SekmadienisIš kaimo grįžome tik vakare, tai nieko ir nevalgėme. Tik išviriau guliašą rytojui.
Pirmadienis:Pusryčiai: guliašas (sekmadienio), keptos bulvės, marinuoti burokėliai.
Pietūs:MV guliašas, man kilkės pomidorų padaže, duona.
Vakarienė:MV guliašas, man kraujiniai vėdarai (močiutė šiandien nupirkus įdavė), abiem-batonas su nutela.
Naktipiečiukai: bulviniai blynai su cukinija.
Antradienis:Pusryčiai:dešrelės, duona, pomidorai.
Pietūs:Mb bulviniai blynai (pirmadienio), man vėdarai, traškučiai.
Vakarienė:Makaronai su kepintais svogūnais, morkomis, dešrelėmis, sūriu.
Trečiadienis:Pusryčiai:MV makaronai (antradienio), aš nevalgiau
Pietūs:Man ryžių krabų mišrainė (iš kaimo), MV balandėliai, abiems šviežių kopūstų sriuba.
Vakarienė: sriuba, balandėliai. Agrastai.
Naktipiečiukai:MV obuolių pyragas
Ketvirtadienis:Pusryčiai:Nevalgėme
Pietūs: keptos bulvės, balandėliai (Trečiadienio)
Pavakariai:MV bulviniai blynai su cukinija (pirmadienio), daugiau kaip puse banano likusio nuo vėžlio
(kadangi vėžliukui norisi duoti įvairesnio maisto tai būna ir taip, vėžlys suvalgo tik gabalėlį, o vyras damuša )Vakarienė: vištiena su medumi, ryžiai, morkų-česnako salotos, agurkas.
Penktadienis:Pusryčiai:Vištiena su medumi, ryžiai, morkų salotos, pomidoras (Ketvirtadienio)
Pietūs:Vištienos krūtinėlės kepsniai su kepintomis morkomis, svogūnais, sūriu, keptos bulvės, ridiko-morkų-agurko salotos.
Vakarienė:pakepinau: morkos, balandėlis, ryžiai. (Trečiadienio), ridikų salotos.
Naktipiečiukai: ledai su braškėmis ir šokoladu.
Šeštadienis:Pusryčiai:MV-žemaičių blynai, man tokie patys blynai tik su raugintų kopūstų įdaru (kameroje buvo du tokie du tokie, tai sakau reikia sunaudoti)
Pietavome ir vakarieniavome kaime.
Per šią savaitę buvo valgyta beabejo saldainių, obuolių, šokolado.
Ledai 6lt, kiaušinių 3,79, kilkės pomidorų padaže 3,06, duona,batonas 1,78, batonas 0,79, traškučiai 3,09, saldainiai 2,09, kečupas 3,99, grietinė 1,29, kečupas 2,28, varškė1,09, grietinė 1,29, Vėžliui: bananas0,46, agurkas 0,91, zylutėms maistui: sviestas 1,35, batonas0,79, saulėgražos 0,55.
Per savaitę išleista: 34,60lt