Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2009 10 07, 18:25)
Aš "Norfoje"jau kokį pusmetį prekinuos ir pigiau ir geriau  mirksiukas.gif
Prisimeni ,kur turėjau Galinos šeimą,tai ten panašus vaizdialis buvo doh.gif  smile.gif
O paramos reiks tikrai nemažam būriui ir jų tikrai daugės verysad.gif  smile.gif

na man asmeniškai Norfos visai nepatinka blush2.gif , na man reikia estetikos... Ten perku tik paramai maistą.. blush2.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 10 07, 18:28)
turiu maiseli rubu ax.gif  bet nuvezti kazkur neturiu galimybes doh.gif  verysad.gif

tai tavo vyras gali atvešti man, tik reikia laiką suderinti kad tuo laiku būčiau darbelyje.. mirksiukas.gif

MERGINOS - dar pagalvojau - kas turi kaimus, ūkius - ką pažystate iš ūkininkų - gal nuimant derlių lieka kad ir mažų bulvių ar morkų ar kopūstų - žinau kad ūkininkai tiesiog paliek apūti lauke - TEGU NEIŠMETA, juk šeimoms galima išdalinti, vis turės ką valgyti...
aš kai pagalvoju kad vaikai badauja - man net širdį suspaudžia... suaugęs kaip suaugęs, bet vaikas... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 07, 18:36)
variantas patikrintas,ir vis dar tikrinamas unsure.gif

mačiau tą temą, tik pradžią skaičiau... na sunku spręsti...
reikia tikėti kad viskas gerai, negalim vien tik įtarinėjimu gyventi, bet tikrinti BŪTINA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 07, 19:28)
turiu maiseli rubu ax.gif  bet nuvezti kazkur neturiu galimybes doh.gif  verysad.gif

Gal iš Gargždų pati,o tai rytoj visą dieną praktiškai būsiu ten g.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 07, 19:39)
MERGINOS - dar pagalvojau - kas turi kaimus, ūkius - ką pažystate iš ūkininkų - gal nuimant derlių lieka kad ir mažų bulvių ar morkų ar kopūstų - žinau kad ūkininkai tiesiog paliek apūti lauke - TEGU NEIŠMETA, juk šeimoms galima išdalinti, vis turės ką valgyti...
aš kai pagalvoju kad vaikai badauja - man net širdį suspaudžia... suaugęs kaip suaugęs, bet vaikas...  verysad.gif

Mano parapijoje,tai šiais metais,prasčiau gyvenantys žmonės patys važiavo per kaimus ir prašė,pereiti laukus,kad prisikastų paliktų bulvių laukuose mirksiukas.gif .Morkų derlius nuimamas visas ir rūšiuojamas iš prastų kiek žinau spaudžia sultys,o kokpūstai dar laukuose,jie nuimami dažniausia po visų šventų smile.gif
Bet žinoma paklausinėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pririnkau dyyyyydeli maisa rubeliu vaikisku,na ten yra ir mazam leliukui gal 6-12 men,naminiu rubeliu,o didesniam berniukui ,gal 10-12 metu yra striukiu ,kaip tik dabartiniams orams.Atvezti siuo metu neiseina. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 07, 18:17)
sveikos merginos, pasilabinu ir paskaitysiu ką prirašėte. Pasigirsiu, kad jau vakar buvo paskutinė darbo diena, na dar spalyje po 1-2 val. dar darbuosiuos, bet laiko sau ir mažylei turėsiu daugiau mirksiukas.gif

kazka jau praleidau. kada jau kiausiukus spejot pamesti? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2009 10 08, 08:35)
kazka jau praleidau. kada jau kiausiukus spejot pamesti? mastau.gif  biggrin.gif

Aga tiksliai blink.gif blink.gif
Ultraviolet ,rapotuoju: telikas su visu pačiotu pristatytas tratata pioneer.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar topsecret.gif rajone pusę lūpų šnekama,kad ir šiais metais už kietą kurą pašalpos bus thumbup.gif ,tai Krisitna ir turėtų gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 10 08, 10:27)
Aga tiksliai  blink.gif  blink.gif
Ultraviolet ,rapotuoju: telikas su visu pačiotu pristatytas tratata pioneer.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar topsecret.gif rajone pusę lūpų šnekama,kad ir šiais metais už kietą kurą pašalpos bus thumbup.gif ,tai Krisitna ir turėtų gauti mirksiukas.gif

