Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Tikiuosi, kad nors savaitgaliais tas mergaites jie pasiims namo? Nes už ką gi tiems vaikams tokia nelaimė augti valdiškuose namuose...Siaubas kažkoks. Kiek toms mergaitėms metų, kad jos tokios neklaužados ir neįmanoma su jom susišnekėti. O tai Kristinos vaikai geresni kažkuo? Suprantu, kad dabar buvo tokia situacija, kad suaugę ligoninėj abu buvo, bet jeigu Darius gyvens su Kristina, tai kuo tie vaikai nusikalto? Truputį karščiuojuosi, bet gal ko nors nežinau? Gal tiems vaikams tikrai geriaus globos namuose?
Atsakyti
o as manau,kad jei tetia bande...tai gal neverta dar atiduot mergaiciu unsure.gif unsure.gif manau nemazesne trauma toki vaizdeli matyt,neduok dieve,jei mate doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2009 05 25, 14:48)
Tikiuosi, kad nors savaitgaliais tas mergaites jie pasiims namo? Nes už ką gi tiems vaikams tokia nelaimė augti valdiškuose namuose...Siaubas kažkoks. Kiek toms mergaitėms metų, kad jos tokios neklaužados ir neįmanoma su jom susišnekėti. O tai Kristinos vaikai geresni kažkuo? Suprantu, kad dabar buvo tokia situacija, kad suaugę ligoninėj abu buvo, bet jeigu Darius gyvens su Kristina, tai kuo tie vaikai nusikalto? Truputį karščiuojuosi, bet gal ko nors nežinau? Gal tiems vaikams tikrai geriaus globos namuose?

Kristiną su vaikais (Viktorijai 10 m., Andriukui 5 m.) pažįstu jau beveik du metai - tai labai tvarkinga ir atsakinga moteris, tvarkos mokina ir vaikus. Dariaus mergaitėms 10 m. ir 9 m. Joms labai reikia tvarkos, jos tikrai netvarkingos.. Suprantu, kad Darius kaip vyras gal negali išmokinti, nors... Bet kai Kristina pradėjo tvarkos mokinti ir reikalauti, kad susidėtų savo drabužius, eitų praustis - kilo konfliktas tarp Dariaus ir Kristinos. Kristina net išsikraustė iš jo namų, ir Darius man kalbėjo, kad jam svarbu vaikai... Na ne mūsų gal tai reikalai, bet parašau ką mačiau, žinau ir ką sakė jie patys...

