuoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 09 birželio 2009 - 22:04
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 23:04)
Iskart pavyko ikelt? bigsmile.gif Ar kirpai plaukucius, ar tik kitaip susukuoti? ax.gif

kai paaiškinai iškart pavyko 4u.gif
nusikirpau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 09 birželio 2009 - 22:14
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 09, 21:14)
kai paaiškinai iškart pavyko  4u.gif
nusikirpau  rolleyes.gif

Labai grazios, stambios garbaneles 4u.gif visada trumpus nesioji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 23:21)
Labai grazios, stambios garbaneles 4u.gif visada trumpus nesioji? bigsmile.gif

beveik visada tongue.gif nu.. mokykloj tai buvo ilgesni biggrin.gif
o po vaikų gimimo buvo visai trumpai nusikirpus blush2.gif kaip berniukas bigsmile.gif

P.S. stambios garbanėlės, tai kol kirpykloj taip sušukavo, o kai išplausiu busiu kaip avelė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 09 birželio 2009 - 22:28
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 09, 21:24)
beveik visada  tongue.gif nu.. mokykloj tai buvo ilgesni  biggrin.gif
o po vaikų gimimo buvo visai trumpai nusikirpus  blush2.gif kaip berniukas  bigsmile.gif

Kodel nenori ilgesniu paaugint? ax.gif tau labai tiktu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 23:51)
Kodel nenori ilgesniu paaugint? ax.gif tau labai tiktu bigsmile.gif  4u.gif

Dabar plaukai buvo iki pečių (nuotrauka buvo senoka, kai tik man padarė Kare) susitvarkyti neėjo. Aš nemegėja sukiotis prieš veidrodį, cackintis su plaukais nemoku ir nenoriu ir laiko neturiu. O kai tik pradedu surišinėti į uodegėlę arba naudotis lankeliu mane tai nervina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 09, 22:03)
Dabar plaukai buvo iki pečių (nuotrauka buvo senoka, kai tik man padarė Kare) susitvarkyti neėjo. Aš nemegėja sukiotis prieš veidrodį, cackintis su plaukais nemoku ir nenoriu ir laiko neturiu. O kai tik pradedu surišinėti į uodegėlę arba naudotis lankeliu mane tai nervina  biggrin.gif

Kodel su kare buvo sunku susitvarkyti? g.gif atrodo labai paprasta - kuo garbanos trumpesnes, tuo maziau vargo ax.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 13:36)
Kiek laiko slinko po gimdymo?

metus
kadangi 9 men maitinau, negalejau kažkokių special vitaminų gerti, tik naudojau šampuną - reconstruct (JOICO)
paskui aišku griebiau vitaminus, db galiu teigti, kad baigėsi slinkimas ir plaukai atsigavo tongue.gif maniškei jau metai ir 9 mėn.
Atsakyti