Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Ir aš norą išpildyt žadu 4u.gif Įtraukit į sąrašus ax.gif
Atsakyti
Ir mane i sarasa 4u.gif As irgi pora kalediniu noru ispildysiu.
O gal ir daugiau pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 14, 22:27)
Gerai, rašau į sąrašiuką - žiūrėsim kiek norinčių ir galinčių bus ... Na po kokia 20 litukų manau galim skirti dovanėlei...  g.gif

Sveika, jeigu dovanele po kokius 20 Lt tai as paimciau du zuikelius pradziuginti. ax.gif
Neseku sios temos taip suprantu reiketu pasidometi apie gruodzio pradzia kokiu dovanu reiketu g.gif
Atsakyti
is tikro kaip smagu,kad tiek geru zmoniu yra wub.gif
viena besilaukianti mamyte kitoje temeleje paprase pagalbos busimam leliukui,tai sitiek mamyciu atsirado pasirizusiu jai siusti siuntinukus savo saskaita... 4u.gif
tikrai labai smagu,kad cia SM dedasi tokie geri dalykai thumbup.gif
Atsakyti
Niu va prisiduodu visu man parasiusiu mamyciu siuntinukai iskeliavo i "Geroves" centra thumbup.gif
ACIU VISOMS...............
Kadangi mums padovanotas vezimas be lopsio verysad.gif gal kuri turite tik lopsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 15, 15:09)
Niu va prisiduodu visu man parasiusiu mamyciu siuntinukai iskeliavo i "Geroves" centra thumbup.gif
ACIU VISOMS...............
Kadangi mums padovanotas vezimas be lopsio verysad.gif  gal kuri turite tik lopsi ax.gif

Ačiu tau 4u.gif ,kad nuvežiai.
Atsakyti
Kas buvot tam "geroves" centre,gal galit tiksliau paaiskint,kur jis randasi, kad neklaidziot po ta senamiesti?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 15, 15:27)
Kas buvot tam "geroves" centre,gal galit tiksliau paaiskint,kur jis randasi, kad neklaidziot po ta senamiesti?

Priesais kazkokia medicinine ystaiga..net nezinau kokia blush2.gif ten pamenu ehoskopija dariausi.....visiskai salia rusyje yra tatuiruociu salonas...Pjurio muge kitoi gatves pusei...
Nu gal daug maz supratai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 15, 15:27)

Kur seniau buvo vokieciu vaistine.
Jei nuo Anikes aikstes pravazuoji sankryza prie "Pajurio" ir antras namas po desine
Atsakyti
Jungiuosi prie Kaledines akcijos ax.gif , itraukit ir mane i sarasiuka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tunalia: 15 spalio 2009 - 13:46
Saulyte, tu mane prie Kalėdinio sąrašo po klaustuku palik blush2.gif Nes ruošiuosi Renatos šeimą sveikinti, o ten visgi 4 asmenys doh.gif + dar vaikams ką nors iš saldaus ant stalo ...

Tai aš žinosiu vėliau ar išeis šiemet prisidėti, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 15, 13:38)
Priesais kazkokia medicinine ystaiga..net nezinau kokia blush2.gif  ten pamenu ehoskopija dariausi.....visiskai salia rusyje yra tatuiruociu salonas...Pjurio muge kitoi gatves pusei...
Nu gal daug maz supratai.... blush2.gif

QUOTE(taatjana @ 2009 10 15, 13:41)
Kur seniau buvo vokieciu vaistine.
Jei nuo Anikes aikstes pravazuoji sankryza prie "Pajurio" ir antras namas po desine

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti