na įrodymų mes neturim, šalia nestovėjom... Kažkas perbėgo tarp jų - tai faktas... Tikiu Kristina, nors kartais ir panikuoja be reikalo... Bet pastovėti už save ir vaikus - visada ji gali, kol visos bėdos krūvoje jos iki depresijos nepriveda...
QUOTE(andreja24 @ 2009 06 13, 13:18)
O ko tu tikejaisi? manes neikiek nenustebino zmogus kuris leidzia sau taip elgtis zino kad pries ji pasokineti gali buti sunku va tau ir irodimas todel as ir sakiau kad reikia su tokiais skundais eiti pas pacia auksciausia pareiguna kuris jo asmeniskai nepazinotu ir ziuretu realiai situacija o ne i rastus pagyrimus ir panasiai
Paklausiau MB nuomones. Tai jis sako, kad tokius pareigunus reikia skusti. O skunda reiktu siusti i Klaipeda, Juros 1. Komisaras atsakingas uz kadrus yra Arūnas Tuzas (musu pazystamas). Tai jei dar reikia, galiu pasikonsultuot, kas ten ir kaip, nes tai seimos draugas.
na nežinau net, jei Kristina ten sugryš gyventi - na jai spręsti ir pareiškimą rašyti... Mes gi nerašysime už ją... na tegu sprendžia, tik gaila kad pareigūnas gali nederamai elgtis...
Saulyt,kokios zinios is KRistinos?gal naujienu yra?
šią savaitę prižiūri sesers dvynėsmergaitę, tai gvena pas juos... Ieško sodybos - kelis davaiu tel. - turi pasiskambinti...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 06 17, 09:12)
šią savaitę prižiūri sesers dvynėsmergaitę, tai gvena pas juos... Ieško sodybos - kelis davaiu tel. - turi pasiskambinti...
xxxsaulyte, sveikinimai su tokiu svarbiu įvykiu jūsų gyvenime
QUOTE(rackiene @ 2009 06 17, 10:18)
xxxsaulyte, sveikinimai su tokiu svarbiu įvykiu jūsų gyvenime
ačiū
gal kas kokį seną mobilų tel aparatą turi nebreikalingą?? Nesvarbu kokį, kad dar veiktų... Kristinos į arbatą įkrito, vos SMS parašo.... Jau namuose, pas Daivą sesę. Jai sakiau, kad ji turi teisę ten gyventoi ir nesinervuotų.... Jua apsiraminusi, gal vaistai suveikė, gal vėl ramiai gyvens...
QUOTE(Svetliačok @ 2009 06 18, 23:47)
Saulyte, jei dar reikia, tai rasiu aš mobilaus telefono aparatą, ne naujas aišku, bet veikiantis Brukštelsi jei reikės
reikia, bet kokio veikiančio...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 06 19, 09:39)
reikia, bet kokio veikiančio...
Šiandien jau nebuvo laiko patikrinti ... bet iki to, kai nustojom naudotis tai veikė. Ryt bandysiu sužiūrėti, ir pranešiu.
Jei kas, tai tik kitoj savaitėj patikrinsiu ir perduosiu, tikiuos palauks kelias dienas Mažius mano susirgo, su didelė tempą ... tai nežinau kaip bus su laisvu laiku
QUOTE(Svetliačok @ 2009 06 19, 23:27)
Šiandien jau nebuvo laiko patikrinti ... bet iki to, kai nustojom naudotis tai veikė. Ryt bandysiu sužiūrėti, ir pranešiu.
Jei kas, tai tik kitoj savaitėj patikrinsiu ir perduosiu, tikiuos palauks kelias dienas Mažius mano susirgo, su didelė tempą ... tai nežinau kaip bus su laisvu laiku
Parašyk kai žinosi... Tik aš nuo terčiadienio iki pirmadienio nebūsiu, išvažiuoju...