Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 05, 23:40)
Kokios garbaneles wub.gif  wub.gif  spalva ir kirpimas - pasaka thumbup.gif cia taip patys tvarkingai susisuke ar dejai kokiu priemoniu dar? ax.gif kad pas mane taip suktusi doh.gif

aciu,jie pas mane visada taip sukasi,dar si karta kai pakarpe tai ne taip istyso,o dejo man atrodo truputi zeles,tai man fui,vietom kieti plaukai jauciasi,as pati nededu jokiu zeliu,tik pieneli,tai man svelnus jie buna,o vaizdas tai toks pats,reiks kada nufotkint kai issiplausiu galva rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 05, 23:49)
aa aijsq .smile.gif
niu jau grozis neispasakytas , ir ilgis , per kiek laiko uzsiauginai juos tokius .? bigsmile.gif

aciu blush2.gif tai as daznai palyginus pasikirpdavau ir po nemazai,kai pradedavo jau ziauriai listi tie buve sviesus,o seniau kai pasikirpdavau i pusmeti koki karta po cm,tai greit uzaugo,istempti siekdavo beveik liemeni.O dabar tai kas cia trumputeliai tie mano plaukai,net pikta man,kaip jie taip neauga,sakiau viskas pasikirpsiu i metus koki karta biggrin.gif dabar kai susisuke,tai net liemeneles uzsegimo nesiekia,o kai istempiu,tai truputi uz liemeneles uzsegimo pats tas ilgis,bet kad va kai tos garbanos susiraito,tai taip ir gaunasi,kad sutrumpeja nemazai unsure.gif
Atsakyti
Niekaip neisprendziu savo problemos ;/ Tieisnti gaila,fenuoti gaila, pasiputusi vaiskcioti nenoriu,o kai slapius pagalmzau su putomis gaunasi toks kietas siursktus raizgalynas doh.gif Na toks "kutvelos" stiliukas gal man dar ir butu pakenciamas,bet lb jau nemalonu liest,tada dar sausesni jie atrodo. Ankstesnese garbaniu temose buvo giriamas kazkoks Keune sculptingas ar buildingas smile.gif nu garbanu losjonas. Jis kietina plaukus,koki pojuti suteikia?
Dar mastau gal slapius plaukus vasku istepti,sausumo but neturetu,bet turbut negraziai riebliai susilipins ir persmulkiai susisruoguos..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 06, 09:35)
Niekaip neisprendziu savo problemos ;/ Tieisnti gaila,fenuoti gaila, pasiputusi vaiskcioti nenoriu,o kai slapius pagalmzau su putomis gaunasi toks kietas siursktus raizgalynas  doh.gif Na toks "kutvelos" stiliukas gal man dar ir butu pakenciamas,bet lb jau nemalonu liest,tada dar sausesni jie atrodo. Ankstesnese garbaniu temose buvo giriamas kazkoks Keune sculptingas ar buildingas smile.gif nu garbanu losjonas. Jis kietina plaukus,koki pojuti suteikia?
Dar mastau gal slapius plaukus vasku istepti,sausumo but neturetu,bet turbut negraziai riebliai susilipins ir persmulkiai susisruoguos..

as irgi galvoju po savo milk shake pienelio,pabandyti keune garbanu aktyvatoriu ar skulptinga g.gif tik va man irgi idomu ar jie nekietina plauku kaip zeles ar putos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AlenaG @ 2009 06 05, 12:30)
Aš buvau thumbup.gif Norejau trumpai apsikirpti, bet Inga patvarkė truputi ( 60 Lt) ir pasakė, kad reikia auginti. Daug patarimų gavau blush2.gif  ir aišku nusipirkau priemonių už 160 Lt. Man Inga labai patiko - profi thumbup.gif . Eisiu pas ją dar 4u.gif
Ačiū Eleinai clap_1.gif

