Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(*ultraviolet* @ 2009 09 23, 18:04)

Pristayta 4u.gif

Mergaitės ieškau drabužių 4 metų berniukui ir 11m.smulkaus sudėjimo merginai Reikia visko.Maisto aš suorganizavau,bet su drabužiais- sunkoka.Mano soc.darbuotoja kreipėsi į mane su pagalbos prašymu,o aš savo ruožtu į jus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 24 rugsėjo 2009 - 11:48
QUOTE(merga @ 2009 09 24, 13:47)

Pristayta 4u.gif

Mergaitės ieškau drabužių 4 metų berniukui ir 11m.smulkaus sudėjimo merginai Reikia visko.Maisto aš suorganizavau,bet su drabužiais- sunkoka.Mano soc.darbuotoja kreipėsi į mane su pagalbos prašymu,o aš savo ruožtu į jus blush2.gif

Dekui 4u.gif
Aciu mamytei ASTALAVISTA 4u.gif ir aisku man biggrin.gif
Gaila prie siu vaikuciu pagalbos negaliu prisidet verysad.gif berniuku tokiu neturejau o iki mergaites dar net nedaaugom doh.gif
Bet jei reikes is konors pajimt nuvezt...visada pasiruosus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 24, 11:47)

Pristayta 4u.gif

Merga - tu auksas 4u.gif Nereikia man su savo pilviuku lėkti per miestą... mirksiukas.gif

Ieškom drabužių tavo šeimai dabar !!!

Aš šiandien irgi nuvežiau Romai daiktų bei drabužių Marinai neštukei, manau jau aprūpinom. Taip pat dar kanceliarijos tam 17-mečiui vaikinui - AČIŪ visoms kas prisidėjo, ypač klaipėdos neštukės iš kito skyrelio - neliko abejingos... 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 24, 12:47)

Pristayta 4u.gif

paziuresiu ka mano smulkutelis septynmetis isauges mirksiukas.gif
Atsakyti
SM forumietės - šaunuolės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 24, 18:15)
SM forumietės - šaunuolės   4u.gif  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 24, 17:15)

neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 09 24, 21:44)

O man atsidare g.gif gal pas tave kokios programos nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 09 24, 19:44)

tai įeik www.ve.lt archyve rugsėjo 19 d. yra straipsnis "Mamos viską gali"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 24 rugsėjo 2009 - 21:23
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 24, 22:22)
tai įeik www.ve.lt archyve rugsėjo 19 d. yra straipsnis "Mamos viską gali"...

radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 24, 17:15)

ax.gif blush2.gif 4u.gif
Šaunuolė,Saulyte,kad parašei straipnį 4u.gif 4u.gif 4u.gif :oro_ bučkis: Duok Die,kad jis pasiektų tas ausis kurios išgirstų ir priverstų tuos protus atsibusti nuo savo daromų veiksmų...
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 24, 15:34)

Merga - tu auksas 4u.gif  Nereikia man su savo pilviuku lėkti per miestą...  mirksiukas.gif

Ieškom drabužių tavo šeimai dabar !!!
Aš šiandien irgi nuvežiau Romai daiktų bei drabužių Marinai neštukei, manau jau aprūpinom. Taip pat dar kanceliarijos tam 17-mečiui vaikinui - AČIŪ visoms kas prisidėjo, ypač klaipėdos neštukės iš kito skyrelio - neliko abejingos...  4u.gif  4u.gif

ax.gif blush2.gif irnesakyk.gif
Ačiūūūū
Labai norėčiau,kad vaikis gautų išsilavinimą ir nenueitų tėvų pėdom smile.gif
Atsakyti
siandien prie konteinerio pamaciau kruvele tvarkingia sudetu rubeliu ir pagalvojau, kad visuomene mazai informuota apie labdaros organizacijas priimancias is gyventoju nereikalingus buities daiktus. pries metus del informacijos stokos ir as prie konteinerio palikaus gan padoriu daiktu kruva.
siulau stai ka. esu maketavusi lankstinukus airijos labdarai. galeciau sumaketuoti kaska panasaus, gal ne tokio ryskaus, ar juodai balta. kiekviena is musu atsispausdintu ir pasikabintu savo namo skelbimu lentoje. manau kaskiek naudos butu.
user posted image
kaip jums ta mintis? mirksiukas.gif
Atsakyti