na manasis ne toks isrankus, jam nebent saltibarsciu neikisi o jei yra mesos tai isvis fantastika, penktadieni kotletu prikepu ir iki pirmadienio gali valgyt as makaronus megstu, o jam nelabai tinka, tai galiu pora kartu i menesi gamint tik. man fantazijos visai nebera jau, o jam tai dzin, uzpyksta kai klausiu ko noretu
QUOTE(SilRa @ 2009 12 05, 10:35)
bet čia moteris nurodė dar BŪSIMAS akcijas, jų pigutis dar neskelbia, paskelbs nuo gr. 8d
reiskias turesim gera informatore
QUOTE(egliosha @ 2009 12 05, 12:21)
o jam tai dzin, uzpyksta kai klausiu ko noretu
tai tada tegul nepyksta, jei pagamini ne tai, ko jis norėtų
nors maniškis irgi makaronų nemėgsta, bet kai pagaminu - suvalgo : nutaisęs gedulingą miną
man pasisekė vyro išrankumo klausimu valgo viską kas padėta jei ko kada nors užsimano pasako kad norėtų ir kad aš į traukčiau į meniu ir pagaminčiau. gali valgyti maistą kad ir savaitę laiko ta patį pietum pusryčiams ir vakarienei ir tik suvalgęs paskutinę porcija pasako kad atsibodo ir kurį laiką nenori valgyti ta patiekala bet jau po sav aš vėl galiu ji pagaminti ir jis ji valgys. yra keletas patiekalų kuriuos jis labai mėgsta tai karts nuo karto dėl jo juos pagaminu šiandien gaminsiu jo mėgstamus žirnius su spirgučiais ir svogūnais o man jie iš vis nepatinka. o mano mažasis kuo toliau tuo išrankesnis maistui darosi pusryčiams nori ko nors saldaus pietums mėsos o vakarienei kas papuola tas tinka. šį ryt viriau manų košę padaviau mažiukui su sviestu tai atsisakė valgyti įdėjau į kita lėkšte su cukrum ir cinamonu suvalgė viska be ožiukų. todėl manau kad maisto pasirinkimas yra įgimtas dalykas
sveikutes
na ar kepa kas siandien meduolius?
na ar kepa kas siandien meduolius?
QUOTE(murzilkaa @ 2009 12 05, 17:12)
išvykom neplanuotai pasižmonėt pas MB tėvus, kepsiu kitą savaitgalį
tai negi as vienintele siandien virtuvej sukuos?
murzilkaa, as mielai pasidalinciau su tavim rezultatais man neina jokie saldus kepiniai net nebebandau po to karto kai is pyrago sausainis vienas didelis gavos
šia savaitę nekepsiu meduolių, savaitgalį gausiu miltų siuntinuką iš kaimo, tai tada ir kepsim, dabar miltų lašelis tik namie
QUOTE(egliosha @ 2009 12 05, 21:27)
murzilkaa, as mielai pasidalinciau su tavim rezultatais man neina jokie saldus kepiniai net nebebandau po to karto kai is pyrago sausainis vienas didelis gavos
o as nuo paprasto obuoliu pyrago pradejau tai uzsikabinau, nes seniau i kepiniu gamyba skersai ziuredavau
o siandien bandziau sausainukus iskept kieti nerealiai bet pacios gaminti
dar kepu kuciukus.nu tie tai
o aš savo bandymus kepti pyragus pradėjau nuo biskvito pradinis receptas buvo 6kiaušiniai 6šaukštai cukraus 6šaukštai miltų (baltymus atskiri ir išplakti iki standžių putų, trynius suplakti su cukrum sumaišyti su miltais tada sudėti baltymus viską atsargiai išmaišyti ir kepti 20-30min 180laipsnių temperatūroje) iki tol visi mano bandymai kepti pyragus baigdavosi žaliu (nuo kepimo miltelų) blynu kurio net šuo neėsdavo o dabar jau kepu viska ko nemoku pati ta kepu pagal receptus rastus internete šioje temoje reikia daug kantrybės ir bandymų tada viskas pradeda pavykti
o mano- 6kiausiniai, 2stiklines miltu ir 2stiklines cukraus.pripjaustai obuoliu-ir kepk
paskui pabandziau be obuoliu kaip biskvitas gavosi. perpjoviau, sutepiau ir- turim tortuka
taip ir zaidziuosi su nesudetingais
bet man gerai ir seima patenkinta
gal veliau isivaziuosiu ir pradesiu ka nors sudetingesnio
paskui pabandziau be obuoliu kaip biskvitas gavosi. perpjoviau, sutepiau ir- turim tortuka
taip ir zaidziuosi su nesudetingais
bet man gerai ir seima patenkinta
gal veliau isivaziuosiu ir pradesiu ka nors sudetingesnio