QUOTE(alina.p @ 2009 05 24, 10:33)
Kur galeciau rasti "Geroves" bustine. Jei galit man adresiuka parasykit, ir koki telefoniuka. Pirmadieni vaziuoju, taip pat treciadieni tai uzvesciau daiktu
"Gerovės" centras yra Turgaus 24, priešais I-ąją mot.konsultaciją..
QUOTE(red40 @ 2009 05 24, 21:43)
Sveikos visos. Buvau šiandien ligoninėj. Aplankiau Evutę. Važiavau pas vieną vaikiuką, bet radau palatoj tris. Dar du berniukus -1 ir 2 metų. Tad teko vaišes išdalinti į tris dalis. Gerai, kad truputį daugiau buvau paėmusi. Mergytė neapsakomo švelnumo - glaustėsi kaip kačiukas. Iš pradžių nedrąsiai, o po to nenulipo nuo kelių. Ant vieno kelio sėdėjo Eva, o ant kito - Norbertas ( 2 metų berniukas). Jiedu, pasirodo, iš vienų globos namų. Nuvežiau spalvinimo knygelę, flomasterių. Tai spalvino ir spalvino. Prabuvau ten apie 2 valandas. Labai sunku buvo palikti tuos vaikučius. Nenorėjo, kad išeičiau. Palydėjo mane iki durų visi trys už rankyčių įsikibę, prisiglaudė...Evutė kelis kartus klausė ar aš ją pasiimsiu...Taip suspaudė širdį. Aš galvojau, kad ji iki šiol su tėvu gyveno, bet, pasirodo globos namuose. Klausiau seselių kiek dar ji gulės - tai sakė, kad tikriausiai jau išleis. Saulyte, o kur tie globos namai, kur Eva gyvena? Gargžduose? Ar tėvas ją ten aplanko? Kaip suprantu, tai dabar ir sesutės ten gyvens? Na tiek trumpai...
Šaunu Reda40 kad nuvažiavai, ačiū .
Kiap man sakė, tai Eva kurį laiką lankė savaitinį darželį, savaitgaliais pasiimdavo tėvas. Bet jau keli mėnesiai (na jau pažystu gal tris mėn.) būdavo namuose su tėvu. Po darbo užvažiavusi - visada rasdavau Evą namuose. Kažkada kai tėvas dirbo Rusijoje, sakė visos mergaitės gyveno "SOS kaimas"...
Kiek savaitgalyje Darius sakė, tai lygtai "Naminukas" yra tokie namai, nežinau ar ten vaikų namai, ten apgyvendino dičkes abi, tai ir mažoji ten važiuos...
Gaila, kai taip mergaitės blaškomos - ir valdiškos įstaigos, ir namai... Įdomu kada Darių paleis, bet su tokiais poelgiais ar neapribos jam teisių į vaikus...
O aš vakar vėlai gryžau, nebenuvažiavau nei pas Kristiną, nei pas Daivą. Gal šiandien ką spėsiu...
Papildyta:
QUOTE(yuki @ 2009 05 22, 17:27)
beje, xxxsaulyte, vitaminai pas mane, jei kristina ilgai gulės, nebuvo prasmės juos ten palikt, reiks kažkaip mudviem susitikt, kad perduoti.
gal šiandien važiuotum pro centrą - man užveštum... Po darbo užvažiuosiu pas Kristiną, sako neužkrečiamas stafilokokas per orą...