turiu siuvima masina, siunu nekaip, bet jei kas turi kaldrines medziagos, galiu sukirpti ir susiuti kaldryte.
Sveikos
as man atrodo supratau ka ji turejo omeny Mano mama dirba soc rupyboj, priziuri asocialias seimas , senukus ir tt.Tai pasakojo kad kai gauna jie labdaros is uzsienio ir vezioja tiem zmonem, tai daugelis tiesiog antiek islepe, kad nebeskalbia drabuziu, patalynes, tiesiog meta lauk ir laukia kol nauju atves...Tai va, ir norisi padet tikrai normaliem zmonem, o ne tiems kurie sitaip elgiasi, nevertina
Na mes su vyru dar neturim daug turto uzgyvene, bet jei matysiu kad turiu kazka ko nenaudojam o kazkam reikia, tai padesiu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 13, 22:31)
as man atrodo supratau ka ji turejo omeny Mano mama dirba soc rupyboj, priziuri asocialias seimas , senukus ir tt.Tai pasakojo kad kai gauna jie labdaros is uzsienio ir vezioja tiem zmonem, tai daugelis tiesiog antiek islepe, kad nebeskalbia drabuziu, patalynes, tiesiog meta lauk ir laukia kol nauju atves...Tai va, ir norisi padet tikrai normaliem zmonem, o ne tiems kurie sitaip elgiasi, nevertina
Na mes su vyru dar neturim daug turto uzgyvene, bet jei matysiu kad turiu kazka ko nenaudojam o kazkam reikia, tai padesiu
Stai jau as ir gryzau viska nuveziau i "geroves"centra
Musu niestukei pradzia jau padaryta kraitelis dideja
Reikia buteliuku,pampersu VEZIMELIO.....ir aisku rubeliai praverstu..ju per daug nebuna
Labai didelis aciu VILKE 27.......
Gali nuvezti i "geroves "centra esanti Turgaus g 22....viska is taves pajims
Papildyta:
Ir dar mergaites jei kuri neturite kaip nuvezti rasykite pajimsime nuvesime
LLY as gyvenu salia taves jei turesi ka pririnkus parasyk pajimsiu is taves
Musu niestukei pradzia jau padaryta kraitelis dideja
Reikia buteliuku,pampersu VEZIMELIO.....ir aisku rubeliai praverstu..ju per daug nebuna
Labai didelis aciu VILKE 27.......
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 15, 12:45)
Sveiki ,kaip puiku kad radau sia temike Turiu savo mergyciu kudikisku rubeliu (iki metuku), ir savo bei vyro keleta rubu rasciau. Gal galeciau prisijungti su savo pagalba? Jeigu reiktu,galim ir nuvezti, jeigu cia vietoje
Gali nuvezti i "geroves "centra esanti Turgaus g 22....viska is taves pajims
Papildyta:
Ir dar mergaites jei kuri neturite kaip nuvezti rasykite pajimsime nuvesime
LLY as gyvenu salia taves jei turesi ka pririnkus parasyk pajimsiu is taves
turiu pasiulyma, gal surandam pigiai parduodama vezimeli ir susimetam
QUOTE(lly @ 2009 09 15, 13:27)
turiu pasiulyma, gal surandam pigiai parduodama vezimeli ir susimetam
O as turiu pazada jei nerasim kas padovanos as padovanosiu savo kadangi mes jau jieskomes sketuko tad dar turime laiko ir stebekime situacija....jei tikrai nebus kas padovanotu....PASIZADU vezima mes atiduosim
vežimas jau pasiūlytas - ačiū forumietei Gita. Ji nuveš vežimą Romai
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 15, 14:29)
Sveikos.Lendu iš pogrindžio many tiek popierais apkrovė,kad musek ir pakaušio nesimato,bet baigiu juos sutvarkyt
Saulyte,sveika sugrįžus
Tik truputi baisoka del tavys,kad taip gastroliuoji
Kas naujiesnio iš Krisitnos fronto
Ant dienų ir važiuosiu pas Romą,bo mašinioks jau pilnas ,o dar niekaip neprarevizuoju savo jaunimo spintų .Kas liečia striukes tom panikėm- kol kas nepažadu,bet tikiuosi,kad rasiu savo mergos spintoj
Ir dar buvau darže-spėk ką radau -pasiūlymas vėl įgavo galią (kad ir kukliai)
Saulyte,sveika sugrįžus
Ant dienų ir važiuosiu pas Romą,bo mašinioks jau pilnas ,o dar niekaip neprarevizuoju savo jaunimo spintų .Kas liečia striukes tom panikėm- kol kas nepažadu,bet tikiuosi,kad rasiu savo mergos spintoj
QUOTE(merga @ 2009 09 15, 13:56)
Sveikos.Lendu iš pogrindžio many tiek popierais apkrovė,kad musek ir pakaušio nesimato,bet baigiu juos sutvarkyt
Saulyte,sveika sugrįžus
Saulyte,sveika sugrįžus
sveika "išlindusi"...
su manim viskas gerai, daugiau nebevažiuosiu iki susitikimo su mažium... paskutinis pasispardymas buvo...
Kristiną aplankysim šią savaitę - kai buvau prieš kelionę, tai viskas su ten gerai buvo - tvarkosi šauniai, vėl atsistatė į vėžias kaip sakant po Dariaus, vėl tvarkosi... Pašalpas, maisto paketus, Viktorijai maitinimą - viską susitvarko.. Tik blūdija kaip nori dirbti... bet... su ja bus gerai, kol kas daiktais aprūpinta, prisikonservavo ką užsiaugino - na džiaugiuosiu už ją...
Turiu nėštukines kelnes - gal reikia tai jaunai ?
QUOTE(Slapux @ 2009 09 15, 20:08)
Turiu nėštukines kelnes - gal reikia tai jaunai ?
laukiu tos neštukės aprašymo kaip ji dabar atrodo... parašysiu čia temoje..