Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(digde @ 2009 09 02, 14:40)
Sveikos mamos, susikaupė įvairiausių rūbelių, gal kažkam jie būtų naudingi. Gal kuri mama juos galėtų iš manęs paimti, būčiau dėkinga.

neparaset kokio dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Daug įvairių rūbelių - mergaitei apie 122 cm, bateliai 2 pros(29 dydžio), sportbatčiukai (28 dydžio), kedukai 29,36 dydžio, češkutės šokiams 2 poros gal koks 29 ir34 dydižiai(nerašo), dar S (36 dydžio) rūbų - kelnes, džinsai ir kt . Žodžiu, kad tiksliai pasakyčiau kas yra iš rūbų turėčiau perkraustyt iš naujo maišus doh.gif
Papildyta:
Tiesa gal dar koks pirmokėlis neturi kuprinės, galeciau atiduot
Atsakyti
QUOTE(digde @ 2009 09 02, 15:37)
Daug įvairių rūbelių - mergaitei apie 122 cm, bateliai  2 pros(29 dydžio), sportbatčiukai (28 dydžio), kedukai 29,36 dydžio, češkutės šokiams 2 poros gal koks 29 ir34 dydižiai(nerašo), dar S (36 dydžio) rūbų - kelnes, džinsai ir kt . Žodžiu, kad tiksliai pasakyčiau kas yra iš rūbų turėčiau perkraustyt iš naujo maišus  doh.gif
Papildyta:

tikrai manau kazkam labai pravers mirksiukas.gif 4u.gif

jei kas turit kazka nereikalingo 9 ir 13 amziaus berniukams ir mergaitems panasaus amziaus tai mielai priimciau-zinau tokia daugiavaike seima kur visi sie keturi paaugliai labai apsidziaugtu drabuzeliais ar batais... unsure.gif
Atsakyti
Merga - ačiū už paėmimą - nevežimą.. 4u.gif

QUOTE(andreja24 @ 2009 09 02, 11:00)
Tai jei busi netoli duok zinot mirksiukas.gif  o jei nuvesiu pati parasysiu mirksiukas.gif
O kaip ta penkiolikos metu mergina kur laukias kas ten girdet....naujagimio viska renku gal jei kazko konkretaus reikia...nu aplamai gal daugiau apie jos situacija zinoma 4u.gif

parašysiu Romai kad daugiau papasakotų apie tą merginą... parašysiu

QUOTE(astalavista @ 2009 09 02, 12:11)
sveikutės,
gal ir iš manęs galėtų kas paimti keletą maišiukų rūbelių, turiu mažiukams nuo kokių 6 mėn iki 2metukų ir iš savo spintos, ir iš vyro dar pažiūrėčiau  ax.gif
kai važiuosit kas pro šalį - parašykit, lauksiu  smile.gif

QUOTE(neringuutia @ 2009 09 02, 12:40)
zinau kam labai praverstu rubeliai tokio amziaus vaikiukui  ax.gif
o as turesiu truputuka rubeliu 0-3 men amziaus leliui ir kokiu gal 6 metu berniukui...gal zinot kam reikia?

QUOTE(digde @ 2009 09 02, 13:40)
Sveikos mamos, susikaupė įvairiausių rūbelių, gal kažkam jie būtų naudingi. Gal kuri mama juos galėtų iš manęs paimti, būčiau dėkinga.

QUOTE(digde @ 2009 09 02, 14:37)
Daug įvairių rūbelių - mergaitei apie 122 cm, bateliai  2 pros(29 dydžio), sportbatčiukai (28 dydžio), kedukai 29,36 dydžio, češkutės šokiams 2 poros gal koks 29 ir34 dydižiai(nerašo), dar S (36 dydžio) rūbų - kelnes, džinsai ir kt . Žodžiu, kad tiksliai pasakyčiau kas yra iš rūbų turėčiau perkraustyt iš naujo maišus  doh.gif
Papildyta:

konkrečiai tokio amžiaus neglobojam - "Gerovės"centre viskas ras naujus šeimininkus - ten tikrai daug vaikų, kuriems reikia ir drabužių, ir batų...

Rašykite man į AŽ jie nesusikoperuosite nuvešti... mirksiukas.gif arba iki "Signalo" priveškite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 02 rugsėjo 2009 - 16:44
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 09 02, 17:43)
Merga - ačiū už paėmimą - nevežimą..  4u.gif

Pats pons D matyt taip norėjo,nes po pietų vos vaikus parvežiau namo-subyrėjo mano mašiniuks user posted imageuser posted imageuser posted image ,o be mašinos aš kaip be rankų mega_shok.gif, o ir vaikams teks kėblinti 1,5km iki sustojimo,kad galėtų nuvažiuoti į mokyklą verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 02 rugsėjo 2009 - 16:55
QUOTE(merga @ 2009 09 02, 16:54)
Pats pons D matyt taip norėjo,nes po pietų vos vaikus parvežiau namo-subyrėjo mano mašiniuks user posted imageuser posted imageuser posted image ,o be mašinos aš kaip be rankų mega_shok.gif, o ir vaikams teks kėblinti 1,5km iki sustojimo,kad galėtų nuvažiuoti į mokyklą  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na užjaučiu, nesmagu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 02, 18:54)
Pats pons D matyt taip norėjo,nes po pietų vos vaikus parvežiau namo-subyrėjo mano mašiniuks user posted imageuser posted imageuser posted image ,o be mašinos aš kaip be rankų mega_shok.gif, o ir vaikams teks kėblinti 1,5km iki sustojimo,kad galėtų nuvažiuoti į mokyklą  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vaje mergyt verysad.gif tikekimes viskas greit susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 09 03, 11:03)
Vaje mergyt verysad.gif  tikekimes viskas greit susitvarkys mirksiukas.gif

Pirmadienį gal jau bus sutvarkyta,tik nežinau,kiek reiks sumokėti už remontą g.gif
Atsakyti
Saulyte, skambino man Roma šiandien bigsmile.gif tai kad irgi netarpininkauti daviau savo seses telefono Nr., nes daiktai pas ją, ir kada galės perduodi - bala žino blush2.gif Manau jos susitars kada ir kaip ax.gif
Atsakyti
Sveikos, visus maišus rūbų, avalynės ir kuprinę, nuvežiau į "Gerovės" centrą.
Atsakyti
QUOTE(digde @ 2009 09 03, 14:52)
Sveikos, visus maišus rūbų, avalynės ir kuprinę, nuvežiau į "Gerovės" centrą.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū,kad prisidedat.Smagu kai atlieki gerą darbą mirksiukas.gif

Gal reikia kam baltų berniukiškų marškinių 34-36 dydžio? Jei niekam nereik, pirmadienį išvešiu Į VKC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 04 rugsėjo 2009 - 07:13
Sveikos,
turiu kelis maisus moterisku ir mergaitisku drabuziu . Apie 9 gal 10 metu mergaitei.... na bet mergaite mergaitei nelygi.... net nzn kokiu drabuzeliu ten daugiau, nes yra ne mano.... Ar bus reikalingi?
Atsakyti