QUOTE(Storm @ 2009 10 05, 12:07)
Nemažai. Bet jei sušaukt kokį referendumą čia? Kiekvienas balsavęs - taip - perveda į būsimo fondo sąskaitą 10 lt, žiūrėk po kelių mėn ir turėsim pinigų fondui?
na su fondais merginos geriau nereikia prasidėti, jūs neįsivaizduojate kokia tai atsakomybė, kokios kalbos ir lia lia lia... Aš esu rieš tokius dalykus... Kas nori - paremia be viešinimosi ir fondų...
"Gerovės" centro moterys ir pačios vos išgyvena, o dar toks stresas matant badaujančius vaikus... Didžiuojuosiu jomis, kad dirba tokį sunkų darbą... Apie fondus nemanau kad jos būtų už... Šianiden kai buvau, tai ruošėsi jogai visos - streso valdymo užsiėmimas... Laikykitės merginos
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 05, 14:45)
......O taipat supratau ka reiskia kaip saulyte sake kad merginos negraziai prirase apie musu darbus
tai va teko ir man pasiklausyti keliu merginu smerkimo labdarai..........
Šunys loja, karavanas eina....
Aš nebereguoju, beveik
nes kas turi abejonių - tegu neremia
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 07, 10:34)
merginos,gal kas zinote koki buda perduoti vienai mamytei paramos siuntinuka i kedainius? ......
na su tokiais prašymais atsargiai - aš laikausi nuomonės, kad visada tokius atvejus reikia nueiti, patikrinti,,... ir tai iš vieno karto negali spręsti apie žmogų... Turėjom juk Dariaus šeimą su vaikais.. Juk atsitraukėme... Taip kad neskubėk ir nepasitikėk aklai.. nes naudojasi daug kas, o SM forumas garsėja parama - tai tokių prašančių - ohoho kiek turėjom... Su Mamulia esam prisiklausę visko - kai paprašai dokumentų apie vaikų tariamą ligą - tai iškolioja,grąsina..
visokių yra..
QUOTE(merga @ 2009 10 07, 18:09)
......
Saulyte ,tik nieko nesakyk,pasiaiškinu,nebuvo daugiau kam jo nešti,o sveria jis stabiliai-tike kiek aš
,tai pora dienų būsiu Sraigė Olaiva
,bet užtat kažkam pamačys.........
Merga - tu su savo nugara...
niu niu, negalima...