Mano savaitės meniu :
I. į darbą pietums nešiausi marinuotos skumbrijos su balta mišraine, o vakarienei ryžių sriuba su vištiena, kam trūko dar buvo vakarykščių keptų grybų su daržovėmis ir grietine
II. Pietums vis dar likučiai, vakarienei troškintos kepenėlės su virtomis bulvėmis ir daržovėmis
III. pietums virta kiaulės širdis apkepta su morkomis ir cukinijomis, o vyrui širdį pakepinau su svogūnais, cukinija ir pomidorų padažu, vakarienei troškintos kepenėlės
IV. Pietus pavaišino bare, vyras pietų pašteto su batonu pavalgė, vakarienei lietiniai blynai su varške
V. Pietums į darbą sumuštiniai su lašišos atraižomis, vakarienei žirnių sriuba su vištienos kauliukais ir kepenėlių kotletai su ryžiais ir raugintais agurkėliais .
VI. likučius damušinėjam, ir pakepiau burokėlių prie kotletų. Vakarienė svečiuose
VII. Vištienos kepsniukai, ryžių mišrainė su likusia lašiša, raugintais agurkais, kukurūzais, majonezu
Dabar bandau skaičiuot ką išleidau :Žuvies konservai 1,99 x 3 - 5,97, majonezas 1,99, Krūtinėlė 4,76, lydytas sūris8,12, batonas 1,09, kepenėlės - 6, širdis 3,20, kiaušiniai 3,4, duona 2,10 , batonas 1,3, lašišos atražos 9,9, batonas 1,30, grietinė 1,38 , paštetas kepenų 7,12, varškė 0,99
VISO : 58,62 Vyras kartais mėgsta kokį konservą į darbą įsidėt, tai visada jų pas mane šaldytuve yra, vakarienei kai dar ko trūksta, pašteto ant batono užsitepa
sūri o dar taip ir nevalgėm, krūtinėlė irgi šiai savaitei liko