Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(gita @ 2009 10 02, 14:20)
Skambinau i "Geroves" centra. Sake, kad stalo tai merginai nereikia, turi.
Tai paimsiu as ji ir nuvesiu i centra, gal kazkam kitam prireiks.

Jei greit atrasys del vezimo, parasyk, prigriebciau ir ji i centra  mirksiukas.gif

Palauk nieko nesupratau doh.gif o tai kai as skambinau ko man nieko nesake g.gif as ir tai moteriai pasiskambinau paklausiau kada namuose bus pasakiau ka atvesim ji man nieko nesake g.gif nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 13:22)
Palauk nieko nesupratau doh.gif  o tai kai as skambinau ko man nieko nesake g.gif  as ir tai moteriai pasiskambinau paklausiau kada namuose bus pasakiau ka atvesim ji man nieko nesake g.gif  nieko nebesuprantu doh.gif

g.gif man sake, kad skambino jai, ji pasakiusi, kad stala turi. Zodziu, vesiu i centra, o is ten jau nukeliaus kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2009 10 02, 14:39)
g.gif  man sake, kad skambino jai, ji pasakiusi, kad stala turi. Zodziu, vesiu i centra, o is ten jau nukeliaus kur reikia.

Geras biggrin.gif man matyt pabijojo sakyt ax.gif nu nesvarbu...svarbu kad jis nukeliaus mirksiukas.gif
Kada tu mazdaug galesi pajimt?
Del vezimelio ttai atrase padovanos....pirmadieni pajimsiu thumbup.gif nes jis kaime....
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 13:41)
Geras biggrin.gif  man matyt pabijojo sakyt ax.gif  nu nesvarbu...svarbu kad jis nukeliaus  mirksiukas.gif
Kada tu mazdaug galesi pajimt?
Del vezimelio ttai atrase padovanos....pirmadieni pajimsiu thumbup.gif nes jis kaime....

Tai gal paskambino tai moteriskei po tavo skambucio. Tai sake eis pas ja paziureti kaip ten kas. Ko truksta ir kita info parasys Xxxsaulytei.

Neuzilgo vyras vaziuos ir uzsuks paimti. Paskambinsiu nurodytu telefonu, kai jau vaziuos.
Atsakyti
oi žiūriu kiek prirašėte... mirksiukas.gif

Dėl tos merginos iš vaikų namų - Roma šiandien turėjo pas ją eiti ir parašys kaip kas... Mergytei 2 metukai. Laukia jai ir sekcija, ir kilimas, ir foteliukai... Na sako stalo nereikia - keista, Roma sakė kad turi tik čiužinį... g.gif na parašys kaip kas...
Trumpai rašė vakar, kad mergina visko mačiusi - na ko norėti, žinau kaip vaikai vaikų namuose auga - pastovi kova už viską... Tai nieko nuostabaus, kad trūksta įgūdžių mergytės auginimo, supratimo, rūpesčio, tvarkos... Bet taip yra - ir manau juk soc.darbuotojos teikia paramą tik būtiniausią, manipuliuoti niekas nemanipuliuos... Svarbu mergytė, dėl jos rūpestis... Bet jei augina jau du metus - tai vadinasi tvarkosi...

aš turiu tos merginos tel. - jei reikia galima jai skambinti dėl daiktų... Bet kol kas laukiu info dar iš Romos - pasitikiu ja ir ji pataria kam duoti paramą, o kam ne... nes iš visų globojamų šeimų apie pusę jų neverti paramos... na taip negražu gal sakyti bet soc.darbuotojos labai atrenka kam ką skirti nes kitos šeimos manipuliuoja ir naudojasi tik... jokio stimulo, jokio stengimosi... Tai ir soc.darbuotojos tai matydamos - žino kaip kas... Joms gi tas paramos dalijimas nepriklauso, bet jos tai daro iš geros širdies, taip pat ir joms lengviau yra su jais dirbti įvairiais klausimais - kai paslauga už paslaugą...

