turiu ta keunes scoolpinga, man jis
taip ir guli nenaudojamas, nei ismest nei laikyt

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 07, 21:31)
turiu ta keunes scoolpinga, man jis
taip ir guli nenaudojamas, nei ismest nei laikyt

Kuo nepatiko?
QUOTE(wenita @ 2009 06 06, 08:58)
jau laaaaaaaaaaaaaaaabai gražios garbanėlės. laaaaaaaaaabaiiiiiiiiii

Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 06, 09:35)
Niekaip neisprendziu savo problemos ;/ Tieisnti gaila,fenuoti gaila, pasiputusi vaiskcioti nenoriu,o kai slapius pagalmzau su putomis gaunasi toks kietas siursktus raizgalynas
Na toks "kutvelos" stiliukas gal man dar ir butu pakenciamas,bet lb jau nemalonu liest,tada dar sausesni jie atrodo. Ankstesnese garbaniu temose buvo giriamas kazkoks Keune sculptingas ar buildingas
nu garbanu losjonas. Jis kietina plaukus,koki pojuti suteikia?
Dar mastau gal slapius plaukus vasku istepti,sausumo but neturetu,bet turbut negraziai riebliai susilipins ir persmulkiai susisruoguos..

Dar mastau gal slapius plaukus vasku istepti,sausumo but neturetu,bet turbut negraziai riebliai susilipins ir persmulkiai susisruoguos..
formavimo priemonėmis plaukus tepk šlapius visada, ir jas rinkis ne stiprios fiksacijos. tada ir nebus šiaušalyno, ir bus malonu liesti

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 08, 09:27)
aciukas

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 17:30)
gražiai tau padarė plaukučius labai. man ir gi neišrinkdavo tų pačių sruogų, tiesiog dėdavo naujas, o jei jau per daug nušviesėdavau įmesdavo rudų

Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 06 07, 17:57)
o klausyk,ten tik pilstomos priemones ar galima nusipirkti ir su buteliukais,nes nelabai tureciau,kur juos pilti?
ir kokia kaina to sculptingo?ir kokia ten parde?gal zinai pavadinima? 

yra ir buteliukais manau, bet dėl visa ko pasiimk kokį induką. Pardė yra mickevičiaus gatvėj, prie milano picerijos, toj pačioj pusėj kaip picerija, už poros žingsnių. Jei eitum nuo alėjos, tai už picerijos, jei eitum nuo akropolio tai prieš

Vadinasi, gal prekės kirpykloms

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 08, 00:38)
Kuo nepatiko?
kai pirkau kirpykloj iskart pasake, kad jis labiau skirtas slapiam efektui. o kadangi as to efekto nenoriu, tai tik truputi issispaudziu ant pirstu, isitrinu i delna ir su delnais per plaukus perbraukiu... atrodo to slapio efekto ir neturetu but, bet gaunasi kelios labai sulipintos sruogos, kad ir kaip beskirstyciau, nei tai slapias efektas nei tai neslapias, su keliom sulipusiom sruogom... gal as tiesiog nemoku jo normaliai paskirstyti

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 08, 09:47)
yra ir buteliukais manau, bet dėl visa ko pasiimk kokį induką. Pardė yra mickevičiaus gatvėj, prie milano picerijos, toj pačioj pusėj kaip picerija, už poros žingsnių. Jei eitum nuo alėjos, tai už picerijos, jei eitum nuo akropolio tai prieš 

dekui,kai busiu kaune reiks uzsukti

sveikos,
tai kad aš ir, darbas prasidejo irgi retokai užsuku
beje, kai buvau kirpykloj, prašiau kirpėjos nedaryti man per daug šviesiai, kad nebūčiau geltona, na gelsvas pigmentas...
nu ji įkalbino dažyti dar šviesiau....
na, kai man nusiplauna spalva po poros men tai ir būna ta man patinkanti
nu db žiūriu į save, nu man vis tiek per šviesu ir per daug blondiniška, kažkaip kai papilkėju gražiau
QUOTE(pandutė @ 2009 06 08, 13:16)
sveikutes,kaip laikotes?man visa savaite i paskaitas tai neprisedu daznai
tai kad aš ir, darbas prasidejo irgi retokai užsuku
beje, kai buvau kirpykloj, prašiau kirpėjos nedaryti man per daug šviesiai, kad nebūčiau geltona, na gelsvas pigmentas...
nu db žiūriu į save, nu man vis tiek per šviesu ir per daug blondiniška, kažkaip kai papilkėju gražiau

QUOTE(Monrutė @ 2009 06 08, 13:42)

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 08, 14:06)

jooo pamenu, kažkada gavausi po panašios priemonės pilkai violetinė...

Papildyta:
sesuo mano parsisiuntė iš UK redken blond linija
sakė nuima geltonumą, labai liuks
gal kas naudojate iš šviesiaplaukių?
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 08, 14:19)
jooo pamenu, kažkada gavausi po panašios priemonės pilkai violetinė...
tai gerai, plaukai buvo trumpi atrodė, kad taip turi būti 
Papildyta:

Papildyta:
nenaudoju.
Aš irgi vaikščiojau violetinio atspalvio plaukais nuo balzamo.
turiu pilkinantį šampūną. kurio spalva violetinė, bet išsimuiluoju galvą, palaikau kelias min, tai atrodo, kad nieko nedaryta. Jau galvojau, kad nieko jis nepilkina, bet nustojus juo plauti galvą, kai pradėjo lysti geltona geltona, tada supratau, kad vis dėl to pilkino, tik ne taip žiauriai, kad vaikščiočiau violetinė, o natūraliai. Tai dabar baisiai patenkinta šampūnu.