nu super kad patiko thumbup.gif 4u.gif man jinai irgi fainuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 06, 08:35)
Niekaip neisprendziu savo problemos ;/ Tieisnti gaila,fenuoti gaila, pasiputusi vaiskcioti nenoriu,o kai slapius pagalmzau su putomis gaunasi toks kietas siursktus raizgalynas  doh.gif Na toks "kutvelos" stiliukas gal man dar ir butu pakenciamas,bet lb jau nemalonu liest,tada dar sausesni jie atrodo. Ankstesnese garbaniu temose buvo giriamas kazkoks Keune sculptingas ar buildingas smile.gif nu garbanu losjonas. Jis kietina plaukus,koki pojuti suteikia?

QUOTE(wenita @ 2009 06 06, 08:40)
as irgi galvoju po savo milk shake pienelio,pabandyti keune garbanu aktyvatoriu ar skulptinga g.gif tik va man irgi idomu ar jie nekietina plauku kaip zeles ar putos? rolleyes.gif

as buvau kalbejusi. nu gal nuo plauku priklauso, man jis nekietina, nebent eu kokias geras 2-3 saujas , tada sukieteja vietomis , bet man tuo patinka , kad po dienos , ar nakties ypac tas kietumas dingsta , issiguli, o seip sugeria dar mano plaukai ji. tai lieka tik garbanos, atrodo nieko netepta ax.gif man jis zeurei patinka.
jau baiginejasi jis man .. trbut nzn kiek as bonku jo sunaudojus esu 20 gal .smile.gif
idomu uk yra pirkti. , ir kiek kainuoja g.gif ar teks kazka kita pabandyti, o ta pasilikti reiktu , atsargai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 06, 07:35)

Sutepus plaukai nebuna riebaluoti, ir ne tokie kieti kaip su putom ar zelem,bet kaip pati sakei - labai smulkiai susisuka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 12:44)
Sveikos 4u.gif
Sutepus plaukai nebuna riebaluoti, ir ne tokie kieti kaip su putom ar zelem,bet kaip pati sakei - labai smulkiai susisuka.. unsure.gif

o nebandet su guma ?seip daug stilistu giria tipo super daiktas , man garbanavo kirpeja su guma., bet negaliu pasakyti pojucio, nes po to lako pripurske daug.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 12:19)
o nebandet su guma ?seip daug stilistu giria tipo super daiktas , man garbanavo kirpeja su guma., bet negaliu pasakyti pojucio, nes  po to lako pripurske daug.

Kaip tik pas sese maciau, bet sake labai plaukus suglotnina, o man reikia kad dar ir pasipute butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 13:27)
Kaip tik pas sese maciau, bet sake labai plaukus suglotnina, o man reikia kad dar ir pasipute butu ax.gif

aa , as tai megstu glotnius, niu bet neprilipusius tokius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 13:52)
aa , as tai megstu glotnius, niu bet neprilipusius tokius.  biggrin.gif

Tai gal tada ir tiktu g.gif tik man ta guma nelabai patinka, labai plaukus suklijuoja
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 06, 15:04)
Tai gal tada ir tiktu g.gif tik man ta guma nelabai patinka, labai plaukus suklijuoja

manau ja reijkia moketi naudoti, as nesugebeciau , bent man ja paeme , tarp delnu ir taip plojo, ir tarsi toks lietutis krito. niu nemoku paaijskinti. zodziu neeme jo ir netepe tiesiogiai taip ant plauku , as tai apsieisiu jauciu, pasieskosiu ko nors paprastesnio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 06, 14:12)
manau ja reijkia moketi naudoti, as nesugebeciau , bent man ja paeme , tarp delnu ir taip plojo,  ir tarsi toks lietutis krito. niu nemoku paaijskinti. zodziu neeme jo ir netepe tiesiogiai taip ant plauku , as tai apsieisiu jauciu, pasieskosiu ko nors paprastesnio.  ax.gif

Jau issirinkai koki purskiama kondicionieriu? ax.gif
Atsakyti