Labas rytas
Atėjau
Pirmadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu, sūreliai.
2. Pietūs vaikams sriuba ir keli gabaliukai vištienos su balta mišraine, vyras nešėsi koldūnus (daryti savaitgalį), aš sausos sriubos.
3. Vakarienei
išviriau makaronų, pakepinau šalia dešrelių ir užpyliau grybų padažu, dar sriubos pasišildėm.
Obuolių pyragas. Nakčiai mažoji dar koldūnus valgė.
Antradienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu ir dešra, sūreliai, mums
ryžių košė.
2. Pietūs vaikams makaronai ir sriuba, vyras dėjosi tą patį, aš pasidariau iš likusių makaronų "ale mišrainę"
.
3. Vakarienei kepiau
varškės apkepą.
Trečiadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra ir sūriu, vienai sūrelis, kitai jogurtas, mums
dribsnių košė.2. Pietūs vaikams
sprandinės kepsniai (primarinavau savaitgalį ir dėžutėje sudėjau), aš įsidėjau baltos mišrainės su duona, vyras dar nuo užvakar likusių makaronų ir sriubą paskutinę susipylė.
3. Vakarienei viriau
kopūstų sriubą su vištiena, nukaulinau ir padariau
vištienos guliašą su morkom ir briuselio kopūstais, valgėm kas su bulvių koše, kas su ryžiais. Kai kam buvo mažai, tai nakčiai mazgė dar koldūnų valgė, kita vaisių salotas pasidarė
.
Ketvirtadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu ir dešra.Vienai panai jogurtas, kitai vaisių salotos su jogurtu. Mums
grikių košė.
2. Pietūs vaikams vienai guliašo su ryžiais, kitai kepsnys, pekino, daržovių salotos. Vyras dėjosi guliašą ir sriubą, aš vištieną su ryžiais.
3. Vakarienei vakarykštę sriubą pasišildėm ir
pakepiau bulvių, dar supjausčiau svogūno ir dešrelių. Vėliau
prikepiau lietinių su varške ir bananais, išėjo 30 vnt. (beveik visus iškepiau ir užšaldžiau, nes vyras neplanuotai dirbo visas dienas, o mums su vaikais užteko kas buvo šaldytuve).
Penktadienis:1. Pusryčiai virti kiaušiniai, vienai sūrelis, kitai jogurtas, mums
ryžių košė2. Pietums vaikams liko du kepsniai, pekino salotos. Vyras dėjosi užsilikusius likučius, paskutinį guliašą ir sriubą, aš silkės pasidariau į darbą.
3. Vakarienei pasišildėm sriubą ir likučiai, nakčiai
silkės su kepintoms morkom ir svogūnais valgėm. Kepiau
sausainius Šeštadienis:1. Pusryčiai
dribsnių košė su bananais ir sūreliai.
2. Pietus lietiniai su varške ir šviežiom uogom.
3. Vakarienei suvalgėm likučius, buvo likę du kepsniai, pora gabaliukų varškės apkepo, silkės.
Sekmadienis:1. Pusryčių kaip ir nebuvo, atsikėlėm vėlai, tai kažką vyras užkando, aš kavos, o vaikai atsilėkė tik ant pietų.
2. Pietūs tarkuotų bulvių
cepelinai3. Vakarienei
žuvienė.
Pirkta: bananai, pekino salota, agurotis, kiviai 12 lt, rūkyta dešra 8 lt, varškė 7,87 lt, dešrelės (buvo akcijinės) 1 kg - 8 lt, jogurtas 2,10 lt, trapučiai 1,99 lt, citrinos 1,50 lt, jogurtas 2 lt, mineralinis į darbą 1,99 lt, margarinas kepimui 1,05 lt, duona 2,99 lt, mandarinai 5 lt, majonezas 2 vnt - 6 lt, briuselio kopūstai ir citrinos 2 vnt. 2,10 lt, grietinė 2,45 lt, jogurtas 1 lt, guminukai 0,85 lt, riešutų mišinys 3,72 lt (akcija), bandelė 0,80 lt, silkė 5,19 lt, batonas 1,29 lt, bananai 1,5 kg, mandarinai 2 kg, citrinos 1 kg - 8,80 lt, kiviai 2,79 lt, duona 2,99, šlapiankė 3,99 lt, riešutai 6 lt.
Viso: 102,46 lt