QUOTE(rackiene @ 2009 10 02, 09:00)
sakėt yra moteriškių kur laukiasi mažiukų, turiu mažų rųbelių nuo savo mažiuko ir žaisliukų  g.gif  galėčiaqu surinkti.
Gal tai mergaitei kokių indu reikia kur gavo kambarį ar dar ko? paiekšočiau  bigsmile.gif

reikia drabužių, daiktų... Vešk į centrą - viską paskirsto naujiems šeimininkams mirksiukas.gif

QUOTE(gita @ 2009 10 02, 09:57)
Xxxsaulyte, nebandei del visokiu vezimeliu ir kitokio gerio vaikuciams uzklausti didesniu vaikiuku mamu temose? Pvz. 2008 m kaimynuose? Jie jau turetu po truputi isaugti vezimelius  blush2.gif

žinok šį kartą nebandžiau rašyti... Kažkada prirašė negražiai merginos - tai nebenoriu...
Paraše mano yra - tai per temas rašant matosi - kas nori - tas randa, prievarta mylimas nebūsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 02 spalio 2009 - 14:38
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 02, 15:29)
žinok šį kartą nebandžiau rašyti... Kažkada prirašė negražiai merginos - tai nebenoriu...
Paraše mano yra - tai per temas rašant matosi - kas nori - tas randa, prievarta mylimas nebūsi...

tai aš ten paklausiu, kaip ir vietinė 2008 kaimynuose esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 02, 15:29)

Nu aisku tada.
Skambinu i VKC, bet nieks ragelio nebekelia blink.gif kokie dar telefonai yra. Saulyte, iki kelintos dirba penktadieniais? Kad nuvaziavus nepabuciuociau i duris.
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2009 10 02, 16:39)
Nu aisku tada.
Skambinu i VKC, bet nieks ragelio nebekelia  blink.gif  kokie dar telefonai yra. Saulyte, iki kelintos dirba penktadieniais? Kad nuvaziavus nepabuciuociau i duris.

Parasiau tau i AZ dar viena numeriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2009 10 02, 14:39)
Nu aisku tada.
Skambinu i VKC, bet nieks ragelio nebekelia  blink.gif  kokie dar telefonai yra. Saulyte, iki kelintos dirba penktadieniais? Kad nuvaziavus nepabuciuociau i duris.

mes jau susikalbėjom, bet rašau kad ir kitos žinotų - kad centras dirba kaip biudžetinė įstaiga, iki 15:45
Atsakyti
Merginos gal kartais kuri nors is jusu pietiniam rajone gyvenat ir su malonumu paimtumet mano manta sukrauta soc. pagalbai, nes pati laukiosi su pilvuku vaikstau , neturiu laiko ir kazkaip itin retai vazuojam i ana gala miesto , esu prikrovus keleta dideliu maisu rubu, kuriu jau nei as nei mano vyras nenesiosim, tarp ju tikrai nera itin prastu nunesiotu, tiesiog i kaikuriuos ( dauguma) nebeitelpu is po nestumu, o vyro rubai tiesiog nebenesioja ir tiek... taip pat turiu visa deze vaikisku rubeliu nuo gimimo iki ranksluosciu ir pan. jei kas netingetu maloniai laukciau uzsukant ir pasiimat daiktelius smile.gif ISANKSTO DEKOJU.
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 10 02, 17:52)
Merginos gal kartais kuri nors is jusu pietiniam rajone gyvenat ir su malonumu paimtumet mano manta sukrauta soc. pagalbai, nes pati laukiosi su pilvuku vaikstau , neturiu laiko ir kazkaip itin retai vazuojam i ana gala miesto , esu prikrovus  keleta dideliu maisu rubu, kuriu jau nei as nei mano vyras nenesiosim, tarp ju tikrai nera itin prastu nunesiotu, tiesiog i kaikuriuos ( dauguma)  nebeitelpu is po nestumu, o vyro rubai tiesiog nebenesioja ir tiek... taip pat turiu visa deze vaikisku rubeliu nuo gimimo iki ranksluosciu ir pan. jei kas netingetu maloniai laukciau uzsukant ir pasiimat daiktelius smile.gif ISANKSTO DEKOJU.

Sveiikute parasiau tau i az 4u.gif
Pajimsiu mirksiukas.gif kartu su vezimuku pirmadieni nuvesiu viska 4u.gif 4u.gif 4u.gif
DIDELIS ACIU 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Jūs nesvarstėte galimybės steigti oficialų paramos ar labdaros fondą? Būtų daugiau pagalbos. Bent jau pačių merginų 2 proc., o ir moterims iš gerovės centro būtų papraščiau dėl paramos dalinimo. Kažkas kažką moka, tai gal ir pavyktų tai padaryt. Galbūt čia yra teisininkė, kuri padėtų įsteigt, aš galėčiau apskaitą patvarkyt.
Atsakyti