Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(pandutė @ 2009 06 09, 10:21)
man ir ziauriai slenka ir nebezinau ka vartot kad nustotu,geriu ir vitaminus ir ampules perku nieko vis tiek slenka

skydliaukę išsitirk. Hormonus skydliaukės. Pas mane tai ir dėl to slenka...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 09, 09:53)
skydliaukę išsitirk. Hormonus skydliaukės. Pas mane tai ir dėl to slenka...

as turiu skydliauke jau senai kas metus tyriuosi,tik dabar jau reik vel eiti,bet kiek nueinu vis sako normos ribose
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 06 09, 11:13)
as turiu skydliauke jau senai kas metus tyriuosi,tik dabar jau reik vel eiti,bet kiek nueinu vis sako normos ribose

kraują žiūri? Dar mokami tie hormoniniai tyrimai...Aš buvau gegužę, o eisiu apie rugsėjį, nes kraujas truputį blogas. Per daug ATPO. Pati veikla normali skydliaukės.
Atsakyti
laba visoms,

oi, apie kokius rimtus dalykus kalbate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 09, 11:22)
laba visoms,

oi, apie kokius rimtus dalykus kalbate blink.gif

Bet su plaukais susiję biggrin.gif dėl ko gali slinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 09, 07:19)
help.gif Merginos, kurios naudojate John Frieda priemones, nepastebejote, kad labiau plaukai slinkti eme? Issiploviau siandien Johnu antra karta ir apstulbau kaip plaukai slenka, ismeciau sauja beplaudama ir dabar kiek braukiu per plaukus tiek metu  cray.gif Dar bandau save guosti, kad cia sesijos stresas, bet ....

As naudoju ilgiau nei pusmeti, man nei pries tai, nei dabar neslenka schmoll.gif nors ne visoms tinka tos pacios priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 08, 23:50)
Atsiusk man i meila chardonnay.sm@googlemail.com
nesuprantu kodel nepavyksta idet g.gif gal jau perpildytas?

vakare atsiusiu 4u.gif
ir būtų smagu jei paaiškintum kaip ten dėti nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 09, 10:11)
vakare atsiusiu  4u.gif
ir būtų smagu jei paaiškintum kaip ten dėti nuotraukas  ax.gif

Nueik i savo albuma ir tada kairej pusej, melynoj juostoj spaudi ant komandos Add Photo(s) , tada One photo at a time ir ikeli savo nuotrauka is kompiuterio 4u.gif turetu pavykt. jei ne, rasyk man mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

aš visada buvau ir tikriausiai liksiu tokios nuomonės,kad jei jau plaukai slenka,tai reiškia kažkokios problemos su sveikata.. nes kai aš turėjau problemų,tai plaukai slinko kuokštais ir gėriau visokius papildus ir nieko doh.gif tik reklama ir tiek ax.gif o susitvarkė sveikata ir plaukai nebeslenka smile.gif
aišku normalu,kai kažkiek iškrenta bešukuojant..
taip kad merginos,saugokit save mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magistrante: 09 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(magistrante @ 2009 06 09, 10:20)
labas  4u.gif

aš visada buvau ir tikriausiai liksiu tokios nuomonės,kad jei jau plaukai slenka,tai reiškia kažkokios problemos su sveikata.. nes kai aš turėjau problemų,tai plaukai slinko kuokštais ir gėriau visokius papildus ir nieko  doh.gif tik reklama ir tiek  ax.gif o susitvarkė sveikata ir plaukai nebeslenka  smile.gif
aišku normalu,kai kažkiek iškrenta bešukuojant..
taip kad merginos,saugokit save  mirksiukas.gif  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif

Kad ne visada lengva nustatyti kas su ta sveikata negerai ir ja atstatyt doh.gif man anskciau nuo dietu slinko, kartais dar pavasariais, bet jau kuris laikas (tfu tfu tfu) net sukuojant daug neisslenka biggrin.gif

visai_nauja, o tu tik po Friedos pastebejai kad slenka? unsure.gif mes tada ji jei netinka! mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 09 birželio 2009 - 11:29
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 09, 11:26)
Kad ne visada lengva nustatyti kas su ta sveikata negerai ir ja atstatyt doh.gif man anskciau nuo dietu slinko, kartais dar pavasariais, bet jau kuris laikas (tfu tfu tfu) net sukuojant daug neisslenka biggrin.gif

oj patikėk žinau doh.gif nes aš netgi gulėjau ligoninėj,tyrė nuo galvos iki kojų ir tai nieko nerado.. doh.gif tik po tam tikro laiko išaiškėjo kas buvo... doh.gif

kaip aš šiandien miego noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 09, 10:41)
oj patikėk žinau  doh.gif nes aš netgi gulėjau ligoninėj,tyrė nuo galvos iki kojų ir tai nieko nerado..  doh.gif tik po tam tikro laiko išaiškėjo kas buvo...  doh.gif

kaip aš šiandien miego noriu  doh.gif

Svarbu kad is viso paaiskejo mirksiukas.gif 4u.gif

O pas mus kaip salta - visus megztinius supakavau kai atsilo o dabar ner kuo rengtis unsure.gif
Atsakyti