Mūsų praėjusios savaitės meniu:
Pirmadienis:
Pusryčiams abu valgėme po du sūrelius.
Pietums man karštas sumuštinis, bandelė, vyrui bandelė, sūrelis, obuoliai.
Vakarienei makaronų apkepas su brokoliais, kumpiu, pievagrybiais ir paprika, užkeptas su sūriu. Desertui maskarponės torrtas ir javinukas
Antradienis:
Nepusryčiavome.
Pietums man du sūreliai, bandelė, vyrui bandelė ir vakarykštis makaronų apkepas.
Vakarienei kepta vištiena ir salotos(iceberg salota, vyšninia pomidoriukai, agurkas)
Trečiadienis:
Pusryčiams man jogurtas ir sūrelis, vyrui geriamas jogurtas stiklinė.
Užkandžiams naminiai javainiai su jogurtu, vyrui sūrelis.
Vakarienei plovas su vištiena ir jogurtas su naminiais javainiais.
Ketvirtadienis:
Aš nepusryčiavau, vyras valgė plovo.
Pietums plovas, man naminiai javainiai su jogurtu.
Vakarienei abiems daržovių sriuba su lydytu sūreliu, vyrui dar plovas.
Penktadienis:
Pusryčiams po bandelę ir vyrui dar sūrelis.
Pietums makaronų salotos su kumpiu, agurku, paprika ir majonezu, vyrui dar bandelė.
vakarienei abiems vakarykštė sriuba ir netikras zuikis su orkaitėje keptomis bulvėmis bei pievagrybių/frietinėlės padažu.
Šeštadienis:
Pusryčiams man sūrelis ir pudingas, vyrui sūrelis, pudingas ir naminiai javainiai su jogurtu.
Pietums abiems makaronų salotos, netikras zuikis su bulvėmis.
vakarienei man užpilama sriuba iš pakelio, vyrui plombyro skonio varškė.
Užkandžiams "Džiugo" sūris, lazdyno, migdolų, anakrdžių riešutai, šokoladas, guminukai.
Sekmadienis:
Pusryčiams abiems po bandelę.
Pietums barščių sriuba, žemaičių blynai su mėsyte.
Vakarienei vyrui žemaičių blynai, man plombyro skonio varškė.
Pirkta:
10 bandelių, grietinėlė 2vnt, sūreliai 14vnt, džiovintų vaisių mišinys (dž. slyvos, persikai, kriaušės, vyšnios, razinos), anakardžių riešutai, lazdyno riešutai, fermentinis sūris 1,3kg, kumpelis ant sumuštinių 700g, pievagrybiai 2,5kg, morkos 2kg, makaronai, pomidorų padažas, guminukai 3pokeliai, šokoladai vnt, pudingai 7vnt, sviestas 2vnt, agurkai 2vnt, cinamonas, sriubos prieskoniai, pipirai, picų prieskoniai, mozzarela sūris, trys paprikos, granatas, greipfrutai, kakava, kondensuotas pienas, 3 pakuotės sausainių, bulvės 3kg, "Sprite", dešrelės su sūriu 2 pakuotės, jogurtas, geriamas jogurtas, sumuštinių duona, svogūnai 0,5kg, du pokeliai plombyro skonio varškės, 3 pokeliai varškės, šokoladiniai saldainiai, avokadas, itališka duona "Bucato"
Daug ko liko ateinančiai savaitei, tai guodžiuos, kad šia savaitę išsiversim su mažesnėmis išlaidomis, tik biesina, kad vyras nevaldomas dėl bandelių pirkimo, o aš dėl sūrelių