Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 04, 21:24)
tai tu nenaudoji jokio kondicionieriaus pati.? bigsmile.gif

as pati baigus , bet ne kursus , ejau 3 metus mokintis .smile.gif

As naudoju, tik tepama, po sampuno ir nuplaunama. po plovimo - kremu ax.gif

Geras bigsmile.gif kodel nedirbi pagal speca? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kiek daug graziu nauju nuotrauku albume wub.gif
o kokios kainos to Johno UK pvz? g.gif galvoju ka reiks naudot, kai baigsiu savo nepabaigiamas priemones biggrin.gif doh.gif nors turbut vel MS sampunu ir kaukiu prisipirksiu, patiko man jos blush2.gif
Atsakyti
as siandien po pietu varau pasikirpti ir dazyti...sviesiai...apsisprendziau,vakar uzsirasiau.tai noriu mazdaug tokios spalvytes kaip mano buvo,tik nzn ka kirpeja pasakys,ar ji dazys man taip iskart,ziuresiu ka patars,gal prades nuo sruogu.jau zinokit kaip bijau,juodai,jei gausiuosi kaip visciukas ar ryza doh.gif dievazi sakiau,nesistosiu nuo tos kedes tada,jei tokia gausiuosi lotuliukas.gif

Chardonnay,kodel fotkes neimeti? lygtai vakar sruoguotis buvai,jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 10:38)
as siandien po pietu varau pasikirpti ir dazyti...sviesiai...apsisprendziau,vakar uzsirasiau.tai noriu mazdaug tokios spalvytes kaip mano buvo,tik nzn ka kirpeja pasakys,ar ji dazys man taip iskart,ziuresiu ka patars,gal prades nuo sruogu.jau zinokit kaip bijau,juodai,jei gausiuosi kaip visciukas ar ryza doh.gif dievazi sakiau,nesistosiu nuo tos kedes tada,jei tokia gausiuosi lotuliukas.gif

Žinok kad ir kaip nušviesins, pamačius save šviesią po tamsių bus šioks toks šokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 10:53)
Žinok kad ir kaip nušviesins, pamačius save šviesią po tamsių bus šioks toks šokas 4u.gif

nors ir buvau pries 2,5 metu sviesi,bet jauciu bus tikrai sokas,tai jauciu nesiuosi gumyciu,susirisiu,kad ne taip man baisu butu lotuliukas.gif nes atrodys,kad visi lyg ziuri i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 10:58)
nors ir buvau pries 2,5 metu sviesi,bet jauciu bus tikrai sokas,tai jauciu nesiuosi gumyciu,susirisiu,kad ne taip man baisu butu lotuliukas.gif nes atrodys,kad visi lyg ziuri i mane lotuliukas.gif

aš nors buvau sruoguota - jau nebe tokia tamsi, bet po pirmų dažymų visų plaukų jaučiausi ryža ryža ryža...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 11:20)
aš nors buvau sruoguota - jau nebe tokia tamsi, bet po pirmų dažymų visų plaukų jaučiausi ryža ryža ryža...

ojej,negasdink manes scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 05 birželio 2009 - 10:30
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 11:29)
ojej,negasdink manes scare.gif

tai kaip tik noriu pasakyti, kad nepulk išsyk dažyti po 5 kartus biggrin.gif apsiprask su spalva ir aišku mums pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkuri iš garbanių buvo užsirašiusi man atrodo birželio 1 d. pas kažkurios rekomenduotą kirpėją Vilniuje. Dabar nematau ar buvo parašyti atsiliepimai ax.gif Labai aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 06 04, 21:28)
as gyvenu viename is tu dvylikaauksciu prie pat parduotuves biggrin.gif
o tu dar su SB ar ne blush2.gif

MB pasiule eit i kirpeju kursus, kazi ar tokių iš vis yra ar ne g.gif ir kazi kokia kaina tu kursu g.gif

mergaites, kokias priemones naudojat savo garbanelem? ax.gif

tai anksciau gyvenau prie pat taves,dabar toliau biski,jo dar gyvenu su saviskiu pas uosvius, brangokai kursai jei 2000 as ir noreciau ka nors manirkiura ar kazka panasaus bet nezinau ar apsimoka
as su plaukais isvis nebesusitvarkau,nebesigarbanoja,veltis pradejo,kazkas netinka is priemoiu gal g.gif o slenka kaip kosmaras
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 06 05, 11:57)
Kažkuri iš garbanių buvo užsirašiusi man atrodo birželio 1 d. pas kažkurios rekomenduotą kirpėją Vilniuje. Dabar nematau ar buvo parašyti atsiliepimai  ax.gif Labai aktualu  blush2.gif

Aš buvau thumbup.gif Norejau trumpai apsikirpti, bet Inga patvarkė truputi ( 60 Lt) ir pasakė, kad reikia auginti. Daug patarimų gavau blush2.gif ir aišku nusipirkau priemonių už 160 Lt. Man Inga labai patiko - profi thumbup.gif . Eisiu pas ją dar 4u.gif
Ačiū Eleinai clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 06 05, 12:12)
tai anksciau gyvenau prie pat taves,dabar toliau biski,jo dar gyvenu su saviskiu pas uosvius, brangokai kursai jei 2000 as ir noreciau ka nors manirkiura ar kazka panasaus bet nezinau ar apsimoka
as su plaukais isvis nebesusitvarkau,nebesigarbanoja,veltis pradejo,kazkas netinka is priemoiu gal  g.gif o slenka kaip kosmaras

jei dar neturi jokios specialybės, tai bandyk per biržą prašytis, kad į kursus pasiųstų. žinok netik kad nemokamai, bet sakė ir normalią stipendiją moka. Aš tai žiauriai norėčiau pasimokinti kirpėja, bet kad turiu specialybę, tai birža kaip į durnelę pasižiūrėtų....o ir šiaip jie turi mažą finansavimą, tai labai mažai jau siunčia į kursus.
Atsakyti