Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 2

as irgi uz 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
tai su šios savaitės meniu sugryžtame čionai mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkit dėkit savo meniu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 11, 07:47)
dėkit dėkit savo meniu  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

o kaip dedame, kaip buvo sutarta nuo 1-nio iki 7-nio, ar kaip kam išeina, kaip kad buvo ankščiau? g.gif
Ankščiau aš dėdavau nuo 6-nio iki 5-nio, nes šeštadienį užsipirkdavom naujai savaitei. Bet pagalvojau, gal kam taip nepatogu skaityti, tai dėčiau tada kaip ir dabar nuo 1-nio iki 7-nio g.gif
Atsakyti
As tai nuo 1 iki 7 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien mamka išeina į vakarėlį, tai šeimynai palikta sardelės ir makaronai. rolleyes.gif Jei spėsiu per pietus daikono ridiko/svogūnų laiškų/salotų mišrainytę sutaisysiu. 4u.gif
Papildyta:
Atsiprašau, į taupančiųjų dienos meniu norėjau rašyti ir ne ten pataikiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 11, 08:58)
o kaip dedame, kaip buvo sutarta nuo 1-nio iki 7-nio, ar kaip kam išeina, kaip kad buvo ankščiau? g.gif
Ankščiau aš dėdavau nuo 6-nio iki 5-nio, nes šeštadienį užsipirkdavom naujai savaitei. Bet pagalvojau, gal kam taip nepatogu skaityti, tai dėčiau tada kaip ir dabar nuo 1-nio iki 7-nio g.gif

Manrods, patogiau standartinė savaitė nuo pirmadienio ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 10, 15:54)
na, taip, ten tema universali biggrin.gif
tai dedam meniu čia, o bendraujam taupydamos maistui ten, ok?
kas už? g.gif

as irgi uz drinks_cheers.gif

QUOTE(Will @ 2009 09 11, 12:07)
Manrods, patogiau standartinė savaitė nuo pirmadienio  ax.gif  blush2.gif


tai dedam pirmadieni ar sekmadieni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 09 11, 17:10)
as irgi uz  drinks_cheers.gif
tai dedam pirmadieni ar sekmadieni?  4u.gif

nuo pirmadienio iki sekmadienio, kitą pirmadienį jau nauja savaitė ax.gif
Atsakyti
tai ką bigsmile.gif , pradedam mirksiukas.gif
Kas daryta sekmadienį, buvo įrašyta į anos savaitės meniu ax.gif
1. pusryčiai vaikams dešrelės su pomidoru, mažoji jogurtą dar suvalgė, dičkė bananą. Aš sumuštinius su sūriu ir jogurtą, MB valgė vėliau, nes nedirbo. Pietums vaikams pica iš šaldiklio (vyras buvo namie remontais su meistrais užsiėmęs, tai nors picą pašildė ir tai gerai). Vakare pasišildėm mes su vyru daržovių kugelio (keptas sekmadienį), vaikai baltos mišrainės valgė ( irgi sekmadienį daryta).

2. pusryčiai sumuštiniai su sūriu vienai, kitai virta dešrelė su pomidoru, aš jogurtą ir sumuštinį su sūriu suvalgiau, vyras varškės sūrio su obuoliene. Aš pietums įsidėjau daržovių kugelio, vyras grikių plovo ir sriubos (sriuba ir grikių plovas daryta sekmadienį). Vaikams liko plovo, sriubos, dešrelių. Gryžus dariau daržovių kepsniukus su padažu. Viską turėjau ir tuo pačiu grietinę sunaudojau, nes buvo užsilikus nuo ano savaitgalio, tai jau nekokia blush2.gif .

3. pusryčiai vaikams sumuštiniai su sūriu ir šlapianke, man jogurtas, vyras varškės sūrio su obuoliene valgė. Pietums vaikams daržovių blyneliai ir dešrelės, aš irgi tą patį dėjausi, vyras sriubos ir daržovių kugelį. Šaldytuve liko lašas sriubos, tai suvalgė gryžęs vyras. Gryžus viriau makaronus su padažu vieniems, kitiems su šlapianke. Nakčiai pieniška sriuba.

