Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2009 10 05, 12:48)
Aga biški kybau blush2.gif
Tėčiui daaag geriau, būsiu dėkinga visą gyvenimą greitosios gydytojai Vidai Rimkuvienei ir jos ekipažui,kuri tiesogine žodžio prasmę išplešė iš mirteis tėtį,o taip pat ačiū Jūrininkų ligoninės reanimacijos skyriui.
kokią dieną prasuksiu pro tavį arba atsiūsiu seserį blush2.gif

gerai,as parasysiu Tau i a.z.savo tel.numeriuka ir tada susirasysim kada ir kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 05, 12:38)
ar galima viešai pakabint ? Atprintinus pakabinčiau laiptinės skelbimų lentoj. Jei visi žemiau nurodyti telefonai yra legalūs, kad bėdos nepridaryt  rolleyes.gif

Telefonai visi legalūs,adresai taip pat ir kabinti galit visose laiptinėse,nes mes prašome paramos,o tai yra labdaringa veikla.

QUOTE(Storm @ 2009 10 02, 17:54)
Merginos, o Jūs nesvarstėte galimybės steigti oficialų paramos ar labdaros fondą? Būtų daugiau pagalbos. Bent jau pačių merginų 2 proc., o ir moterims iš gerovės centro būtų papraščiau dėl paramos dalinimo. Kažkas kažką moka, tai gal ir pavyktų tai padaryt. Galbūt čia yra teisininkė, kuri padėtų įsteigt, aš galėčiau apskaitą patvarkyt.

Apie fondo kurimą.Galiu atsakyti šitas malonumas yra labai nepigus.Steigiama už savo lėšas,nebent jei yra bendraminčiai ir geri remėjai Kad būtų aiškiau,pateiksiu pvz :
Įstatų sudarymas- nuo 700lt-1500lt(įstatus ruošti gali tik juristas pagal naujai įsisgaliojusi įstatymą)
Pranešimas spaudai apie kuriamą naują fondą-nuo 50-200lt(ptiklausomai koks leidinys ir kokio formato skelbimas)
notariškas patvirtinimas-450-1500Lt(priklauso nuo notaro)
Registravimas "Registrų centre"-250lt.
O tada dar reikia daug popierių instancijų ir visą kita praeiti. smile.gif
Esu visą tą praėjusi tad sakau iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 05 spalio 2009 - 11:59
QUOTE(merga @ 2009 10 05, 12:55)
Apie fondo kurimą.Galiu atsakyti šitas malonumas yra labai nepigus.Steigiama už savo lėšas,nebent jei yra bendraminčiai ir geri remėjai Kad būtų aiškiau,pateiksiu pvz :
Įstatų sudarymas- nuo 700lt-1500lt(įstatus ruošti gali tik juristas pagal naujai įsisgaliojusi įstatymą)
Pranešimas spaudai apie kuriamą naują fondą-nuo 50-200lt(ptiklausomai koks leidinys ir kokio formato skelbimas)
notariškas patvirtinimas-450-1500Lt(priklauso nuo notaro)
Registravimas "Registrų centre"-250lt.
O tada dar reikia daug popierių instancijų ir visą kita praeiti.  smile.gif
Esu visą tą praėjusi tad sakau iš patirties mirksiukas.gif

Nemažai. Bet jei sušaukt kokį referendumą čia? Kiekvienas balsavęs - taip - perveda į būsimo fondo sąskaitą 10 lt, žiūrėk po kelių mėn ir turėsim pinigų fondui?
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2009 10 05, 13:07)
Nemažai. Bet jei sušaukt kokį referendumą čia? Kiekvienas balsavęs - taip - perveda į būsimo fondo sąskaitą 10 lt, žiūrėk po kelių mėn ir turėsim pinigų fondui?

