Labas rytas
6. pusryčiai virti kiaušiniai, pietūs vištienos kiaulienos kotletai (liko trys kitai dienai), bulvės, agurkai. Vakarienei manų košė su trintom braškėm, maniškiams buvo mažai
, tai dar kepėsi kiaušinius.
7. pusryčiai kepti su sūriu sumuštiniai (sūris nuo anos savaitės, reikėjo sunaudoti), pietums koldūnai su spirgų padažu ir pomidorienė (pakepinau nuo koldūnų truputį faršo, primečiau morkų, bulvių , ryžių, pakepinau svogūną ir pabaigai sudėjau skardinę smulkintų pomidorų sultyse), vakarienė pačių skęstančių reikalas, bet matyt labai rūpinosi, nes šaldytuvas aptuštėjo momentaliai
. Nakčiai vaikai valgė sausu pusryčius.
1. pusryčiai daug sumuštinių su šlapia dešra ir sūriu tarkuotu. Pietums vaikams liko po kotletą ir sriubos, aš dėjausi kotletą ir agurkų, vyras sriubą ir šaltieną. Gryžus valgėm sriubą, vyras dar valgė likusių koldūnų virtų nuo sekmadienio. Nakčiai vaikai valgė desertinės varškės ir po bandelę.
2. pusryčiai vaikams tie patys, mes košės valgėm. Pietums vaikams palikau kepsnius ir sriubos, aš pasidariau silkę su kiaušiniu ir agurku, majonezu, vyras paskutinę sriubą ir šaltieną. Gryžus dariau makaronus pakepintus su dešra ir sūriu (sūris ir dešra iš kameros, kai lieka likučiai ir kampučiai užšaldau ir kai prisirenka daugiau sunaudoju makaronams ar bulvėms), vaikai valgė saldžius makaronus.
3. pusryčiai vaikams tie patys. Pietums vaikams kepsniai, vyras dėjosi šaltieną, aš vakarykščius makaronus ir daržovių pasidariau. Gryžus kepiau blynus iš kiaušinio, valgėm su daržvėmis. Nakčiai vaikai valgė sausų pusryčių.
4.pusryčiai vaikams tie patys, aš sumuštinį irgi suvalgiau, vyras desertinį varškės sūrį. Pietums vaikams paskutiniai kepsniai, vyras dėjosi šaltieną. Aš nieko nesidėjau, nes darbe truputį šventėm, tai darytis patingėjau
. Gryžus kepiau lašišą, valgėm su ryžiais ir daržovių salotomis. Dar iškepiau šaldytos tešlos pyragėlių su varške, tai gavosi vietoje naktipiečių.
5. 'Damušinėjimų diena"
. Vaikams pusryčiai tie patys, aš jogurtą su dribsniais suvalgiau, vyras nespėjo papusryčiauti. Pietums vaikams palikau koldūnų ir lašišos, dar kameroje yra dešrelių, žuvies pirštelių, žemaičių, žodžiu darysis ką nori. Vyras dėjosi koldūnų. Aš įsidėjau lašišos. Vakarienė ne mano reikalas šiandien
Buvo pirkta:
duona, batonas, pienas 5 l, sviestas, šlapia dešra, rūkyta dešra, olandiškas sūris, jogurtas 400x2 vnt, saldainiai 0,5 kg, kondensuotas, kakava, kiaušiniai 20 vnt, agurkai 4 kg, braškės 3 kg, svogūnų laiškai, kopūstas, vištienos krūtinėlė kepsniams 1 kg, vištienos gabaliukai malimui 1 kg, varškė desertiniam sūriui 1,5 kg, žele 6 pok, želatina 350 g, bananai 2 kg, šampanas 28 lt, kava 17 lt, pasukos su uogomis 8 l, sausi pusryčiai, pienas 3 l, varškės pok., duonos kepalas, batonas, desertinė varške 1 pok., bandelės 2 vnt., makaronai 4 pok.
Šią savaitę dariau du desertinius sūrius (vieną sau, kitą didelį į darbą), tinginį, kepiau šaldytos tešlos pyragėlius su varške ir cukinijomis vakuotomis), šaltienos atšaldžiau, vaikams primarinavau vištienos krūtinėlės (6 kepsniai gavosi), buvo silkės padaryta.
Viso išleidom: 230 lt
Iš jų dar buvo vaišėms darbe 70 lt (šampanas 28 lt, varškė sūriui 10 lt, žele 6 lt, kava 17 lt, braškės 9 lt)