Saulyte, ar vaikis marškinius nešiotų ,o tai spakainiai per MB spintą prasinesčiau (ir su vėjeliu ),o be to dar gerai papurtyčiau koridorinę spintą,gal kokią striukę rastume,kaip manai
QUOTE(Pliušė @ 2009 08 20, 09:37)
Nuvešim patys ir kuprinę kokią rasim. Kaip sakyti, kam čia skirta, na, kad nesudėtų viską į bendrą sandėliuką
Rašau Romos tel. 314781 - galite susitarti kelintai kad ji būtų... Arba jos kolegėm palikus kitam kabinete - perduos Romai tikrai Visos soc.darbuotojos žino Supermamas jau daug metų...
QUOTE(Pliušė @ 2009 08 20, 10:10)
Dar turiu drabužių ir batų 4-5 m. berniukui, gal kas žinot kam tikrai reikia?
na konkrečiai tokio mažiaus neglobojam... Tai patarčiau irgi į "Gerovės" centrą...
QUOTE(rrrrr @ 2009 08 20, 10:18)
kita savaite, kol dar negimdausi, ketinu kibti i musu su MB spinta, perrinkti gal kazko vyras nebenesioja, tai sudesiu ir perduosiu saulyteixxx, dar tiksliai zinau, kad turim patalynes, kuria pradedami gyventi gavom is tevu, bet jos tokios kad ir tarybu laiku, nenaujoviskos, bet svarios, isskalbtos (sudetos bet mes ju nebenaudojam, nes jau per laika uzgyvenom ir naujesnes) - tai gal nors tiek gales perduoti tam vaikinukui, nes tikrai sugriebe uz sirdeles jo istorija, nabagelis....
ok, sudėk, užvešiu
QUOTE(merga @ 2009 08 20, 13:19)
Saulyte, ar vaikis marškinius nešiotų ,o tai spakainiai per MB spintą prasinesčiau (ir su vėjeliu ),o be to dar gerai papurtyčiau koridorinę spintą,gal kokią striukę rastume,kaip manai
manau gali sudėti - pati žinai, Roma jam parodys, jis atsirinks... Na o jei jam netiks - žinai pati kike norinčių normalių vyrukų ...
TEN NIEKAS NIEKADA NEPRAPUOLA - VISKAS TINKA !!!! :mirksiukas:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 20, 16:23)
manau gali sudėti - pati žinai, Roma jam parodys, jis atsirinks... Na o jei jam netiks - žinai pati kike norinčių normalių vyrukų ...
Ir visai nieko vyriukai lankosi
O taip,šventi žodžiai
nu,bet tavo avatarioks ,taip ir noris tą rubuilį pčiupinėt
Sveikutes
perskaiciau jusu temele ir pati panorau spintas issivalyti, o tuo paciu kazkam ir padeti tik kol mano dukryte mazute sunkiai iki to geroves centro man nuvaziuoti jei kas pro sali vaziuotu, butu malonu, jei prigriebtu mano surinkta turta
perskaiciau jusu temele ir pati panorau spintas issivalyti, o tuo paciu kazkam ir padeti tik kol mano dukryte mazute sunkiai iki to geroves centro man nuvaziuoti jei kas pro sali vaziuotu, butu malonu, jei prigriebtu mano surinkta turta
QUOTE(Galleta @ 2009 08 20, 17:33)
Sveikutes
Kai būsit paruošusi gėrybes,duokit žinoti arba man arba Saulytei
QUOTE(merga @ 2009 08 20, 18:13)
Kai būsit paruošusi gėrybes,duokit žinoti arba man arba Saulytei
Butinai galvoju, ar kam pravers mano likusios gelezies tabletes, kurias geriau budama liko beveik visas lapelis, o man nebereikia... (galiojimo laikas iki 2011)
QUOTE(Galleta @ 2009 08 20, 18:30)
Butinai galvoju, ar kam pravers mano likusios gelezies tabletes, kurias geriau budama liko beveik visas lapelis, o man nebereikia... (galiojimo laikas iki 2011)
Vaiko ir šeimos gerovės centre nuolat reikalingi visokiai vaistai ir vitaminai.Taip,kad drąsiai galit dėt
ačiū Merga už pagalbą - tu viską tiksliai atsakai
Tikrai, netgi vaistai ar vitaminai, ar papaildai neščiosioms - labai reikalingi... Žaislai, knygutės įvairios, reikmenys ypač dabar mokyklai - visada reikia... Maistas negendantis reikalingas...
Taip kad NIEKO NEIŠMESKITE - mums atrodo nereikalingi daiktai, o kiti apie net nesvajoja...
Tikrai, netgi vaistai ar vitaminai, ar papaildai neščiosioms - labai reikalingi... Žaislai, knygutės įvairios, reikmenys ypač dabar mokyklai - visada reikia... Maistas negendantis reikalingas...
Taip kad NIEKO NEIŠMESKITE - mums atrodo nereikalingi daiktai, o kiti apie net nesvajoja...
QUOTE(merga @ 2009 08 20, 21:55)
Vaiko ir šeimos gerovės centre nuolat reikalingi visokiai vaistai ir vitaminai.Taip,kad drąsiai galit dėt
Tai labai smagu, kad taip, reikes dar patikrinti savo vaistineles turini, manau dar rasiu, ko man nebereikia, o kitiems pravers Galvojau surinksiu viena maisiuka daikteliu, o isejo vos ne du, taip kad kita savaite galit pas mane uzsukti ju paimti Kai kraustysimes, tai jauciu dar pora maisiuku surinksim, tada gal pati uzvesiu i geroves centra, nes netoli gyventi zadam
QUOTE(Galleta @ 2009 08 21, 17:08)
Tai labai smagu, kad taip, reikes dar patikrinti savo vaistineles turini, manau dar rasiu, ko man nebereikia, o kitiems pravers Galvojau surinksiu viena maisiuka daikteliu, o isejo vos ne du, taip kad kita savaite galit pas mane uzsukti ju paimti Kai kraustysimes, tai jauciu dar pora maisiuku surinksim, tada gal pati uzvesiu i geroves centra, nes netoli gyventi zadam
Jei tikpačiai išeina tai valio
O šiaip dar priminsiu adresą visoms:
Turgaus g. 22/Tomo g. 15, Klaipėda. ...
Prieš I moterų koncultaciją,kuri ties 'Pajūriu"
O taip pat turint nereikalingų drabužių ar didesnių dydžių,galit vešti į Klaipedos "Carito"padalinius:
(primenu, caritas užsiima su visomis be išimčių šeimomis
KLAIPĖDOS KRISTAUS PARAPIJOS CARITAS
Puodžių g. 13, KLAIPĖDA
Tel.: (46) 315091
Klaipėdos MARIJOS TAIKOS KARALIENĖS parapijos CARITAS, senelių globos namai.
Taikos pr. 29A,KLAIPĖDA - (46) 493376
Asmeniškai aš draugauju su Puodžių g.moteriškutėmis
QUOTE(westa @ 2009 08 24, 14:08)
atrinkau keletą vaikų rūbelių, batukų išaugtų.. tai kiek supratau juos geriau prie Pajūrio vežt?
saulyte smagios naujienos
saulyte smagios naujienos
Aš už Saulytę pasufleruosiu-TAIP