labas rytas
Ateinu
Meniu:
1. pusryčiai vaikams sumuštiniai su šokoladiniu kremu, aš ryžių košę pasišildžiau, vyras varškės valgė. Pietums vaikams liko vištienos keptos (kepta sekmadienį), aš irgi vištieną dėjausi, vyras lašinių. Gryžus kepiau miltinius blynus su cukinija. Nakčiai vaisių salotos su jogurtu.
2. pusryčiai vienai panai dešrelė su pomidoru, kitai sumuštinis su sūriu, man sumuštinis su dešra ir bananas, vyras varškę valgė. Pietums vaikams liko dar vištienos, blynų nuo vakarienės likusių, buvo šaldytuve produktų sumuštiniams. Gryžus kepiau varškės apkepą.
3. pusryčiai vaikams po sumuštinį su šokoladu ir sūrelį, man grūdėta varškė, vyras paprastą varškę valgė. Pietums vaikams kepsniai, mums varškės apkepas į darbą, vyras turbūt irgi tą patį dėjosi (nemačiau, nes pats dėjosi, aš pramigau
). Gryžus išviriau burokų sriubos vakarienei. Nakčiai vaisių salotos su jogurtu.
4. pusryčiai vaikams po sumuštinį su šokoladu ir sūrelį, man grūdėta varškė, vyras tik sūrelį suvalgė. Pietums yra burokų sriubos, vaikams kepsniai dar likę, mes dėjomės apkepą. Gryžus valgėm likučius apkepo ir sriubos, kepiau obuolių pyragą.
5. pusryčiai sumuštiniai su sūriu ir šokoladu ir po bananą, aš jogurtą ir bananą valgiau, vyras pyrago. Pietums vaikams liko kepsniai paskutiniai, aš dėjausi silkės, vyras lašinių. Gryžus nieko nedariau, nes likučių šaldytuve buvo, kam mažai pasikepė kiaušininį blyną, dukra dar sūrio su alyvuogėm valgė. Aš tik daržovių pasidariau su silke, suvalgiau su duona. Nakčiai išviriau manų košės, nes vaikai zyzė kelintas vakaras
.
6. pusryčiai grikių košė. Pietums kepenėlių kotletai su bulvių koše ir padažu. Vakarienei valgėm sausai, kas lašinių, kas sūrio pasipjaustė, nes vyras balkoną tvarkė, tai buvom nusikalę, kol viską išvalėm. Nakčiai tik obuolių pyragą iškepiau.
7. pusryčiai ryžių košė. Pietums pomidorienė ir daržovių kugelis. Vakarienei ko gero likučiai, nes virusas užpuolė tris šeimos narius, tai kitkam jėgų nebus matyt
.
Buvo pirkta:
Batonas (1,89 lt), duona (2,29 lt), pienas 5 l (7,50 lt), kiaušiniai 20 vnt (7 lt), pomidorai 2 kg (3 lt), vynuogės, bananai, persikai, nektarinai po 1 kg (12,42 lt), manų kruopos 1,60 lt, burokėliai 2,49 lt, mineralinis į darbą 2,09 lt, sultys vaikams 1,98 lt, silkė 9 lt, vynuogės 2 kg ir bananai 1 kg (10,40 lt), batonas ir duona (4 lt), konservuoti dalykai 23 lt (pirkom akcijinius, ilgesniajm laikui, konservuoti pomidorai, tunas...), sūreliai 1,18 lt, sūris 7,46 lt (akcijinių buvo, feta ir pan.), kepenėlės 3,77 lt
Išleista: 97 lt