Gal kuriai taip yra buvę, ir galėtų pasidalinti savo patirtimi ?
Neveltui skaičiau, kad tik 1-2 proc. taip būna, bet įdomu, kaip dažniausiai viskas baigiasi.
Neveltui skaičiau, kad tik 1-2 proc. taip būna, bet įdomu, kaip dažniausiai viskas baigiasi.
As ta dalyka suzinojau tik pagimzius placenta. Nestumo metu niekas nieko nemate, gal kudikis buvo siek tiek mazesnis visa laika, bet cia galejo buti ir del velesnio pastojimo. Vaisius vystesi normaliai visa nestuma, ir dabar turiu piuikia mergyte Tik pagimdzius dukryte ir uz keliu min. placenta daktare pamate kad virkstele prisitvirtunus prie pleviu Aciu dievui kad nezinojau sito dalyko nestumo metu, nes prisigalvociau nesamoniu.
Ir Jums patariu nestresuoti, viskas bus gerai... Svarbu stebeti vaisius vystymosi ir laiku pastebeti jei kas nors vyktu ne taip kaip turetu.
Sekmes nesiojant vaikuti Linkiu kad laikas geritai prabegtu ir pagimdytumet sveika ir stipru leluka.
Ir Jums patariu nestresuoti, viskas bus gerai... Svarbu stebeti vaisius vystymosi ir laiku pastebeti jei kas nors vyktu ne taip kaip turetu.
Sekmes nesiojant vaikuti Linkiu kad laikas geritai prabegtu ir pagimdytumet sveika ir stipru leluka.
Oi kaip ačiū už atsakymą, jau maniau aš viena tokia. Tik man gydytoja sakė, kad tokiu atveju gimdymas neįmanomas, tik cezaris. Keista, bet gal tiesiog nesusidūrę praktikoj su tokiais atvejais, tik teoriškai kalba...Na bus matyt...
Dar kartelį ačių už viltį, nes aš jau čia iš proto einu
Beja sveikinu su būsimu antru leliumi
Gal kuriai taip yra buvę, ir galėtų pasidalinti savo patirtimi ?
Labas rytas
O kaip ir kada gydytoja Jums nustatė, kad yra plėvinis virkštelės prisitvirtinimas?
O kaip ir kada gydytoja Jums nustatė, kad yra plėvinis virkštelės prisitvirtinimas?
Aš tą sužinojau tik įvykus nelaimei, kai netekau savo kūdikio
pati siuo metu vis ieskau kuo daugiau informacijos apie plevini virksteles prisitvritinima, nes mano atveju irgi nustate kad taip yra labai neramu, gal atsirastu ir daugiau mamyciu su tokia diagnoze? gal kokia gydytoja dave kokiu patarimu jums? zinau kad laukia cezaris ir kolkas nuolat sekam vaisiaus svorio prieaugi echoskopu, kolkas atrodo viskas gerai, bet kad labai jau neramu...
Sveikos atklydau čia su tokia pat diagnoze... bet kaip matau retas atvejis tas mūsų plėvinis prisitvirtinimas ;///
Gal tos, kurios jau pagimdėte su šia diagnoze pasidalintumėte patirtimi, kaip sekėsi Jums nėštumas, koks buvo gimdymas ir tt, na viską... būčiau labai dėkinga, nes šiuo metu esu tokioje mini panikoje
Mano istorija labai panasi i deimantine+. Suzinojau apie tai tik pagimdziusi. Nestumas buvo lengvas. Gimdziau 38 savaiciu, nes pradejo begti vandenys. Kadangi veikla daugiau nesivyste, pradejo skatinti ir ta pacia diena pagimdziau sveika vaikuti. Siaip dabar pagalvojus, dziaugiuosi, kad apie tai suzinojau tik po gimdymo, nes buciau visko prisigalvojusi. Taip ramiai sulaukiau gimdymo, o dar pries tai ir baseina lankiau.
Linkiu visoms laimingu gimdymu!