Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Frane @ 2009 10 09, 08:40)
aaa  karsta.gif as jau galvojau genetika savo "virsune" pasieke. o cia tik zmogiska klaida  tongue.gif tai ka, saulyte, teks eiti ant trecio  biggrin.gif  sako, kad trecias kartas nemeluoja  biggrin.gif

Aha, mūsų su vyru grupiokui šiemet gimė ketvirta dukra smile.gif Kartais ir ketvirtas kartas meluoja biggrin.gif

P.S. Turiu keturis maišus šiltų rūbų. Bandysiu pirmadienį nuvežti.
Atsakyti
aciu ultarviolet, kad isvezei mano maisiukus. tongue.gif
kaip ten su dituva baigesi, gal vis delto pavezei zmogucius lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 10 09, 09:58)
aciu ultarviolet, kad isvezei mano maisiukus.  tongue.gif
kaip ten su dituva baigesi, gal vis delto pavezei zmogucius  lotuliukas.gif ?

Nu zinai buciau gal ir pavezus ax.gif bet kad tu uzkrovei masina su maisais tai kur tuos zmones bedet doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 09, 10:10)
Nu zinai buciau gal ir pavezus ax.gif  bet kad tu uzkrovei masina su maisais tai kur tuos zmones bedet doh.gif  lotuliukas.gif

nu jee, vis per mano maisus biggrin.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pro Zarde kartais vaziuoja,uzlektumet pas mane ,turiu pridejusi labai dideli maisa rubeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2009 10 09, 11:32)
Gal kas pro Zarde kartais vaziuoja,uzlektumet pas mane ,turiu pridejusi labai dideli maisa rubeliu. smile.gif

Parasyk man i AZ savo kontaktus as sestadieni turiu pas viena mamyte nuvaziuot...tai uzlekciau pas tave 4u.gif blogiausiu atveju pirmadieni pries vaziuojant i "geroves centra" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 08, 22:59)
Taip kad Dievulis papokštavo ir juokėsi iš mūsų laukimo, tiksliau mano laukimo pašėlusio pacaniuko-padaužiuko... Pora dienų buvo sunku,o dabar labai laukiam savo mažosios princesės..  wub.gif  Tai va ne į temą, bet tokia istorija..  lotuliukas.gif

Kai pasigimdysi,tada tikrai sužinosi kas bus mirksiukas.gif biggrin.gif

Pirmadienį,jei nepasikeis planai būsiu KLP,taip kad jei kas neturi galimybės,nesigėdijam-šnekam ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 09, 10:33)
Parasyk man i AZ savo kontaktus as sestadieni turiu pas viena mamyte nuvaziuot...tai uzlekciau pas tave 4u.gif  blogiausiu atveju pirmadieni pries vaziuojant i "geroves centra" 4u.gif

Parasiau...Lauksiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ačiū pagalbininkėms - būdavo man sunkoka aplėkti visas ir surinkti daiktus... O dabar tiek pagalbininkių - šaunu kad užsikrėtėte "geru virusu"... mirksiukas.gif Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Aš jau žiojausi klausti Saulytės kur skambaliukus padėjo blink.gif bet jau radau visus paaiškinimus ax.gif

Saulytė, 100 % busi garantuota tik tada, kai gims mirksiukas.gif

Lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!

Turiu rubeliu naujagimiams. Kam cia labiausiai reikia? Kur nesti? Supratau, kad Turgaus g. 24 g.gif Romai? Parasykit i AZ. Nes su savo dvynukais neturiu laiko perskaityti tema ir isigilinti. Lauksiu labai! Ir pirmadieni-antradieni nuvesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2009 10 09, 22:16)
Sveiki!

Turiu rubeliu naujagimiams. Kam cia labiausiai reikia? Kur nesti? Supratau, kad Turgaus g. 24 g.gif Romai? Parasykit i AZ. Nes su savo dvynukais neturiu laiko perskaityti tema ir isigilinti. Lauksiu labai! Ir pirmadieni-antradieni nuvesiu mirksiukas.gif

Taip soc.darbotuojai Romai Turgaus 22 5 kab. smile.gif
Atsakyti