Aciu aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Turiu dar viena moterike kuri surinkus daigtu....gal pavyks siandien aplankyt..nes vakar net nosies is namu nekisau doh.gif
Gal dar is konors pajimti reikia..jei ka rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 08, 10:31)
Aciu aciu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Turiu dar viena moterike kuri surinkus daigtu....gal pavyks siandien aplankyt..nes vakar net nosies is namu nekisau doh.gif
Gal dar is konors pajimti reikia..jei ka rasykit i az 4u.gif

i az nerasau, nes nera skubu. kai prileksi skrajuciu, iduosiu maiseli naminiu rubeliu maziui. prikau rubeliu is vienos mamules, tai "prezentum" gavau ir naminiu rubu kruva. nelabai kur juos panaudosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 10 08, 10:48)
i az nerasau, nes nera skubu. kai prileksi skrajuciu, iduosiu maiseli naminiu rubeliu maziui. prikau rubeliu is vienos mamules, tai "prezentum" gavau ir naminiu rubu kruva. nelabai kur juos panaudosiu  blush2.gif

Ok sutarta drinks_cheers.gif vel ziuriu lietus doh.gif bet gal islysiu siandien....... 4u.gif
Atsakyti
sia sav maximoj lyg ir nuolaidos makaronams ir kruopoms blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2009 10 08, 07:35)
kazka jau praleidau. kada jau kiausiukus spejot pamesti? mastau.gif  biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2009 10 08, 08:27)
Aga tiksliai  blink.gif  blink.gif

tai aš čia jums ir neparašiau blink.gif Na liepos 10 d. paskambinus į Vln genetikei ji man pasakė kad geri rezultatai ir 100 % berniukas. Prieš dvi savaites darė pakartotinį echo Klp pagal genetikės rekomendacijas - ir sako 'tai kadangi darėtės DNR -tai žinote kad 100% mergytė..." blink.gif Na įsivaizduokite mano reakciją .. Parodė taip gražiai tines lūpas... nesumaišysi... Na man buvo juokinga, galvoju nesamonė... Parašiau genetikei viską sms, skambina po valandos ir sako "nežianu net kaip paaiškinti, pakėliau visus doc archyve, laboratorijoje - na visur 100% mergytė, o į darbo knygą prie mano pavardės ką pasakyti - užsirašiau berniukas..."
Taip kad Dievulis papokštavo ir juokėsi iš mūsų laukimo, tiksliau mano laukimo pašėlusio pacaniuko-padaužiuko... Pora dienų buvo sunku,o dabar labai laukiam savo mažosios princesės.. wub.gif Tai va ne į temą, bet tokia istorija.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 08, 23:59)
tai aš čia jums ir neparašiau  blink.gif Na liepos 10 d. paskambinus į Vln genetikei ji man pasakė kad geri rezultatai ir 100 % berniukas. Prieš dvi savaites darė pakartotinį echo Klp pagal genetikės rekomendacijas - ir sako 'tai kadangi darėtės DNR -tai žinote kad 100% mergytė..."  blink.gif Na įsivaizduokite mano reakciją .. Parodė taip gražiai tines lūpas... nesumaišysi... Na man buvo juokinga, galvoju nesamonė... Parašiau genetikei viską sms, skambina po valandos ir sako "nežianu net kaip paaiškinti, pakėliau visus doc archyve, laboratorijoje - na visur 100% mergytė, o į darbo knygą prie mano pavardės ką pasakyti - užsirašiau berniukas..."
Taip kad Dievulis papokštavo ir juokėsi iš mūsų laukimo, tiksliau mano laukimo pašėlusio pacaniuko-padaužiuko... Pora dienų buvo sunku,o dabar labai laukiam savo mažosios princesės..  wub.gif  Tai va ne į temą, bet tokia istorija..  lotuliukas.gif

Kaip fainiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 08, 21:59)
tai aš čia jums ir neparašiau  blink.gif

aaa karsta.gif as jau galvojau genetika savo "virsune" pasieke. o cia tik zmogiska klaida tongue.gif tai ka, saulyte, teks eiti ant trecio biggrin.gif sako, kad trecias kartas nemeluoja biggrin.gif
Atsakyti