Viską reiktų labai gerai apgalvoti.Nes tai jau yra juridinis įsipareigojimas,kuris neša atsakomybę.O kaip žinia tuoj prasideda visokių paslapčių ieškojimai ir pan.O be to dabar yra sunkmetis,ir tikrai ne kiekviena mamikė gali užgarnatuoti,kad galės įnešti,kad ir tą patį 10lt.Ir ar tikrai norėsis nuo kažko priklausyti g.gif ,nes dabar paramą čia esančios moterytės-mamos-šaunuolės teikia laisva valia pagal savo galimybes ir norą ir jėgas. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Katik gryzau is keliu mamyciu su pilna masina turto thumbup.gif dar maisto pripirkau...ir dar ryt pas viena turiu nuvaziuot tada jau vesiu viska i geroves centra nes jau net vaiko keduteje nesimato per maisus doh.gif biggrin.gif
Mums viena mamyte buvo zadejus vezimeli..bet kadangi jis skuodo rajone nebuvo kaip jo parvezt ax.gif tai jei kuri lankotes tuose krastuose ir galetumet pajimti duosiu kontaktus ax.gif jei ne tai po trejetos savaiciu pati mamyte parvez ji mums 4u.gif
Kaip ten kazin viskas uzsibaige su stalu ax.gif ar jis jau pasieke geroves centra ax.gif
Atsakyti
LLY as zadejau skrajuciu uzlekt bet vis to laiko nerandu doh.gif doh.gif bet as pasirodysiu kai tik laisva minute rasiu ax.gif
O taipat supratau ka reiskia kaip saulyte sake kad merginos negraziai prirase apie musu darbus doh.gif tai va teko ir man pasiklausyti keliu merginu smerkimo labdarai doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 05, 15:45)
O taipat supratau ka reiskia kaip saulyte sake kad merginos negraziai prirase apie musu darbus doh.gif  tai va teko ir man pasiklausyti keliu merginu smerkimo labdarai doh.gif  blink.gif  doh.gif

Kas niekad nepatyrė vargo, tas ir kito nesupras... Duok dieve, kad joms ir nereiktų to patirt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 05, 17:45)
Kas niekad nepatyrė vargo, tas ir kito nesupras... Duok dieve, kad joms ir nereiktų to patirt...  ax.gif

Tai va taip doh.gif bet bent jau patyletu doh.gif nenori nepadek niekas nevercia doh.gif
Bet smerkti padedancias manau nereikia ax.gif
Aciu labai mamytems kurios siandien pareme daigteliais Tai KLAJOKLE IR BBRIGITUX 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 05, 15:45)
Kas niekad nepatyrė vargo, tas ir kito nesupras... Duok dieve, kad joms ir nereiktų to patirt...  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 05, 15:50)
Tai va taip doh.gif  bet bent jau patyletu doh.gif  nenori nepadek niekas nevercia doh.gif
Bet smerkti padedancias manau nereikia ax.gif
Aciu  labai mamytems kurios siandien pareme daigteliais Tai KLAJOKLE IR BBRIGITUX 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 05, 16:45)
LLY as zadejau skrajuciu uzlekt bet vis to laiko nerandu doh.gif  doh.gif  bet as pasirodysiu kai tik laisva minute rasiu ax.gif
O taipat supratau ka reiskia kaip saulyte sake kad merginos negraziai prirase apie musu darbus doh.gif  tai va teko ir man pasiklausyti keliu merginu smerkimo labdarai doh.gif  blink.gif  doh.gif

tai lauksiu thumbup.gif
o del smerkimo. tokiems zmonems norisi palinketi, kad visada juos lydetu sveikata, priteklius ir dievo malone angel_sadangel.gif
Atsakyti
Mergaites suvairavau televizoriu vel ta pati problema reikia kad kazkas pajimtu nes mano masina pergrusta maistu rubais zaislais doh.gif
Kas gali ryt pajimti....MERGA ar tu negaletum?
Nu zodziu rasykit man i AZ kas turi numeriuka sms.... 4u.gif
Atsakyti
MERGAITES AR GALITE PADET NUVEZT TELEVIZORIU I GEROVES CENTRA ax.gif
Gal kuri turite MERGOS numeriuka?? parasykit man i AZ 4u.gif
Atsakyti