Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

merginos - drąsiai manau galiu teigti, kad supermamyčių penktoji tradicinė jau "Kalėdinių norų išpildymo" šventė vaikų namai "Rytas" - ĮVYKS !!!! thumbup.gif Jau sąrašiuką surašiau apie 35 dovanėlių pildytojus ir tai per parą laiko... O dar laiko yra, dar manau prisjungs ir tie kas kiekvienais metais prisideda, tuo neabejoju, nes spalyje dar anksti jiems čia užsukti... mirksiukas.gif
Ryt kalbinu Kalėdų senelį, jis ir fotografą suorganizuoja.... thumbup.gif

Labai džiugu, kad ir sunkmečiu, mes nepamirštame labiau nuskriaustų šalia esančių žmonių, vaikų, kad ir sunkmečiu mokam dalintis tuo ką turim, o svarbiausia širdies šiluma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 15 spalio 2009 - 22:04
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 14, 22:09)
1. Apie gruodžio 17 d. mintis būtų....

2. Lina nuo pavasario yra išvažiavusi pas Valdą į Ispaniją. Mažąjį Armandą paliko laikinai Girulių vaikų namuose.. Turėjo šio mėn.pradžioje gryžti, bet sakė neteko darbo ir neturi pinigų... Na gaila, kad jau beveik 3 metukų išaugintas berniukas, visas vargelis jau praeityje ir ....  blink.gif  Tai va toks gyvenimas...

1. Tu nepataisoma optimiste thumbup.gif Kaip suprantu is sventes zadi tiesiai i GN vaziuoti lotuliukas.gif

2. Kazkoks susiktas uzburtas ratas verysad.gif Atrodo, kad patys uzauge globos namuose geriausiai turetu suprasti, ka jaucia paliktas vaikas verysad.gif Man tai pikta, kad moterys tiek isikimba i vyrus, kad net vaika palikti gali verysad.gif Bijau ir galvot apie Armanduka, bliaut noris verysad.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 14, 22:27)
Gerai, rašau į sąrašiuką - žiūrėsim kiek norinčių ir galinčių bus ... Na po kokia 20 litukų manau galim skirti dovanėlei...  g.gif

Xxxsaulyte, rasyk ir mane i sarasiuka. Bent pora dovanu tai tikrai nupirksiu, dar pabandysiu ka nors pasnekinti prisideti. Prie vaisiu sventeje irgi prisidesiu. Dalyvaut irgi noresiu, jei niekas nesumaisys.
Atsakyti
sveikos mamkos ! 4u.gif
prisidedu ir as prie jusu ,paremsiu kiek galesiu ir dar kelias merginas pasnekinsiu kad prisijungtu!!!
itraukit mane i sarasa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontyte: 16 spalio 2009 - 10:52
Spalio 16 (penktadieni) jei kas geletu nuo Tomas Filips (RIMI) aiksteles paimti paketuka su naujagimiu rubeliais, skambinkit 861431578, apie 16.30-16,45, nes zmones ne vietiniai, po miesta nevazines, tures reikalu tame taske, tai galetu atiduoti tvarkingu rubeliu labdarai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 10 16, 14:13)
Spalio 16 (penktadieni) jei kas geletu nuo Tomas Filips (RIMI) aiksteles paimti paketuka su naujagimiu rubeliais, skambinkit 861431578, apie 16.30-16,45, nes zmones ne vietiniai, po miesta nevazines, tures reikalu tame taske, tai galetu atiduoti tvarkingu rubeliu labdarai. 4u.gif

dirbu ,bet gal jei neatsiras kas paimtu gali man i darbuka uznesti tik nzn ar isdrys jie.(i sexsopa uznesti)
Atsakyti
Saulyte,
o kokie daugmaz buna didesniuju vaikiuku norai susije su kosmetika?As platinu Avon kosmetika,tai daugmaz apsirupinciau dovanelemis is anksto g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 15, 14:09)
Niu va prisiduodu visu man parasiusiu mamyciu siuntinukai iskeliavo i "Geroves" centra thumbup.gif
ACIU VISOMS...............
Kadangi mums padovanotas vezimas be lopsio verysad.gif  gal kuri turite tik lopsi ax.gif

As turiu lopsi vezimukui jei reikia smile.gif
Ir as prisidesiu prie noru pildymo, itraukit i sarasiuka smile.gif
Atsakyti
Saulyte, prisidedu prie dovanu pildytoju smile.gif

P.S. del dalyvavimo sventeje dar nezinau
Atsakyti
Saulyte rasyk mane i sarasa.
Surinkciau vyresnio amziaus vaikams dovaneles.Esu oriflame konsultante.
Kokie mazdaug norai,kad galeciau is anksto pasirupinti g.gif

Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2009 10 16, 17:35)
As turiu lopsi vezimukui jei reikia  smile.gif
Ir as prisidesiu prie noru pildymo, itraukit i sarasiuka  smile.gif

Reikia reikia parasyk man i az savo kontaktus kita savaite atvaziuosiu pajimsiu 4u.gif
ACIU.........
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 10 16, 15:15)
Saulyte,
o kokie daugmaz buna didesniuju vaikiuku norai susije su kosmetika?As platinu Avon kosmetika,tai daugmaz apsirupinciau dovanelemis is anksto  g.gif

QUOTE(Gulia @ 2009 10 16, 17:23)
Saulyte rasyk mane i sarasa.
Surinkciau vyresnio amziaus vaikams dovaneles.Esu oriflame konsultante.
Kokie mazdaug norai,kad galeciau is anksto pasirupinti g.gif

Sveikučiai - LABAI LABAI smagu, sąraše min apie 50 norų pildytojų turim !!!! thumbup.gif Sąrašiukas gavosi iš čia susirašiusių, ir turiu dar du rėmėjus, kurie skiria pinigų sumą, už kurią manau išeis apie 15 dovanų thumbup.gif Super, šventė tirai įvyks kartu su jų pačių organizuojama švente, jėga. Lauksime tik datos mirksiukas.gif thumbup.gif

Merginos dėl kosmetikos, higienos reikenų - dičkiai prašo šampūnų, dezodorantų, kvepaliukų, skutimosi priemonių.... Kadangi savivaldybė, vyriausybė "apkarpė" finansavimą, net firmos VISIŠKAI neberemia - tai manau tinka viskas, ir dušo želės, ir viskas, kas reikalinga higienai...Merginos, netgi tų firmų kur platinate, mėginukai mažiukai irgi tinka kvepaliukų - aš jų pridedu prie dovanų dičkiams -tikrai sunaudoja mirksiukas.gif

Ok, vaikų namai "Rytas" švenė bus, dovanos ir sudėtinės vaišės bus thumbup.gif

Atsakyti
Turim dar vieną laišką-prašymą iš "Gerovės" centro vyr.soc.darbuotojos Romos :

"Labukas. Ačiū už maistą, sauskelnes, maistelį, drabužius bei namų apyvokos daiktus - daliname labiausiai skurstantiems i paramos vertiems...Džiaugiasi mūsų žmogiukai parama.
Turiu dar vieną didelį, didelį prašymą. Šiais metais vėl planuojamas Kaledinis renginys mūsų šeimoms, panašiai kaip jus organizuojate globos namams "Rytas". Dalyvaus maždaug apie 60 vaikų, ateis tėveliai, bus kviečiami ir rėmėjai, kurie galės pamatyti kokias šeimas jie remia.... Kadangi mūsų įstaiga biudžetinė ir vėjai švilpia kišenėse, labai prašome visus galinčius prisidėti prie organizuojamo renginio. Reikia paramos saldainiais, vaisvandeniais, sausainiais.... Norėtume pažangiausius vaikus apdovanoti, nors simboliskai, tad reikia dovanėlių....Gal kas galetų paremti pinigeliais, pažadame išleisti tikslingai (pateiksime čekius). Visi laukia Kalėdinio stebuklo, labai norėtųsi nudžiuginti mūsų šeimų vaikučius, nes patikekite, dovanų jie retai kada gauna. Šventė numatoma gruodzio 17-18 d., žiūrėsime kaip ir kur gausime salę, tad tikslios datos dar nežinome. Ačiū visoms, visoms, SUPER,SUPER MAMOMS!!!"

Pernai jie pirmą kartą organizavo tokią šventę ir kvietė labiausiai vertas ir pažangą padariusias remiamas šeimas su vaikais į "Friedricho pasažą". Buvom pakviestos į šį renginį, aš dalyvavau, deja daugiau iš jūsų niekas neprisjungėte... Vaikai dainavo, šoko, programą rodė, gavo dovanėles, vaišinosi - matėsi kaip jie laukė tokios šventės, kaip jie džiaugėsi... Galvoju, kad "Ryto" šventei plius minus dovanėlės ir norai bus išpildyti - manau norinčių dėl dovanėlių dar tikrai bus, nes dar pusantro mėnesio - tai tiesiog reikės dar paklausti Romos, kokio amžiaus vaikai bus kviečiami, juk galim ir jiems dovanėlių padaryti - irgi manau tiktų kosmetika, saldainiai... Ką manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 spalio 2009 - 21:35