Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

jungiuosi prie Kalėdinės akcijos 4u.gif vieną norą tikrai išpildysiu 4u.gif dar pakalbinsiu ką nors, gal pavyks dar rekrutų surast smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif as taip pat jungiuos y kaledine svente ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2009 10 14, 22:39)
Labutis, saulyte 4u.gif Tai vis dėl to tavo auto šiandien prie globos namų mačiau mirksiukas.gif Man ten praktika ištisinė iki gruodžio mėnesio - jei ką galėsiu patarpininkauti  ax.gif Dėl šventės - vieną norą nupirkčiau 4u.gif

taip, mano... Tave labai gyrė Regina mirksiukas.gif Manau užklasinė veikla su studijom labai sutapo...
Taip Elve, reikės tavo pagalbos, nes jei šventę darysim, o manau taip, nes jau 17 dovanų turim - tai reikės pabaigti , nes man terminas gruodžio 15 d. Gal .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 14, 22:09)
Primenu kas naujai gal prisijungė prie paramos - tai būtų penkta supermamų organizuojama šventė - gruodžio pirmom dienom statom Kalėdinį paštą, vaikai rašo laiškus su norais, su palinkėjimais.... Mes gavę laiškus rašom čia temoje ir keičiam norus į dovanas - numatytą dieną su Kalėdu Seniu su programėle, ką visada gaunam nemokamai iš Žiogo - darom šventę, su kiekvienam vaikui dovanos įteikimu, po to vaišių stalas... Labai smagu vaikams visada būdavo.. ir mums,.. Laiškų turėdavome apie 50 - norų išpildyme dalyvaudavo apie 30 supermamyčių su tėveliais - šventėje taip pat daug kas dalyvaudavo... Tai va taip ir šiemet planuotume....jei leis mūsų piniginės... labai norėtųsi... vaikai  apie krizę tik girdi, bet nesupranta... O Kalėdos - tai stebūklų metas...  mirksiukas.gif

aš galėčiau 2 norus išpildyti ax.gif traukit ir manę į sąrašą
Atsakyti
[quote=xxxsaulyte,2009 10 15, 08:01]
taip, mano... Tave labai gyrė Regina mirksiukas.gif Manau užklasinė veikla su studijom labai sutapo...
Taip Elve, reikės tavo pagalbos, nes jei šventę darysim, o manau taip, nes jau 17 dovanų turim - tai reikės pabaigti , nes man terminas gruodžio 15 d. Gal .... mirksiukas.gif
Smagus Tau dabar tas laukimo metas wub.gif Šventę paorganizuoti tikrai padėsiu, jau ir šiaip senai kažkuo prie paramos prisidėjau, tai norėčiau... Manau norus vaikų pavyks išpildyti smile.gif
Susiskambinsim
bye1.gif
Atsakyti
o kada gausim norus ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 14, 22:09)
sveikos,
....
Lina nuo pavasario yra išvažiavusi pas Valdą į Ispaniją. Mažąjį Armandą paliko laikinai Girulių vaikų namuose.. Turėjo šio mėn.pradžioje gryžti, bet sakė neteko darbo ir neturi pinigų... Na gaila, kad jau beveik 3 metukų išaugintas berniukas, visas vargelis jau praeityje ir ....  blink.gif  Tai va toks gyvenimas...

verysad.gif Kokios liūdnos naujienos .. dar vienas mažiukas neturės šeimos cray.gif Kas dabar jį Linai atiduos schmoll.gif nei pajamų, nei gyvenamosios vietos. Gaila tokių vaikučių, kurie lieka kaip įkalinti - mama kaip ir yra, nors jos ir nėra ... Nei kas galės įvaikinti tokį klecką unsure.gif bent šansą turėtu unsure.gif

Bet negi jam jau 3 metai blink.gif gal 2?
Atsakyti
as taip pat ispildysiu nors viena nora ax.gif
ir taip pat idmu kokie jie ten bus...gal ir daugiau pavyktu ju ispildyt g.gif
Atsakyti
taip, sąrašiuką darausi - jau "pildytojų" yra 22... Na manau apie 50 laiškų tikrai gausim... O norai būna - vaikų mažesnių - mašinytės važiuojamos, kažkas grojančio... Didesni - parfumerija... Na kalbėjom su direktore, kad šiuo metu dovanos gal apie 20 lt būtų, manau kažkaip susidėliosim... Aš tikiu, kad dar norinčių atsiras daugiau, dar parašysiu visoms ir visiems kas pernai prisidėjo - manau padarysim vaikam šventę ir šiuo sunkesniu laikotarpiu mirksiukas.gif

Kalėdinį paštą statytume gruodžio pirmom dienom, o norus jau žinotume kokia už pora dienų... Taip kad pasiruošimui bus min savaitė... Taip pat dalyvauti labai smagu kas galės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 15 spalio 2009 - 11:25
sveikos 4u.gif
Prie dovanu prisidesiu ,tik dalyvauti negalesiu,nors ir labai noriu ax.gif
Sirdi suspaude del Armando verysad.gif liudna
Atsakyti
As irgi bent viena kaledini nora tikrai ispildysiu 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi prie noru pildytoju itraukit 4u.gif
Atsakyti