Ateinu ir as su savo savaites meniu. Zmones 4, jau gerokai paauge, teoriskai beveik suauge
Perku praktiskai viska, vasara siek tiek turiu savu darzoviu, bet is ju dabar beliko kopustai, burokeliai ir cukinijos bei kazkiek saldytam ir konservuotam pavidale.
1. Pusryciai: manu kose
Pietus: farso/kiausiniu vyniotinis, likes nuo sekmadienio, su kopustu salotom seimynai, as nusipirkau gabaleli varskes apkepo, nes i darba pamirsau laukneseli.
Vakariene: man duona su tepamu varskes sureliu, vaikams manu koses likuciai, vyras karstus sumustinius valge. Gaminti neturejau kada.
2.Pusryciai: grikiu kose su grybu padazu
Pietus: vaikams likusi grikiu kose, man gabalelis lazanijos.
Vakariene: visiems zirniu sriuba su joje virtom pakepintom su svogunais ir grietinele vistienos slaunelem.
3.Pusryciai: kepti varskeciai
Pietus: vaikams pusryciu varskeciu likuciai ir vakarykste zirniu sriuba, as i darba nesiausi troskintos vistienos likucius
Vakariene: vistienos krutineles kepsneliai su pomidoru salotom. Dar viriau saltiena rytdienai.
4. Pusryciai: man su vaikais aviziniu dribsniu kose su bananais. Vyras valge sumustinius su desra, nes jam tokia kose
Pietus: seimynai saltiena ir koses likuciai, as nesiausi vistienos kepsnelius.
Vakariene: zuvis uzkepta su pomidorais ir fermentiniu suriu su zirneliu/obuoliu/poru/majonezo salotom. Svieziu kopustu - papriku sriuba virta su nuo saltienos likusiu sultiniu.
5.Pusryciai: kiausiniu/pieno plakinyje apkeptas batonas
Pietus: kepto batono likuciai ir kopustu sriuba, as nesiausi zuvies kepsnelius
Vakariene: seimyna pabaige kopustu sriuba ir zuvies kepsnelius, as buvau tevu susirinkime, tai parejau velai beliko tik sumustinuka su varskes suriu sukramsnoti.
6. Pusryciai: kepti kiausiniai su sonine ir marinuotu burokeliu salotos
Pietus: svediski mesos kukuliai su zirneliu-obuoliu salotom
Vakariene: su obuoliais troskintos kepeneles ir pomidoru salotos
7. Pusryciai: vaikai sukapojo likusius svediskus kukulius, mudu su vyru pabaigem saltiena. Priespieciams kepiau sokoladini keksa su apelsininiu varskes idaru.
Pietus: kugelis su grietine
Vakariene: Kepta duona su cesnaku, pyragas su arbata. Vyras dar valge troskintu su obuoliais kepeneliu.
Per savaite pirkau: farso - 9lt., vistienos krutineliu - 12,29lt., kalakutu nugareliu - 2,40lt., kiaulienos sonines - 4,14lt., zuvies file - 13,98lt. (siek tiek liko), pieno uz 6,76lt., surio fermentinio uz 7,43lt., varskes surio - 2,23lt., varskes uz 9,38lt.(tame tarpe pakelis deserines), sviesto - 1,59lt., grietine - 1,99lt., duona-bulka uz 6,51lt., vaisiai - 6,09lt., darzoves - 2,65lt., kiausinai - 7,78lt., saldainiai - 5,30lt., aliejus, zirneliai, majonezas, cukrus, kruopos, konservuoti ananasai uz 14,29lt., desreles - 5,50lt. (visos liko siai savaitei), gatavi patiekalai man pietums 4,69lt.
VISO:124lt.