Prisiduodu ir aš šios savaitės meniu
Pirmadienis:Pusryčiai- pusryčiavome mieste.
Pietūs- vyrui jogurtas, sausi pusryčiai, saldainis "Nomeda", man užpilama sriuba su skrebučiu.
Vakarienė- vyrui kepta višta su graikiškom salotom, man graikiškos salotos, "Nomeda", abiems mandarinai.
Pirkta- mandarinų kg, pusryčiai mieste (12lt)
Antradienis:Pusryčiai- abiems sausi pusryčiai.
Pietums sumuštiniai su sūriu ir kumpiu, mums su krikšto dukra šokoladas.
Vakarienei visiems naminiai lavašai su aštria vištiena ir daržovėmis, mums su vyru pupelių sriuba, po "Nomedą", mandarinai.
Pirkta- apelsinas, 3 laimai, 3 citrinos (visus citrusus džiovinsiu Kalėdoms), pievagrybiai, "Fanta", mineralinis, šokoladukas vyrui universitete.
Trečiadienis:Pusryčių nevalgėme, prie kavos pasisaldinome keletu saldainukų.
Pietums abiems naminiai lavašai, po jogurtą "Fantasia".
Vakarienei abiems pupelių sriuba, naminė pica, šokoladas.
Nieko nepirkta.
Ketvirtadienis:
Pusryčiams abiems po jogurtą.
Pietums abiems pica, vyrui dar sausi pusryčiai.
Vakarienei dešrelės kepintos aštrioje pomidorų pastoje su konservuotais pomidorais, aš valgiau su karnišonaisk, vyras- su graikiškomis salotomis , po sūrelį.
Užkandžiams meduoliai, sausainiai, traškučiai.
Pirkta- traškučiai, duona, pomidorai kg, agurkas, pomidorų padažas, sūreliai 2, paprika. (apie 20lt)
Penktadienis:Pusryčiams vyrui jogurtas, aš nevalgiau.
Pietavome mieste.
Vakarienei kijevo kotletai su agurkų/pomidorų salotomis ir grietine.
Užkandžiams man užpilama sriuba, abiems mandarinai, meduoliai, kelios juostelės šokolado.
Pirkta- šokoladas, meduoliai, 4 kijevo kotletai, paukščių pienas, mandarinai kg, sūreliai 4vnt.
Šeštadienis:
Pusryčiams abiems po du sūrelius, vyrui dar jogurtas.
Pietums vištienos krūtinėlė kario padaže su ryžiais.
Vakarienei virti kiaušiniai su duonyte, sausi pusryčiai.
Užkandžiams mandarinai, ledai, po bandelę.
Pirkta- bandelės 4vnt, šokoladas, ledai 2vnt.
Sekmadienis:Pusryčiams abiems po bandelę.
Pietums švilpikai su grietinėlės/svogūnų padažu, varškės pyragas.
Vakarienei man švilpikai su grietine, vyrui kijevo kotletas., varškės pyragas abiems, mandarinai.
Pirkta- du advento kalendoriai, mandarinai kg, bulvių du kg, kondensuotas pienas.
Reziume išleidom labai mažai, nes dar visko labai daug turim parsivežę iš Lenkijos, mėsos pilna kamera, kruopų/makaronų, padažų, UHT pieno, jogurtų, varškės, sūrių, mėsyčių ir kitų gėrybių
Ir dar išvada badabti akis- esame smaližiai iki begalybės