Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

Sveikos panelės bye1.gif
Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi smile.gif Ką galėtumėte parekomenduoti iš kirpėjų Vilniuje, kurie tai puikiai atliktų, bet nereiktų labai daug mokėti ax.gif Va pvz.:
user posted image
Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėjąsmile.gif Ką parekomenduotumėte Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 24, 14:02)
Sveikos panelės  bye1.gif
Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi smile.gif Ką galėtumėte parekomenduoti iš kirpėjų Vilniuje, kurie tai puikiai atliktų, bet nereiktų labai daug mokėti ax.gif Va pvz.:
user posted image
Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėjąsmile.gif Ką parekomenduotumėte Vilniuje? rolleyes.gif

Labukas. Kirpėjo neparekomenduosiu, nes ne iš VLN esu, bet tokias garbanas gali padaryti su tiesinimo žyplėmis. Taip taip... Tos naujesnės tiesinimo žnyplės būna plonytės, tai kažkaip vieną katrą apsuka sruogą ir traukia su žnyplėmis, tai labai gražios sruogos gaunasi. Parodyt geriau parodyčiau, kaip tai daroma, o nupasakot nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Imetu fotkes trumpam, kaip tai atrodė man padaryta
user posted image

user posted image

Galima jas labiau išsklaidyti ištempti, bet aš nieko nedariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 24 gegužės 2009 - 13:28
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 13:26)
Imetu fotkes trumpam, kaip tai atrodė man padaryta
user posted image

user posted image

Galima jas labiau išsklaidyti ištempti, bet aš nieko nedariau

grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 10:53)
sveikutes,o as vakar uztikau akcija tai nusipirkau gliskur purskikli dar viena,man nuo jo labai gerai garbanojasi plaukai

gal gali paveikslėlį įmęst, kuris tas purškiklis, labai didelis poreikis atsirado kažką naujo išbandyt bigsmile.gif

QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 24, 11:02)
Sveikos panelės  bye1.gif

Sveikutė mirksiukas.gif man atrodo, jei parodysi kirpėjai foto, tai kiekviena tau taip padarys mirksiukas.gif o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 24, 15:33)
gal gali paveikslėlį įmęst, kuris tas purškiklis, labai didelis poreikis atsirado kažką naujo išbandyt  bigsmile.gif
Sveikutė  mirksiukas.gif  man atrodo, jei parodysi kirpėjai foto, tai kiekviena tau taip padarys  mirksiukas.gif  o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau  smile.gif

toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos user posted image
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 24, 16:33)
o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau  smile.gif

man kirpykloj su tiesinimo žyplėm darė ax.gif
Papildyta:
vakar nusipirkau umberto giani purškalą garbanoms. dar negaliu vertinti, tik sykį purškiau. matysim ryt kas papurškus bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 16:15)
grazi spalva  wub.gif

ant šviesintų tamsiai rudos sruogelės... mirksiukas.gif o atrodo vienspalviai biggrin.gif
man patinka kai taip įeda sruogeles. atrodo visi plaukai keliais tonais arba šviesesni arba tamsesni, prilkausomai nuo to kokia spalva dažai.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 13:36)
toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos

dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 13:41)
man kirpykloj su tiesinimo žyplėm darė  ax.gif

aaaa laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 15:41)
Papildyta:
vakar nusipirkau umberto giani purškalą garbanoms. dar negaliu vertinti, tik sykį purškiau. matysim ryt kas papurškus bus mirksiukas.gif
Papildyta:

ant šviesintų tamsiai rudos sruogelės... mirksiukas.gif  o atrodo vienspalviai biggrin.gif
man patinka kai taip įeda sruogeles. atrodo visi plaukai keliais tonais arba šviesesni arba tamsesni, prilkausomai nuo to kokia spalva dažai.

man labai graziai atrodo,naturaliai taip m,kad man taip nudazytu
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 16:41)

as esu bandzius namie sukti su znyplem - neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 17:36)
toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos user posted image

turiu toki purskikli, bet nieko gero g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man vestuvem taip garbanojo su tom plonom znyplem (kur rusiuke pasakojo) bet jei plaukai ir taip tiesus, tai galima ir paciai.. arba gal turi drauge kuri turi panasias znyples ir jau yra igudus. tikrai sukuosena nesudetinga 4u.gif
Atsakyti