QUOTE(Will @ 2009 06 26, 10:41)
Dėkui
*Kilo toks keistas klausimas- kaip žinoti ką galima šaldyti ir ko ne?
**Beje, kaip braškės Lenkijoje, gerokai pigesnės ar tik šiek tiek?
aš tai iš patirties
, pabandau visada pirmą kartą tik gabaliuką užšaldyt ir atšaldžius žiūrėt kaip gaunasi. Pvz. sūris tinka atšaldytas tik kepsniams,sumuštiniams ir pan., ten kur eitų sutarkuotas, nes atšaldytas nesipjausto, o trupa
.
Vyniotiniai gaunasi idealiai, susipjaustau gabaliukais ir užšaldau, išsiimu tiek kiek reikia. Giminėse kaime jei atlieka, niekada neatsisakau pasiimti
, galima atšildžius ir su bulvėmis papjausčius pakept ir su svogūnų tomatų padažu tinka prie bulvių ar makaronų
. Žodžiu, fantaziją reikia įjungti
** šitom dieniomis nežinau, bet kai mes buvom savaitgalį buvo po 3 zlotus