Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Labas vakaras...

Nežinau kur kreiptis,tad rašau čia. Reikia pagalbos mano mamos seseriai gyvenančiai Šventojoje. Ji - vieniša mama,auginanti dvi dukteris. Dirba mokykloje valytoja,verčiasi sunkiai. Yra dukart išsiskyrus,pirmosios dukters tėvas mirė prieš kelis metus,antrosios prasigėrė,tad teko skirtis. Jam duktė nerūpi,tad viskas liko ant mano tetos pečių... Vyresnioji duktė kurčnebylė,baigė vidurinę,mokytis toliau negalėjo dėl pinigų stygiaus,darbo negauna... Nelengva situacija Lietuvoje,o gauti darbą neįgaliam žmogui dar sunkiau sad.gif Visą amžių mano teta stengėsi dėl savo vaikų,geriau pati bus nevalgiusi,bet vaikai sotūs. Bet štai kai nesiseka tai juodai nesiseka... Sugedo skalbimo mašina,skalbiasi rūbus jau senokai su rankomis.. kol buvo šilta,tai bent lauke buvo įmanoma išdžiovinti,o dabar.. rankomis skalbiant rūbus,juos sunku gerai išgręžti,lauke nedžiūva,kambary nėra kur džiauti... beabejo reiktų ir kitų smulkmenų: tarkim užuolaidų,kilimo kokio,gal net lovos,nes vyresnioji ant sulūžusios miega. Bijome pagalvoti,artėja šildymo sezonas,tai išlaidų dar padaugės... tad skalbyklės juo labiau nebus įmanoma nusipirkti... Labai prašau,pagelbėkite... Gal kas turite nenaudojamą skalbimo mašiną,lovą/sofą ar pan.? Maisto produktai taip pat nebūtų pro šalį..

Mano tel. nr. 860368561 Marija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 10 spalio 2009 - 00:13
sveika mejja,
gal kas atsilieps kas gali padovanoti skalbimo mašiną ar lovą.. NOrs tai patys paklausiausi daiktai...

o ji pašalpas yra susitvarkiusi? maisto paketus, dukros invalidumą? g.gif
Atsakyti
Sveiki, turim pririnke du maisus nereikalingu rubu, dauguma moterisku ir keli vyriski. Rubeliai svarus ir tvarkingi. Ar jie butu reikalingi, ar statyti prie konteinerio?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 10 11, 11:32)
Sveiki, turim pririnke du maisus nereikalingu rubu, dauguma moterisku ir keli vyriski. Rubeliai svarus ir tvarkingi. Ar jie butu reikalingi, ar statyti prie konteinerio?

Zinoma bus reikalingi parasyk i AZ man savo adresa pirmadieni uzvaziuosiu pajimsiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites pagelbekit ax.gif
Reikia siandien pajimti is zmoniu staliuka su veidrodziu ax.gif butu kas iki masinos nunestu...ryt pristatyt iki paramos centro...
Telpa i universalo bagazine nes jis isardytas thumbup.gif
Bukit gerutes kas galite padeti parasykit man i AZ ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su Kalėdomis bus? Ar bus kas nors?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 11, 00:11)
sveika mejja,
gal kas atsilieps kas gali padovanoti skalbimo mašiną ar lovą.. NOrs tai patys paklausiausi daiktai...

o ji pašalpas yra susitvarkiusi? maisto paketus, dukros invalidumą?  g.gif

Aš kažkokių stebuklų nesitikiu..bet gal...
duktė invalidumą gauna,kita duktė mokykloj anksčiau gaudavo nemokamą maitinimą,dabar nežinau ar begauna..mokykla irgi taupo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2009 10 12, 00:57)
Aš kažkokių stebuklų nesitikiu..bet gal...
duktė invalidumą gauna,kita duktė mokykloj anksčiau gaudavo nemokamą maitinimą,dabar nežinau ar begauna..mokykla irgi taupo.  g.gif

Neįgaliai merginai turi būti paskirtas neįgalumo procentas.Taip pat mergaitė turėtų būti įstojusi į darbo biržą(čia taip pat yra niunasų)-jei ji gauna didelę neįgalumo pensiją,jai į darbo biržą stoti nerekomneduoju,nes tada yra vedamas vidurkis tarp jai skiriamos pašalpos ir pensijos.Tai reiškia,kad viena kažkuri pašalpa bus nuimta.Juolab teta, jei turi neįgalią dukrą soc.palšalpos jai priklauso !!!
Taip pat turėtų gauti maisto davinius smile.gif O taip pat gauti kompencavimą už šildymą.

Jei yra įmanoma,būtų malonu pabendrauti su pačia Jūsų teta ir sužinoti ar yra susitvarkiusi pašalpas.Jei galite arba man arba Saulytei į Až'ą parašykite telefono numeriuką ir tetos vardą.
(kiek tik galėsiu pakonsultuosiu soc.rūpybos skiriama parama)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 12 spalio 2009 - 08:03
Sveikos.Gal kas galetu paimti rubelius.Pati neturiu galimybiu nuvezti ,lauksiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausritukas @ 2009 10 12, 10:14)
Sveikos.Gal kas galetu paimti rubelius.Pati neturiu galimybiu nuvezti ,lauksiu. ax.gif

Kokiam rajone gyveni..parasyk man i AZ viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turiu mayte kuri atiduoda vezimeli kelis maisus rubu bei maisa maisto thumbup.gif
Reiketu siandien po 18 val pajimti ax.gif gal kuri galite ax.gif o ryt pristatyt i geroves centra ax.gif
As apsikrovus o dar siandien turiu tris mamytes aplankyt pajimt parama ax.gif tai vezimas man jau nebetilps niekaip doh.gif
Rasykit man i AZ..
P.S. staliuka su veidrodziu jau radau kas veza thumbup.gif
Labai didelis aciu visoms padedancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 12 spalio 2009 - 08:45
Sveikos, turim vaikiska lovyte su ciuzinuku ,zaisliuku, mergaitisku rubeliu. Gal kam tikrai reikia? Ar vezti i "geroves" centra?
Atsakyti