Bus matyt kai išeis ir jis iš ligoninės, kaip bus su vaikais, ar kas duos jam ir net Kristinai.. Nors soc.darbuotojos labai tiki Kristina, ja pasitiki, ji rūpinasi kad pašalpos būtų sutvarkytos... O žinau kad Darius už gegužę nesugebėjo net sutvarkyti nemokamo maitinimo mergaitėm, na yra problemų pas jį.... g.gif
Atsakyti
Na ir prisraset biggrin.gif Saunuoles jus visos 4u.gif
Saulyte kaip pradziuginai su savo gera gandriska zinia thumbup.gif Linkiu tau sveikateles ir lengvo bei malonaus nestumo.
O mes sus mazium gryzom is infekcinio skyriaus. Pabuvojom ir reanimacijoj. Buvau nusiteikusi 4-6 valandu laselinei, bet neisivaizdavau, kad tam reikes visos paros... Na bet jau namuose, o cia ir sienos gydo.
Isvaziuodama palikau seselems pakloteli ir keleta vystyklu toms mamoms, kurios netures. Nes ten tai labai liepia saugoti pataline, o daug vaikuciu viduriuojanciu. Tai taip apsidziauge, sako, visos mamos taip.
Tai va kartais kiek nedaug reikia:) Tai va mazius atsigaus, nuvesiu savo Palangos mamytei manta. Idomu kaip jai besiseka.
Atsakyti
o aš vakar užvažiavau pas Kristiną, ji buvo Dariaus name, nes šiandien iš ryto į perrišimus ir važiuos namo į Pipirus. Ji tokia pasilpusi, antibiotikai labai stiprūs, žarnyno skausmai, bet geria ir jogurto kapsules, na šį kartą matau bus lengviau atsistatyti nei po kojos sepsio... Apie pora valandų prasėdėjom ir prakalbėjom, jai reikia ir išsikalbėti ir nori gauti patarimo, kaip elgtis vienoj ar kitoj situacijoj... Pasijaučiau kaip mama kokia, bet manau mano patarimai jai padės. Papasakojo ir apie Darių, kaip viskas įvyko, kas privedė prie to - daug naujienų neišgirdau, taip ir nujaučiau ir žinojau... Su mergaitėm jo tikrai problemos, visai nepasiduoda jau auklėjimui, per vėlai, nežinau kaip bus su jomis ir aplamai su Dariaus vaikais, kažin ar jam jas atiduos... Kristina kol kas turi jį palaikyti šiuo laikotarpiu, bet sako jei nepasikeis savo požiūrio - ji planuoja jį palikti... Na iš to kaip yra - aš jai pritariu, jai ir taip yra dėl ko pergyventi, rūpintis, nei "tempti" vyrą su trimis vaikais... Ačiū vienai rėmėjai - palikau pinigėlius vaistams, ačiū Yuki už vitaminus - dar turi šiaulietės vitaminų, tai šiuos irgi suvartos vėliau....
Žiūrėsim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 26, 09:59)
o aš vakar užvažiavau pas Kristiną, ji buvo Dariaus name, nes šiandien iš ryto į perrišimus ir važiuos namo į Pipirus. Ji tokia pasilpusi, antibiotikai labai stiprūs, žarnyno skausmai, bet geria ir jogurto kapsules, na šį kartą matau bus lengviau atsistatyti nei po kojos sepsio... Apie pora valandų prasėdėjom ir prakalbėjom, jai reikia ir išsikalbėti ir nori gauti patarimo, kaip elgtis vienoj ar kitoj situacijoj... Pasijaučiau kaip mama kokia, bet manau mano patarimai jai padės. Papasakojo ir apie Darių, kaip viskas įvyko, kas privedė prie to - daug naujienų neišgirdau, taip ir nujaučiau ir žinojau... Su mergaitėm jo tikrai problemos, visai nepasiduoda jau auklėjimui, per vėlai, nežinau kaip bus su jomis ir aplamai su Dariaus vaikais, kažin ar jam jas atiduos... Kristina kol kas turi jį palaikyti šiuo laikotarpiu, bet sako jei nepasikeis savo požiūrio - ji planuoja jį palikti... Na iš to kaip yra - aš jai pritariu, jai ir taip yra dėl ko pergyventi, rūpintis, nei "tempti" vyrą su trimis vaikais... Ačiū vienai rėmėjai - palikau pinigėlius vaistams, ačiū Yuki už vitaminus - dar turi šiaulietės vitaminų, tai šiuos irgi suvartos vėliau....
Žiūrėsim kaip bus.

Kazkaip liudnai viskas isejo verysad.gif
Atsakyti
Vargas su tokiu vyru. Tegul bėga kuo toliau ir neatsigręžia. Aš, žinoma, nežinau visų smulkmenų šitos istorijos, bet nemanau, kad verta prasidėti su tokiu, kuris ne padeda kabintis į gyvenimą, o dar savo problemų galybę užkrauna. Žudytis, kai esi taip reikalingas savo vaikams, kai turi su kuo pečius surėmęs kabintis į gyvenimą - egoizmo viršūnė. Tik apie save galvoja. Manau, kad žmogus nori, kad jo gailėtusi ir kiti spręstų jo asmenines problemas. Suprantu, visokių nelaimių ir bėdų gali gyvenime nutikti, bet kad kiltų noras prieš save ranką pakelti - nesuvokiu, nors tu pasiusk. Tuo labiau, kad šitiek žmonių jam padėjo, pasirūpino...Tik labai mergaičių gaila. Dar jos mažos. Tik, aišku, kantrybės ir sveikatos ne kiekvienam užtektų su jomis užsiimti ir rasti bendrą kalbą. O Kristinai, kaip suprantu ir savų bėdų bėdelių pakanka...
O čia iš kitos operos - ar Kristina turi ten kokį šiltnamį prie namo ar šiaip kokią šiltą vietelę daržui. Man atliko pomidorų daigų, gal norėtų kur į žemę sukišti? O jeigu ne jai, gal kas kitas norėtų - gaila išmesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red40: 27 gegužės 2009 - 09:02
QUOTE(red40 @ 2009 05 27, 09:00)
Vargas su tokiu vyru. Tegul bėga kuo toliau ir neatsigręžia. Aš, žinoma, nežinau visų smulkmenų šitos istorijos, bet nemanau, kad verta prasidėti su tokiu, kuris ne padeda kabintis į gyvenimą, o dar savo problemų galybę užkrauna. Žudytis, kai esi taip reikalingas savo vaikams, kai turi su kuo pečius surėmęs kabintis į gyvenimą - egoizmo viršūnė. Tik apie save galvoja. Manau, kad žmogus nori, kad jo gailėtusi ir kiti spręstų jo asmenines problemas. Suprantu, visokių nelaimių ir bėdų gali gyvenime nutikti, bet kad kiltų noras prieš save ranką pakelti - nesuvokiu, nors tu pasiusk. Tuo labiau, kad šitiek žmonių jam padėjo, pasirūpino...Tik labai mergaičių gaila. Dar jos mažos. Tik, aišku, kantrybės ir sveikatos ne kiekvienam užtektų su jomis užsiimti ir rasti bendrą kalbą. O Kristinai, kaip suprantu ir savų bėdų bėdelių pakanka...
O čia iš kitos operos - ar Kristina turi ten kokį šiltnamį prie namo ar šiaip kokią šiltą vietelę daržui. Man atliko pomidorų daigų, gal norėtų kur į žemę sukišti? O jeigu ne jai, gal kas kitas norėtų - gaila išmesti g.gif

na Kristina tą puikiai pati supranta, ir kaip bebūtų prisirišusi, pati planuoja atsitraukti... Jai tiesiog per sunku... O kaip gražu pradžioje buvo, ir aš galvojau kad bus puiki šeima...

Reda40 - Krsitina turi sklypelį žemės, jau pasisėjo daug ko.. Tai pomidorų daigai manau tiktų... Ar tu nori nuvežti ar iki manęs gali privežti?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 27 gegužės 2009 - 10:57
Tie pomidorai yra šiltnaminiai daugiau (įtariu Kristina jo neturi). Į tokią atvirą vietą nelabai verta juos sodinti. Nebent kur užuovėjoj ir šiltą vasarą jie užaugtų. Birželio pradžioj dar būna naktimis šalnų, tad jeigu lauke sodins, tai reikėtų gal kitą savaitgalį sodinti. Gal ir pati galėčiau nuvežti savaitgaly (06.06.), nes darbo dienom esu be mašinos - kur su tais pomidorais tampysies. Paklausk jos - ar ji norės terliotis su tais lepiais augalais?
Jo, o su tais vyrais taip yra. Kol mano giminaitė norėjo išsaugot šeimą, visaip bandė prisitaikyt, pagailėt, lakstė paskui jį - tai ir marinosi badu, ir galus darėsi jisai. O ta ieškojo jo visur verkdama. Ir pinigų neduodavo šeimai (kai turėdavo darbo) ir dirbti nenorėjo. O kai vieną kart apsisprendė ir išsiskyrė su vyru (beje savų 2 vaikų tėvu), baigėsi visi žudymaisi - laksto kaip jaunas bėris nuo vienos moters pas kitą ir ieško kur šiltesnę vietelę radus. Tokius gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2009 05 27, 11:50)
Tie pomidorai yra šiltnaminiai daugiau (įtariu Kristina jo neturi). Į tokią atvirą vietą nelabai verta juos sodinti. Nebent kur užuovėjoj ir šiltą vasarą jie užaugtų. Birželio pradžioj dar būna naktimis šalnų, tad jeigu lauke sodins, tai reikėtų gal kitą savaitgalį sodinti. Gal ir pati galėčiau nuvežti savaitgaly (06.06.), nes darbo dienom esu be mašinos - kur su tais pomidorais tampysies. Paklausk jos - ar ji norės terliotis su tais lepiais augalais?

ne, šiltnamio ji neturi...
Atsakyti
Tai gal ir be šiltnamio apsieitų, tik šiltą vietelę jiems reikėtų surasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 26, 09:59)
, ačiū Yuki už vitaminus - dar turi šiaulietės vitaminų, tai šiuos irgi suvartos vėliau....
Žiūrėsim kaip bus.

už vitaminus ne man ačiū, gitai smile.gif

QUOTE(red40 @ 2009 05 27, 13:28)
Tai gal ir be šiltnamio apsieitų, tik šiltą vietelę jiems reikėtų surasti g.gif

nepastebėjau, kurioj vietoj tas daržiukas, bet šiaip ten pamiškė, užuovėja, manau, kad turėtų užaugti pomidorai.
Atsakyti