Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(lly @ 2009 10 02, 09:59)
padarysiu kopiju. kas sale egles turgaus gyvena uzlekit,  mirksiukas.gif  duosiu. kam domina, parasykit i az., parasysiu tikslu adresa

Padaryl man tada tris mirksiukas.gif gali ir daugiau rasiu kur pakabint mirksiukas.gif
As tavo numeriuka turiu adresa zinai siandien arba ryt privaziuosiu pasuksiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Šaunuolės mamytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano tėčiui truputi geriau vakar popiet perkėlė į skyrių.Jis ir pats labai išsigando(juk praktiškai abejomis kojomis anapus buvo),todėl manau,kad gydysis ir manęs klausys blush2.gif
Mergaitės,aš dar kokią savitę negaliu su Jumis "driaugauti",nes pasigavau kažkokį bakterinį virusį.Jo inkubacinisperiodas-1,5-2 paros.Taip,kad stebėsiu Jūsų darbelius iš šono(o pati bandysiu skabinėti dėdėms ir tetoms,kurios tikrai turi pilnokas pinigines, ir gal kas susimils ir išmes litą kitą labdarai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 07:46)
Mergaites suorganizavau kambarini stala....reikia masinos kas pajimtu ir nuveztu skubiai........

čia kam tas stalas būtų? ir kokio dydžio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 02, 10:25)
čia kam tas stalas būtų? ir kokio dydžio?  g.gif

Cia tas stalas....
user posted image

Kam reikia nuvezti tam ir vezkim 4u.gif
Jis nemazas pas mane i universalo gala netelpa doh.gif

Mergaites jeigu nerasim kaip stala isvezti siandien jo neteksim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 02 spalio 2009 - 08:50
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 09:28)
Cia tas stalas....
user posted image

Kam reikia nuvezti tam ir vezkim 4u.gif
Jis nemazas pas mane i universalo gala netelpa doh.gif

Mergaites jeigu nerasim kaip stala isvezti siandien jo neteksim

žadėjau savo liūlyti mašiniuką, bet pas manes irgi universalas g.gif
sakėt yra moteriškių kur laukiasi mažiukų, turiu mažų rųbelių nuo savo mažiuko ir žaisliukų g.gif galėčiaqu surinkti.
Gal tai mergaitei kokių indu reikia kur gavo kambarį ar dar ko? paiekšočiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 10 02, 11:00)
žadėjau savo liūlyti mašiniuką, bet pas manes irgi universalas  g.gif 
sakėt yra moteriškių kur laukiasi mažiukų, turiu mažų rųbelių nuo savo mažiuko ir žaisliukų  g.gif  galėčiaqu surinkti.
Gal tai mergaitei kokių indu reikia kur gavo kambarį ar dar ko? paiekšočiau  bigsmile.gif

Gal pas tave didesne bagazine g.gif pas mane stiprintuvai vyro dar visokie velniai doh.gif tai ir netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 10:03)
Gal pas tave didesne bagazine g.gif  pas mane stiprintuvai vyro dar visokie velniai doh.gif  tai ir netelpa doh.gif

ne nežinau, pas mane Fokusas nėra labai didelis g.gif bet tuščias g.gif , nėra stiprekų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 02 spalio 2009 - 09:05
QUOTE(rackiene @ 2009 10 02, 11:05)
ne nežinau, pas mane Fokusas nėra labai didelis g.gif  bet tuščias  g.gif  , nėra stiprekų  biggrin.gif

As ismatuosiu ir parasysiu ismatavimus tu pasakysi ar telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 10 02, 10:07)
As ismatuosiu ir parasysiu ismatavimus tu pasakysi ar telpa mirksiukas.gif

o.k. tada reik eit išsimatuot savo bagažine doh.gif nes nematavau, dar tik turiu šita mašiniuka savaitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 02 spalio 2009 - 09:09
QUOTE(rackiene @ 2009 10 02, 11:09)
o.k. tada reik eit išsimatuot savo bagažine  doh.gif nes nematavau, dar tik turiu šita mašiniuka savaitė  biggrin.gif

Ilgis 95,plotis63 aukstis 63.....pasakok ar telpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 25, 15:29)
Mano senūnijoje darbar yra 8 seniūnaitijos.Iš jų 3 jau aktyviai dalyvauja veikloje,kitas po truputi jau ir infiltruoju lotuliukas.gif

Agente lotuliukas.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 30, 10:32)
Turime dar vieną mergaitę iš globos namu, kuri turi dukrytę 2 m., gavo socialinį bustą, bute tik čiuzinys ir televizorius...) Mergaitė neturi rubelių, batukų. Reiktų baldų - lovos ir visko ko reikia pradedančiam gyventi.

Mergytei 2 metai ar 2 men.? blush2.gif Kad nesuklysciau.

Tas stalas tilptu i mano vyro bagazine. Paimciau siandien po pietu, vyras sake duotu masina. Bet turbut geriausia ji is karto vezti tai merginai su vaikuciu, kur butas tuscias. Kad netampyti jo i centra ir dar kazkur.
Tik beda ta, kad as su dviem vaikais siandien (vienas ant ranku). Kas ta stala nesios g.gif

Xxxsaulyte, nebandei del visokiu vezimeliu ir kitokio gerio vaikuciams uzklausti didesniu vaikiuku mamu temose? Pvz. 2008 m kaimynuose? Jie jau turetu po truputi isaugti vezimelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita: 02 spalio 2009 - 10:01
QUOTE(gita @ 2009 10 02, 11:57)
Agente  lotuliukas.gif
Mergytei 2 metai ar 2 men.?  blush2.gif  Kad nesuklysciau.

Tas stalas tilptu i mano vyro bagazine. Paimciau siandien po pietu, vyras sake duotu masina. Bet turbut geriausia ji is karto vezti tai merginai su vaikuciu, kur butas tuscias. Kad netampyti jo i centra ir dar kazkur.
Tik beda ta, kad as su dviem vaikais siandien (vienas ant ranku). Kas ta stala nesios  g.gif

Aha va cia tai geras klausimas doh.gif ten kur stalas moteris su vaiku...tu su vaikais as su vaiku...
O velnias kiek bedos doh.gif
Atsakyti