Sveikos
Draugė parekomendavo darytis savaitės meniu, vis tik bandau ir aš. Kol kas tik Jus skaitau
Vėliau gal ir aš pasidalinsiu patirtim. Nors aš labai neblogai ir šiaip sukuosi, bet norisi dar tikslingiau apsipirkinėti.
QUOTE(Brno @ 2009 06 06, 11:43)
O tokias dezutes su melynais dangteliais, kur
Bonifacija parode tai turiu, bet jos tikrai nera tiek sandarios, kad sriuba rankineje nesiotis
Rankinėje apskritai nepatogu indelių nešiotis, reikia turėti atskirą maišelį ar spec. tašiuką maistui. Aš vyrui visuomet dedu į darbą maistą, pats pasidaro, bet dažniau aš padarau, tai visuomet pusryčiams kažką, pietums stipriau ir vakarienei sriubos. Visuomet būna kokie trys plastmasiniai indeliai (vyriški
). Dedu į maišelį paprastą, mašinoj pastatai ant žemės niekas neišsipila, darbe pastatai į šaldytuvą, jei jo nėra į spintelę. Pripratimo reikalas, tikrai nėra to vargo. Per kiek metų nėra nė karto jokio maisto išliejęs
Indelių turiu krūvas, bet jie paprasti, neužlenkiamais galais, tiesiog tvirtesnės plastmasės. Į stiklainį nepatarčiau nieko dėt, juk sudužti gali, kam tos problemos
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2009 06 07, 17:53)
Aš,noriu paklausti,kodėl jūs nesinaudojate,pietūų termusiukais?
Ar.tai nėra ,jums patogu?ar nėra skanu iš jų.
Juk,jie yra nedidučiai ir gerai laikosi temperatūra.
Maistas nebetenka skonio nuolatos šiltai laikomas, nežinau, man nepatiktų
Pas vyrą yra ir šaldytuvas ir mikrobangė, o jei nėra pas ką, galima ir susimesti, tikrai smagiau valgyti naminį maistą
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2009 06 08, 13:21)
jam atrodo ne
, o aš net žiūrėti negaliu į tą pusę, turbūt visam gyvenimui jos atsivirsiu
.
Nesu virus, kada nors ateisiu prašytis pagalbos
Perskaičua ką tik receptų. Nemėgstu jokių skūrų, noriu mėsytę tokią kaip naudoja šaltienoms tik nuovirui, o įmaišyt paprastą. Kažin ar stingtų? gal stingtų ir primaišius