Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 14:15)
as tik sakau, kad UK yra Debenhams  smile.gif  jame nera natur kosmetikos. Siusiu broli per visas parduotuves, tegu iesko, kad jau pats pasisiule kosmetikos parvezt  hihihi.gif
boots irgi nera naturalios... Internete ziurejau, tai viskas pagrinde eina online prekyba, o kur pacios parduotuves ir neradau...  doh.gif

Nu jo, naturalios kosmetikos parduotuves ir as niekur nemaciau g.gif

ka naudoji is drekinamuju kremu veidui? (vel poster_offtopic.gif hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 16:27)
Nu jo, naturalios kosmetikos parduotuves ir as niekur nemaciau g.gif

ka naudoji is drekinamuju kremu veidui? (vel poster_offtopic.gif hihihi.gif )

Vis dar paieskose smile.gif Esu bandzius keliu rusiu, bet to "pacio paciausio" neradau dar smile.gif Ir db uzsisakiau dar viena krema pabandymui internetu
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 15:22)
Vis dar paieskose  smile.gif  Esu bandzius keliu rusiu, bet to "pacio paciausio" neradau dar  smile.gif  Ir db uzsisakiau dar viena krema pabandymui internetu

As irgi dabar ziurineju internete, radau net kaip paciai pasidaryti drekinamaji krema biggrin.gif http://lifestyle.ilo...-home-1902.html visai idomu, be to sudetines dalys labai paprastos. kada nors reikes issivirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 14:09)
man  bent nea ..bet vel gi kas vienam tinka kitam nea  ax.gif

nzn , man slapiu plauku vaizo jis nesuteikia , ir tuom dziaugiuosi nes nemegstu slapio vaizdo efekto. aha  pirmas bonkas buvau pirkus feminoi bonoi, dar tada ji taip vadinosi, o jau po to pilsciausi. ten laisveij. taip pigiau iseina.

to aktyvatoriaus net nebandzius as esu.

o klausyk,ten tik pilstomos priemones ar galima nusipirkti ir su buteliukais,nes nelabai tureciau,kur juos pilti? g.gif ir kokia kaina to sculptingo?ir kokia ten parde?gal zinai pavadinima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 17:33)
As irgi dabar ziurineju internete, radau net kaip paciai pasidaryti drekinamaji krema biggrin.gif http://lifestyle.ilo...-home-1902.html visai idomu, be to sudetines dalys labai paprastos. kada nors reikes issivirti lotuliukas.gif

as dar tokiais rankdarbiais neuzsiimineju lotuliukas.gif

kad butu i tema - buvau salon+, klausiau del tos plauku atgaivinimo proceduros. Tai 40Lt pati procedura ir 35Lt susukavimas unsure.gif sake, vienos proceduros, be susukavimo, nedarys blink.gif
kazin ar padarytu ten ka gero... g.gif
galvoju gal nebebandyti, nes porakart nakciai kokosu aliejaus ant plauku uztepiau - iskart atsigavo
Atsakyti
sveikos brangiosios garbanės 4u.gif

net nežinau ką prirašėt,nes neturiu visiškai laiko blush2.gif dabar esu Vienoj,vertėjauju,pinigus uždirbinėju kaip sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 16:57)
galvoju gal nebebandyti, nes porakart nakciai kokosu aliejaus ant plauku uztepiau - iskart atsigavo

As ilsiuosi nuo kokoso - labai kvapas erzint pradejo ax.gif o procedura keistai skamba blink.gif prie ko tas sukavimas? ka ten daro?

QUOTE(magistrante @ 2009 06 07, 17:54)
sveikos brangiosios garbanės  4u.gif

net nežinau ką prirašėt,nes neturiu visiškai laiko  blush2.gif dabar esu Vienoj,vertėjauju,pinigus uždirbinėju kaip sakoma  ax.gif

SVEIKA!!! jau galvojau kur dingus mirksiukas.gif visa vasara Vienoj busi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 07 birželio 2009 - 19:14
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 19:12)
SVEIKA!!! jau galvojau kur dingus mirksiukas.gif visa vasara Vienoj busi?  bigsmile.gif

gerai,kad kažkas dar prisimena mirksiukas.gif
nea,jei viskas ok,tai trečiadienį jau skrisiu i DE..ir tada kibsiu visu pajėgumu į mokslus,nes dabar daug praleidžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 07, 18:18)
gerai,kad kažkas dar prisimena  mirksiukas.gif
nea,jei viskas ok,tai trečiadienį jau skrisiu i DE..ir tada kibsiu visu pajėgumu į mokslus,nes dabar daug praleidžiu  doh.gif

Aisku dar prisimenam 4u.gif Tai net vasara reikia mokintis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 07, 19:26)
Tai net vasara reikia mokintis? blink.gif

semestras baigiasi liepos pradžioj,o paskui egzaminai,kai kurie jau bus ir semestro bėgyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 07, 16:57)
o klausyk,ten tik pilstomos priemones ar galima nusipirkti ir su buteliukais,nes nelabai tureciau,kur juos pilti? g.gif ir kokia kaina to sculptingo?ir kokia ten parde?gal zinai pavadinima? ax.gif

man rodos galima nusipirkti ir su buteliukais . nes maciau yra .ten neatsimenu kokia kaina , bent apie 35 manau kazkur. ten kirpykla ir kosmetikos parde kartu, neatsimenu kaip vadinasi. doh.gif niu bet salia gerimu pasaulio, yra , laiptukais keliais uzlipti reikia, geltoni tureklai .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 07, 21:04)
man rodos galima nusipirkti ir su buteliukais . nes maciau yra .ten neatsimenu kokia kaina , bent apie 35 manau kazkur. ten kirpykla ir kosmetikos parde kartu, neatsimenu kaip vadinasi.  doh.gif niu bet salia gerimu pasaulio, yra , laiptukais keliais uzlipti reikia, geltoni tureklai .smile.gif

ok,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti