Nu pradžioje praeitos savaitės meniu
:
I. pietums - daržovių blyneliai, vakarienei makaronai troškinti su vištiena, pomidorais ir grietine.
II. vakarykščiai makaronai, burokėlių sriuba, obuolių kompotas su slyvomis
III. man pietums dar buvo likę makaronų, tai dar įdėjau marinuotų agurkų, viską sumakalavau su majonezu ir gavosi puiki mišrainė į darbą. Vakarienei - barščių likutis, kepti kalafijorai ir žuvies piršteliai.
IV. kepti grybai su spirgučiais, svogūnais ir grietine, balta mišrainė, varškė su obuoliene, želė su slyvomis.
V. damušinėjom visokiausius likučius, nes vakare išvažiavom į kaimą ir grįžom tik sekmadienį
gamint nereikėjo, dar lauktuvių įkrovė
Pirkau batonas 1,10 -1,10, duona - 2,20, grietinė - 1,38 , netikrzas zuikis - 5,40, makaronai 2x0,84 - 1,68 ,varškė grūdeliais 2x1,99 - 3,98, kepenų paštetas - 5,60 Lt, varškė Norfos 2x1,99 - 3,98 , pangasijos - 6,99, saldainiai bombonkės akcijinės 1 x3,99, plikyti pyragėliai su varškės kremu - 4,20, fermentinis sūris- 3,50, lašinukai spirginimui - 4,90 . VISO 48,90 Lt. Tai aišku labai gerai, bet kadangi savaitgalį buvom bulviakasyje, tai ką sutaupiau ant maisto, teko ant gėrimų išleist
39 Lt
Nu bet iš kaimo jau parsivežiau porą maišų bulvių, dar anyta karbonadinės mėsytės gabalaitį įdėjo, keptos vištos, bulvių košes likučius su spirgais, dž.sūrelių. Vadinasi taupom toliau, nes reikia būtinai kamerą atlaisvint, dar norių žiemai šparaginių pupelių užsišaldyt