Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 16:25)
LT tai prekybcentriuose yra mirksiukas.gif  pabandyk UK pažiūrėti...
Papildyta:
P.S. aš jas taip pat turiu, bet padėtos prie nenaudojamų. Buvo akcija, nusipirkau, bet kai gerą žele turiu, tai tų putų nenaudoju, nežinau ar geros. Paskui pravers.

lakus mačiau, putų ne doh.gif

man reik daug daug purumo blush2.gif todėl kol kas išeitį matau tik putose rolleyes.gif
Atsakyti
ar as visai nudurnejau,bet nerandu kur albumely ikelt foto,per kur?na va,pasisviesinau ir iskart blondine tikra pasidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 16:43)
ar as visai nudurnejau,bet nerandu kur albumely ikelt foto,per kur?na va,pasisviesinau ir iskart blondine tikra pasidariau doh.gif

neįėjus į albumą žėk mirksiukas.gif ta prasme neatidarius savo foto
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 05, 19:49)
neįėjus į albumą žėk  mirksiukas.gif  ta prasme neatidarius savo foto

jau radau,dieve kokia geda, ziopla visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 16:50)

va taip bigsmile.gif bigsmile.gif žiūrėjau biggrin.gif

bet kokios garbanos gražios nei tai smulkiai nei tai stambiai bigsmile.gif kaip džiovino, difūzeriu g.gif

už gerų poros savaičių ir aš sruoginsiuos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dykumos_pūga: 05 birželio 2009 - 19:17
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 05, 20:16)
va taip  bigsmile.gif  bigsmile.gif žiūrėjau  biggrin.gif 

bet kokios garbanos gražios nei tai smulkiai nei tai stambiai  bigsmile.gif  kaip džiovino, difūzeriu  g.gif
už gerų poros savaičių ir aš sruoginsiuos  blush2.gif

labai trumpai padziovino ir isejau dar su dregnais,nes as juos visada naturaliai dziovinu,jei nesioju garbanotus.pas mane jau visada tokios garbanos,nors galetu buti stambesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 20:26)
labai trumpai padziovino ir isejau dar su dregnais,nes as juos visada naturaliai dziovinu,jei nesioju garbanotus.pas mane jau visada tokios garbanos,nors galetu buti stambesnes ax.gif

Nu man tai be galo grazu, ziurejau ir pavydejau. Man taip nesusisuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 05, 20:30)
Nu man tai be galo grazu, ziurejau ir pavydejau. Man taip nesusisuka  verysad.gif

aciu 4u.gif vat uztai,kad kitiems grazu,o as tai nlb myliu savo garbanas biggrin.gif visada svajojau apie lygius plaukus,bet dabar tiesinti nera laiko ir leidziu pailseti plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 12:00)
jei dar neturi jokios specialybės, tai bandyk per biržą prašytis, kad į kursus pasiųstų. žinok netik kad nemokamai, bet sakė ir normalią stipendiją moka. Aš tai žiauriai norėčiau pasimokinti kirpėja, bet kad turiu specialybę, tai birža kaip į durnelę pasižiūrėtų....o ir šiaip jie turi mažą finansavimą, tai labai mažai jau siunčia į kursus.

as zinau kad duoda kursus bet as jau senei stoviu ir sako nera jokiu kursu
wenita kokios grazios garbaneles,nei per stambios nei pr smulkios, kad man taip wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 05 birželio 2009 - 20:09
QUOTE(pandutė @ 2009 06 05, 21:06)
wenita kokios grazios garbaneles,nei per stambios nei pr smulkios, kad man taip wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 19:52)

Kokios garbaneles wub.gif wub.gif spalva ir kirpimas - pasaka thumbup.gif cia taip patys tvarkingai susisuke ar dejai kokiu priemoniu dar? ax.gif kad pas mane taip suktusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 05, 01:06)
As naudoju, tik tepama, po sampuno ir nuplaunama. po plovimo - kremu ax.gif

Geras bigsmile.gif kodel nedirbi pagal speca? g.gif

aa aijsq .smile.gif

QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 19:26)

niu jau grozis neispasakytas , ir ilgis , per kiek laiko uzsiauginai juos tokius .? bigsmile.gif
Atsakyti