laba diena,
senokai stebiu jusu tema, nusprendziau ir as prisijungt
Mano praeitos savaites meniu:
I- pusryciams-man sureliai (vyras pusryciu nevalgo),pietums-man avizu kose,vyras i darba dejosi virta mesa, vakarienei kepti sonkauliai su bulvem
II- Pusryciai-arbata, pietums vyras dejosi virta mesa, vakarienei maltos mesos kepsniai su darzovem ir suriu su bulvem (as valgiau mazai nes matyt apsinuodijus kazkuo buvau)
III- pusryciai-kiausiniene, pietus- vyras dejosi rukytu desreliu, as valgiau vakarykscius kepsnius su bulvem, vakarienei tie patys kepsniai
IV- pusryciai- varskes kremas, pietus- vyrui tesloj kepta zuvis,as nevalgiau, vakariene-damusem kepsniu likucius
V-pusryciai-karsti sumustiniai, pietums- vyrui kepta zuvis, as kazka uzkandau
, vakarienei- vyrui kepta vistiena su bulvem,as prikirtau savo kepto pyrago.
VI- buvom isvaziave,tai nieko negaminau
VII-gryzom tik vakare uzkandom sumustiniu.
Sios savaites pirkiniai:
Pienas-2.29lt, miltai 2.89lt, kava 3in1 - 3.99lt,batonas-0.99lt,suris-4.70lt,
desra-6.75lt, dziuvesiai-1.79lt, 4 sureliai- 1.56, 2 jogurtai-1.38lt,pienas-1.68lt, mineralinis-1.39lt,vaikui kinderis-1.79lt,kukuruzai-0.89lt, saldumynai (vafliukai,saldainiai)-7.29 lt.kecupas-3.99, varskes kremas-2.19lt, 2jogurtai-0.98lt.,rugpienis-1.89lt.,grietine-1.38lt, cipsai-3.29lt, batonas-0.99lt,varskes kremas-2.19lt,vaikui sokoladas-1.54lt,sultys-1.99lt, dar pirkau 2sausi pusryciai,kiausiniai,sviestas- 10.46lt.tai siai savaitei maistui isleidau 75.25 LT.
Musu seimyna 2 suauge ir vaikas,vaikas valgo darzelyje,vakare nebent sausus pusrycius su pienu valgo. Mesos perkam retai,nes tevas medziotojas,tai susitaupo taip pat darzoves is sodo valgom irgi neperkam