Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 15:34)
Jau issirinkai koki purskiama kondicionieriu? ax.gif

nea nes nebuvau i jokia parde kojos ikelusi. ax.gif

aa o kl tau sake kad greit nusviesi, kai dazeisi sruogas.? juk tik saknis jei dazo, hmm. g.gif tiek pat ir lieka tu sruogu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 14:38)
aa o kl tau sake kad greit nusviesi, kai dazeisi sruogas.? juk tik saknis jei dazo, hmm.  g.gif tiek pat ir lieka tu sruogu.  g.gif

Daze visas sruogas - juk neisrankiosi (ypac is garbanotu kudlu) kiekvienos sruogeles. tai dare 2 spalvu, nes virsugalvis labai greit nusviesetu jei tik sviesiom dazyciau. o as blonde tikrai nenoriu dazyt, labai skirtusi nuo apatiniu plauku nes sruoguoja man ne visa galva. negaliu atsidziaugt kad miltuku nedejo - visai kitas plaukas dabar rolleyes.gif o spalva nueme, nesigavo ryza bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

apsilankiau albumėlį ax.gif
wenita, kaip gražu, kokios garbanos bigsmile.gif

*Chardonnay*, gražu thumbup.gif
Papildyta:
visai_nauja, koks ilgumas, wow, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 06, 15:45)
sveikos,

apsilankiau albumėlį ax.gif
wenita, kaip gražu, kokios garbanos bigsmile.gif

*Chardonnay*, gražu thumbup.gif

Sveika bigsmile.gif

Baiktu, ten net nieko nesimato unsure.gif o fotikas dar stovi sugedes, sulauziau doh.gif

Kaip tu gyvuoji?
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 17:48)
Sveika bigsmile.gif

Baiktu, ten net nieko nesimato unsure.gif o fotikas dar stovi sugedes, sulauziau doh.gif

Kaip tu gyvuoji?

matosi, kas reik tongue.gif

oi, prasidėjo gimtadienių maratonas, vakar mamos, šiandien su durka buvom vaikų baliuj - vieno berniuko dviejų metukų šventė

tai va
nepamenu, ar pasigyriau, bet dukros smilkpelės atsivedė vaikučių, jau jiems ketvirta diena, ajetaus kas ten vyksta narve, kad maitina, kad tampo juos, kai tvarko namelį, viską išmėto, ir vaikus, tai jau kelis kartus pro narvo tarpą buvo ant žemės išsiritę keli doh.gif bet šiaip kokia priežiūra, net patinas ten juos šildo, myluoja...žodžiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 06, 09:40)
as irgi galvoju po savo milk shake pienelio,pabandyti keune garbanu aktyvatoriu ar skulptinga g.gif tik va man irgi idomu ar jie nekietina plauku kaip zeles ar putos? rolleyes.gif

Man keune garbanu aktyvatorius nelabai patiko, nes jis , nors ir garbaneles minkstos, bet jos issipute...o keune sculpting naudoju jau gal 3 metai, nieko kito nesu geresnio turejus, ir nebebandau. Nesulimpa plaukai, nera kaip stagarai, ir neissipucia, krenta graziai.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 06, 15:53)
matosi, kas reik tongue.gif

oi, prasidėjo gimtadienių maratonas, vakar mamos, šiandien su durka buvom vaikų baliuj - vieno berniuko dviejų metukų šventė

tai va
nepamenu, ar pasigyriau, bet dukros smilkpelės atsivedė vaikučių,

Pas mane irgi prasideda baliai - sekmadieni ir pirmadieni MB gimtadienis (tikras 1dieni), paskui po keliu savaiciu sesers drinks_cheers.gif smagu biggrin.gif

Ka darysit su augintines vaikuciais?
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2009 06 06, 16:00)
Man keune garbanu aktyvatorius nelabai patiko, nes jis , nors ir garbaneles minkstos, bet jos issipute...o keune sculpting naudoju jau gal 3 metai, nieko kito nesu geresnio turejus, ir nebebandau. Nesulimpa plaukai, nera kaip stagarai, ir neissipucia, krenta graziai.

Idomu g.gif gal galetum nuotraukyte imest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 18:03)

Ka darysit su augintines vaikuciais?

atiduosim, jei išaugs, tam, kas prekiauja
iš jo ir gavom peles, vyro draugas.....
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 06 06, 17:00)

man irgi idomu foto ir kokia kaina?kaip tiksliai vadinas?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 06 06, 17:06)

Ir cia skaitosi prieziuros ar formavimo priemone?
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 16:30)
Daze visas sruogas - juk neisrankiosi (ypac is garbanotu kudlu) kiekvienos sruogeles. tai dare 2 spalvu, nes virsugalvis labai greit nusviesetu jei tik sviesiom dazyciau. o as blonde tikrai nenoriu dazyt, labai skirtusi nuo apatiniu plauku nes sruoguoja man ne visa galva. negaliu atsidziaugt kad miltuku nedejo - visai kitas plaukas dabar rolleyes.gif o spalva nueme, nesigavo ryza bigsmile.gif

hmm. as tai noreciau kad isrankiotu man jas .. g.gif

QUOTE(viltuse @ 2009 06 06, 17:00)

pritariu thumbup.gif 100%

QUOTE(pandutė @ 2009 06 06, 18:06)

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 18:12)
Ir cia skaitosi prieziuros ar formavimo priemone?

apie 36 lt kazkur .
formavimo priemone skaitosi. as buvau foto trbut idejus kokius 3 sykius .:)idesiu ir 4 tada .smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 17:43)
hmm. as tai  noreciau kad isrankiotu man jas ..  g.gif

Pas tave isvis labai daug sruogeliu, nemanau kad imanoma visas isrankiot ir tik saknis dazyt. nebent priekines, virsugalvyje g.gif

O cia 2 priemones foto. kuri ta isgirtoji?
Atsakyti