20091122-20091128
Sekmadienis:Pusryčiai: virti kiaušiniai, majonezas, duona.
Pietūs: agurkinė sriuba (iš praejusios savaitės), dešrelė, duona, marinuotos morkos.
Vakarienė: keptos bulvės, marinuotos morkos, žuvies piršteliai.
Pirmadienis:Pusryčiai:MV širviniai vafliai su braškių uogiene
Pietūs: MV kepsniukai su keptomis bulvėmis
Vakarienė: kepsniai, bulvės, marinuotos morkos, rauginti agurkai.
Antradienis:Pusryčiai:MV kumpis
Pietūs: MV keptos bulvės, kumpis.
Vakarienė: morkų pyragas, man kepenėlių kotletas, MV didžkukuliai su varške.
Trečiadienis:Pusryčiai:MV kepinti didžkukuliai su mėsa
Pietūs: MV daržovių sriuba, morkų pyragas.
Vakarienė: man kepenėlių kotletas, duonos, sumuštinį su česnaku, abiems sūrelių.
Ketvirtadienis:Pusryčiai: MV sūrelis
Pietūs: MV daržovių sriuba
Vakarienė: morkų pyragas, kiviai, obuoliai, sūris, agurkas, arbata su medumi, citrina. Aš dar širdelę ir skranduką iš sriubos su majonezu, duona ir česnaku.
Penktadienis:Pusryčiai:MV morkų pyragas.
Pietūs:MV pakepintas didžkukulis, grietinė.
Vakarienė:kotletai, virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Šeštadienis:Pusryčiai man: kotletai, duona, salotos (penktadienio)
Priešpiečiai: vyrui-kotletai, dona, čeburėkas su mėsa, spurga su dešrele. man-morkų pyragas
Pietūs: po kotletuką, keptos bulvės, salotos. Vyras dar mandarinų, man arbata su medumi, citrina, gabalėlis sūrio.
Vakarienė: virta rūkyta dešra, keptos bulvės, melionas, kivi, obuolys, mandarinai.
Pirkta: III-duona 2,89, sūreliai 4*0,38. Viso: 4,41
IV-citrina 1,26, obuoliai 0,49, sūris Talia 2,84, šokoladas 2,28, agurkas 1,69, kivi 0,88. Viso: 9,44
V-duona, batonas Viso: 2,60
VI-mandarinai 2,59, melionas 5,01, bandelės 2*0,79, citrina 0,48, alus 2*2,22. Viso: 14,10
Per savaitę išleista: 30,55ltŠi savaitė buvo jau ketvirtoji, tai
per mėnesį išleista: 259,27ltŠios savaitės meniu, toks nei šis nei tas, nes aš tik vakarienę valgydavau, iki vakarienės valgiau darbe, iš darbo įduodavo tai didžkukulių, tai salotų, tai kepenėlių kotletų, tai sriubos, tai plokštainio, čeburėkas ir spurga. Kas nepamena tai pasikartosiu, kad gauname ir iš kaimo kartais gėrybių
Pakankamai daug saldumynų, ledų, traškučių perkame, na ne tiek, kiek seniau, bet dar galėtumėme sumažinti