4. pusryčiai dičkei dešrelė su agurku, mazgei jogurtas su sausais pusryčiais ir tinginys, man sumuštinis su šlapianke, vyrui nieko. Pietums vaikams liko makaronų vakarykščių, šaldytuve dar buvo maisto pasiieškojimui biggrin.gif . Mes nešėmės į darbą irgi makaronus. Gryžus kepiau žuvį (iš šaldiklio, pirkta kažkada prieš atostogas, užėjau akciją ax.gif ) su ryžiais. Nakčiai vaisių salotos su jogurtu.

5. pusryčiai ryžių košė, man ir dičkei vaisių salotos su jogurtu, mažoji valgė dar sumuštinį su sūriu, vyras košę. Vaikams pietums liko ryžių ir žuvies, vyras dėjosi sumuštinius su šlapianke, kadangi su žuvim nelabai draugauja schmoll.gif . Aš dėjausi žuvies su ryžiais. Gryžus išviriau pienišką makaronų ir dar likučius pasišildėm. Nakčiai sūris su alyvuogėm ir šokoladiniai sausainiai. Tėčio nebuvo savaitgalį, tai palepinau merginas, nors ir nelabai taupu blush2.gif .

6. pusryčiai mazgei sūrelis ir jogurtas, dičkė išėjo nevalgius, aš jogurtą valgiau ir sumuštinį su sūriu. Pietums išsikepėm 12 lietinių, pusė liko pirmadieniui pietums vaikams. Vakarienei pabaigėm likutį pieniškos sriubos, aš dar pasikepiau bulvių. Nakčiai kas vaisius, kas sūrį valgė.

7, pusryčiai ryžių košė, pietums vištiena (parsiveštinė) kepta su bulvėmis ir morkų salotos. Dar kepiau morkų keksą (visko turėjau). Vakarienei įtariu bus vaišės ką tėtis parveš.

Pirkau šią savaitę bananų (2,5 lt), vynuogių 2 kg (1 kg-2,70 lt), persikų (2,80), nektarinų(2,80), pomidorų (1,20 lt), obuolių ir slyvų gavom dykai iš ūkininkų, kur perkam produktus. Mineralinio (1,99 lt). Žuvis 5,49 lt (akcijinės užėjau, juodai dienai apėmiau blush2.gif ), greito virimo dribsniai 1,59 ir ryžiai 2,45 lt (akcijiniai, Bistro ryžiai neseniai pirkau kainuoja 4,50 lt), desertui dariau šokoladinius sausainius (sausainiai, šokoladas, riešutai) 11,52 lt blush2.gif .

Šią savaitę papildomai dariau tinginį, sausainiai ir kondensuotas pirktas iš ankščiau, sausainiai jau kaip ir akmeniniai buvo, tiesiog pamiršti spintelėje doh.gif . Dar savaitgaliui dariau šokoladinius sausainius su riešutais.

Lenkuose išleidom 1237 lt, rūbams (235), vaistams (353.41), buitinėms (94.96), maistui (443.64), kurui (110). Užsipirkau ilgesniam laikui, manau dabar reiks pasipildymo tik prieš šventes.

sekanti bigsmile.gif
Atsakyti
nius man niekaip neiseina susireguliuoti dienotvarkes kai dirbu doh.gif apie maisto gaminima isvis patyliu doh.gif su mazuoju kol kas sedi mociute, tai jie kazka pietums ir pasigamina. mes po darbu grize to paties uzvalgom ir dar kokiu sausu uzkandziu. kai mazasis i darziuka iseis (remontai dabar) tai isvis itariu nebevalgysim, nes mazgius bus darziuke pavalges, tai kaip ir nebebus strioko gamint biggrin.gif o baurybe, as tamsta prie pietu stalo turi koki lapa pakabinus, kad visi atsizymetu kas ka valge, ar siaip gera atmintis? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti