Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Ar gerovės centras dirba nuo 12 iki 13h? turiu beveik naują kokybišką kuprinę pradinokui, įdėsiu dar kanceliarijos šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 08 24, 13:08)
atrinkau keletą vaikų rūbelių, batukų išaugtų.. tai kiek supratau juos geriau prie Pajūrio vežt?

saulyte smagios naujienos  nestuke.gif  smile.gif

Westa, sveika, senai girdėta mirksiukas.gif Jei gali - užvešk į "Gerovės" centrą - jei arčiau manęs būsi - iki manęs vešk, aš visa energinga vis... mirksiukas.gif

QUOTE(Storm @ 2009 08 25, 14:07)
Ar gerovės centras dirba nuo 12 iki 13h? turiu beveik naują kokybišką kuprinę pradinokui, įdėsiu dar kanceliarijos šiek tiek.

tokiu laiku soc.darbuotojos pietauja oficialiai, bet jos pietauja ten vietoj, tai paskambinus į skambutį - jos atidarys ir paims paramą su malonumu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Galleta ,tamstos,bei kitų mamyčių siuntinukai pristatyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
pas mane džipas pilnas - kai ką jau atidaviau Romai tam jaunuoliui, kitus daiktus savaitgalyje Kristina atsirinks kas jai tiks, likusius nuvešiu į pirmadnį į "Gerovės' centrą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 08 27, 10:12)
Galleta ,tamstos,bei kitų mamyčių siuntinukai pristatyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
AČIŪ aciuks.gif

Tai jums aciu 4u.gif Tikiuosi kazkam pravers... blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...l=500&st=36 gal kas nores prisideti smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Saulyte, gal žinai kam reikia ax.gif Turiu 2 radiatorius, ne nauji, bet iš tų plokščiu baltų, gal kokie 5 metai jiems g.gif atiduodu ax.gif Vienintelis dalykas, kadangi jie kažkiek laiko prastovėjo balkone, tai bus apdulkėję, viduj. Bet juos galima išardyti ir išplauti smile.gif Bent jau aš juos esu plovusi.

Ir dar yra didelis spalvotas TV su staliukų. Man rodos 5-6 metų senumo, 82 cm diagonalė. Bet tikrai vietos jam pastatyti reikia nemažai, nes jis ne plokščias, nežinau kaip vadinasi tokie, su tūba gal g.gif

Tai va, visa šita gėrį buvau sesei atidavusi neseniai, bet jie remontavosi, susipirko naujai viska ir dabar gražina. Pasiimti reikės jau greitai, savaitė-dvi gal palaikys dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 08 31, 15:08)
Sveiki.

Saulyte, gal žinai kam reikia  ax.gif Turiu 2 radiatorius, ne nauji, bet iš tų plokščiu baltų, gal kokie 5 metai jiems  g.gif atiduodu  ax.gif Vienintelis dalykas, kadangi jie kažkiek laiko prastovėjo balkone, tai bus apdulkėję, viduj. Bet juos galima išardyti ir išplauti  smile.gif Bent jau aš juos esu plovusi.

Ir dar yra didelis spalvotas TV su staliukų. Man rodos 5-6 metų senumo, 82 cm diagonalė. Bet tikrai vietos jam pastatyti reikia nemažai, nes jis ne plokščias, nežinau kaip vadinasi tokie, su tūba gal  g.gif

Tai va, visa šita gėrį buvau sesei atidavusi neseniai, bet jie remontavosi, susipirko naujai viska ir dabar gražina. Pasiimti reikės jau greitai, savaitė-dvi gal palaikys dar   g.gif

gerai, rytoj parašysiu į "Gerovės" centrą - manau atras naujus šeimininkus. Svetliačok - duosiu tavo tel. soc.darbuotojai, kad man netarpininkauti... Ok mirksiukas.gif

Tai šiandien kelis dar daiktelius tam vaikinui 17-mečiui iš ryto užvežiau, nes vyr.soc.darbuotoja Roma su juo važiavo į tą benrabutį, mokyklą... Tai šiai dienai kaip ir visko pradžiai parūpinom, REIKIA TIK KEDŲ 43 dydžio !!!!!!!!!! Na ir nebent kas turi sportinio stiliaus maikučių, treningų nebenešiojamų ... Na vaikinas gatvinio stiliaus, tai labai imponuoja jam trys dryžiukai, adidukai... tongue.gif

LABAI dėkoja visoms mamytėms prisidėjusios prie pradžio atskiro gyvenimo jam - širdingai perdavė AČIŪ - Roma nuo jo 4u.gif
Taip pat ačiū forumietei Merga - Roma sako kaip mama išvežiau, su bulvių maišu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 31 rugpjūčio 2009 - 20:27
Mergaites kaip ir rasiau as keduku turiu...bet niekaip nepavyksta nuvaziuoti iki geroves centro...gal galite kuri is manes paimti blush2.gif

Jeigu kas rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 31, 21:26)
gerai, rytoj parašysiu į "Gerovės" centrą - manau atras naujus šeimininkus. Svetliačok - duosiu tavo tel. soc.darbuotojai, kad man netarpininkauti... Ok  mirksiukas.gif

...

Ne, nu matai, plaunasi ji nuo bendravimo blink.gif Gerai jau gerai irnesakyk.gif duok mano telefoną, susitarsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 08 31, 20:50)
Mergaites kaip ir rasiau as keduku turiu...bet niekaip nepavyksta nuvaziuoti iki geroves centro...gal galite kuri is manes paimti blush2.gif
Jeigu kas rasykite i az 4u.gif

parašyk savo adresą į AŽ ir tel. - gal man bus pakeliui arba su Merga susitarsim... Kedų labai reikia mirksiukas.gif

QUOTE(Svetliačok @ 2009 08 31, 21:56)
Ne, nu matai, plaunasi ji nuo bendravimo  blink.gif Gerai jau gerai  irnesakyk.gif duok mano telefoną, susitarsim  bigsmile.gif

ok, negėdyk manęs... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 31, 21:26)
Taip pat ačiū forumietei Merga - Roma sako kaip mama išvežiau, su bulvių maišu...  mirksiukas.gif
REIKIA TIK KEDŲ 43 dydžio !!!!!!!!!! Na ir nebent kas turi sportinio stiliaus maikučių, treningų nebenešiojamų ... Na vaikinas gatvinio stiliaus, tai labai imponuoja jam trys dryžiukai, adidukai...

Nu ot kokia doh.gif doh.gif doh.gif ,jaučiu jau ir "apiletkyjo"kaip daržoves atvežėm blush2.gif beee.gif biggrin.gif
Ach anam dryžiukų reik(kolorado pas many vežimu vežk,o jie dryžuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ),reiks užsukt pas sūnų spinton gal kokį dryžioką ir striukę rasim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetliačok @ 2009 08 31, 22:56)
Ne, nu matai, plaunasi ji nuo bendravimo  blink.gif Gerai jau gerai  irnesakyk.gif duok mano telefoną, susitarsim  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 rugsėjo 2009 - 12:16