Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(lly @ 2009 09 25, 13:40)
siandien prie konteinerio pamaciau kruvele tvarkingia sudetu rubeliu ir pagalvojau, kad visuomene mazai informuota apie labdaros organizacijas priimancias is gyventoju nereikalingus buities daiktus. pries metus del informacijos stokos ir as prie konteinerio palikaus gan padoriu daiktu kruva.
siulau stai ka. esu maketavusi lankstinukus airijos labdarai. galeciau sumaketuoti kaska panasaus, gal ne tokio ryskaus, ar juodai balta. kiekviena is musu atsispausdintu ir pasikabintu savo namo skelbimu lentoje. manau kaskiek naudos butu.
user posted image
kaip jums ta mintis?  mirksiukas.gif

SUPERINE MINTIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mintis gera, bet matai kaip su "Gerovės" centru - jie oficialiai negali priimti paramos kaip mes kad vežame... Bet soc.darbuotojai žino kaip tai yra svarbu - tai dėl to ir taip elgiamės... Mes žinom kad parama patenka konkrečiai tam kam reikia, ir žmogus gavęs labai laimingas... Tai va "Gerovės" centro negalim reklamuoti... "Caritas" centrus žmonės žino kad priima, bet manau daug kas tingi tiesiog vežti... Tai va jiems ir paparsščiau į konteinerį arba prie, kur ištampo bomžai... Taip jau yra... Nebent jūs savo kontaktus nurodysite skelbime kad renakte ir atiduodate tam kam reikia...
Tai mano tokia nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 25, 14:16)
mintis gera, bet matai kaip su "Gerovės" centru - jie oficialiai negali priimti paramos kaip mes kad vežame... Bet soc.darbuotojai žino kaip tai yra svarbu - tai dėl to ir taip elgiamės... Mes žinom kad parama patenka konkrečiai tam kam reikia, ir žmogus gavęs labai laimingas... Tai va "Gerovės" centro negalim reklamuoti... "Caritas" centrus žmonės žino kad priima, bet manau daug kas tingi tiesiog vežti... Tai va jiems ir paparsščiau į konteinerį arba prie, kur ištampo bomžai... Taip jau yra... Nebent jūs savo kontaktus nurodysite skelbime kad renakte ir atiduodate tam kam reikia...
Tai mano tokia nuomonė.

tai va, kaip cia padarius delikaciau. kai kaimynai prades vilkti man savo gerybes, vyras mane is namu isvarys biggrin.gif
gal uztektu geroves tel nr uzrasyti. kas nores ir tures noro pasiskambins ir susizinos kaip perduoti labdara g.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 09 25, 14:38)
tai va, kaip cia padarius delikaciau. kai kaimynai prades vilkti man savo gerybes, vyras mane is namu isvarys  biggrin.gif
gal  uztektu geroves tel nr uzrasyti. kas nores ir tures noro pasiskambins ir susizinos kaip perduoti labdara  g.gif

būtenta taip esu pasielgus pas save seniūnijoje.Surašiau adresus kur kam ką vežti,kas ką priima.O,kas liečia gerovės centrą,esu prirašius tel.nr,(tipo tarpininkė doh.gif biggrin.gif ),ir žmogeliukas pabendravęs su manim žino ką jam toliau daryti. smile.gif.Mano senūnijoje darbar yra 8 seniūnaitijos.Iš jų 3 jau aktyviai dalyvauja veikloje,kitas po truputi jau ir infiltruoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 rugsėjo 2009 - 14:30
QUOTE(merga @ 2009 09 25, 16:29)
būtenta taip esu pasielgus pas save seniūnijoje.Surašiau adresus kur kam ką vežti,kas ką priima.O,kas liečia gerovės centrą,esu prirašius tel.nr,(tipo tarpininkė  doh.gif  biggrin.gif ),ir žmogeliukas pabendravęs su manim žino ką jam toliau daryti.  smile.gif.Mano senūnijoje darbar yra 8 seniūnaitijos.Iš jų 3 jau aktyviai dalyvauja veikloje,kitas po truputi jau ir infiltruoju lotuliukas.gif

gal galetum "spargalke" su tel mestelt. padaryciau lankstinuku su padoriu apipavidalinimu. isimestumem i savo namo skelbimu lentas, gal kas atsilieps.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Pirmadieni planuoju i Geroves centra vezti savo daikciukus.
Jei kam reikia galiu ir jusu nuvezti.

Mes gyvenam Debreceno g.

Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 09 25, 17:06)
gal galetum "spargalke" su tel mestelt. padaryciau lankstinuku su padoriu apipavidalinimu. isimestumem i savo namo skelbimu lentas, gal kas atsilieps.

Mano "ŠEDVERAS" blush2.gif (nufotkijau nuo skelbimų lentos)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 rugsėjo 2009 - 08:01
Merginos,reikia paramos,bet biški kitokios nei mūsų temukė,sorry,bet gal padėsit blush2.gif g.gif
QUOTE(Rinesa @ 2009 09 22, 13:27)
Sveikos,
Ieškau įvairių dydžių stiklainiukų. Gal kas turit nereikalingų, gali atiduot ar keist į ką nors, ar už simbolinę kainą. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 rugsėjo 2009 - 16:14
QUOTE(merga @ 2009 09 26, 09:59)
Mano "ŠEDVERAS" blush2.gif (nufotkijau nuo skelbimų lentos)
user posted image

aciu uz "spargalke".
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 25, 14:29)
būtenta taip esu pasielgus pas save seniūnijoje.Surašiau adresus kur kam ką vežti,kas ką priima.O,kas liečia gerovės centrą,esu prirašius tel.nr,(tipo tarpininkė  doh.gif  biggrin.gif ),ir žmogeliukas pabendravęs su manim žino ką jam toliau daryti.  smile.gif.Mano senūnijoje darbar yra 8 seniūnaitijos.Iš jų 3 jau aktyviai dalyvauja veikloje,kitas po truputi jau ir infiltruoju lotuliukas.gif

Tu šaunuolių šaunuolė esi, 4u.gif 4u.gif - daugiau tokių iniaciatyvių žmonių - pasaulis būtų nuostabus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 26, 22:32)
Tu šaunuolių šaunuolė esi,   4u.gif  4u.gif - daugiau tokių iniaciatyvių žmonių - pasaulis būtų nuostabus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
xxxsaulyte, vel atrinkau nedideli maiseli rubeliu ir daikteliu. ar dar ta firma veza is vilniaus i klp? blush2.gif jei taip, primink kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti