Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 13, 21:48)
O aš antra savaitė tiek darbų, kad vos kojas parvelku namo... Iki Kristinos gėda, bet nenuvažiuoju, pilnas bagažinė jai visko....  blush2.gif  Na ryt sakė vyras po darbo nuveš, parašysiu kaip kas...

Galvoju, kaip kazi reikalai su mokyklinem reikmem Viktorijai g.gif Seniau lygu skirdavo pasalpas remiamoms seimoms tam reikalui. Ar klystu g.gif
xxxsaulyte, pasiteirauk Kristinos ar ko nereikia Viktorijai i mokykla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2009 08 14, 15:42)
Galvoju, kaip kazi reikalai su mokyklinem reikmem Viktorijai  g.gif  Seniau lygu skirdavo pasalpas remiamoms seimoms tam reikalui. Ar klystu  g.gif 
xxxsaulyte, pasiteirauk Kristinos ar ko nereikia Viktorijai i mokykla  mirksiukas.gif

Šiais metais taip pat yra skiriamos pašalpos mokinio krepšeliui,tereikia kreiptis į savo soc.darbuotoją smile.gif
Atsakyti
na,mergytes,jau galima mane sveikinti,esu namuciuose su storuliuku suneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 08 16, 20:01)
na,mergytes,jau galima mane sveikinti,esu namuciuose su storuliuku suneliu  wub.gif

tikrai labai labai sveikinam 4u.gif , pagerbta tarp vyrų wub.gif
Atsakyti
sveikos,

buvom savaitgalyje su vyru pas Kristiną, uvežėm pilną bagažinę daiktų jai skirtų, maisto. Ji laikosi sakyčiau gerai, viską susitvarkiusi dėl pašalpų, dėl Viktorijos nemokamo maitinimo, mokyklinį krepšelį... Na kas priklauso - ji viską susitvarko iš karto. Vėl stojo į eilę darbo biržoje. Na mokyklai Viktorijai kelis drabužiukus nupirko, dėl kanceliarijos prašiau kad pasižiūrėtų ir parašytų - pagelbėsime. Vaikai visai nebeturi vitaminų - Andriukui antrą kartą pjovė pūlinį... Tai turiu vienos rėmėjos pinigėlių - tai nupirksiu abiems vaikams vitaminų. Kristiną dar turi nemažai - ačiū vienai SM rėmėjai iš Šiaulių.
Su vyru grįždami kalbėjom, kad tikrai žavimės Kristina, jos tokiom sąlygom tvarkymusi. Visada namai tvarkingi, nors sąlygos tai ir nekokios. Net skalbimo mašiną automatinę prisiderino kaip skalbti su šulinio vandeniu, kaip skalauti... Pečių sutvarkė nemokamai gaisrininkai, malkų dar turi... Šiukšlių konteinerį užsisakė, turi savo.. Kad tik mažiau su kaimynais būtų konfliktų. Iš turimo daržo - pridarė uogienių, salotų, agurkų.. Na šaunuolė ji tiesiog 4u.gif
Nuvežiau savo dukros įvairių smulkmenėlių Viktorijai - papuošalų, plaukų tiesintuvą, plejerį su ausinėm - tai laiminga dėliojosi daiktus ir vis pribėgusi dėkojo... Vaikai Kristinos labai išauklėti, nėra buvę kad vaikai nepadėkotų už atvežtą bet kokią paramą...
Taip kad ši šeimynėlė šauni, ir jau pakankamai tvirta, gerai tvarkosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 17, 09:41)
sveikos,

Smagu girdėti geras žinias ir toliau taip 4u.gif
neringuutia sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit sveiki smile.gif

Turiu keletą baltų marškinių vaikinui ,jei reiktų atrasim ir tamsias kelnes(vieni33,dveji,kurių vieni tik sykį devėti36d144-146
Gal kuriai ruošinatčiai paauglį vaikį reikia rašykit.Jei norinčių neatsiras atiduosiu į VCK;ą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 rugpjūčio 2009 - 11:59
QUOTE(sima123 @ 2009 07 21, 08:25)
Gal kam reikia rasomo stalo, nenaujas, zadu mesti lauk, nes nereikalingas, siaip gaila butu , nes gal tikrai kokiam vaikuciui reikia.

QUOTE(kornellita @ 2009 08 07, 18:27)
Sveiki,nezinau ar cia pataikiau,bet norime padovanoti lovele kudikiui.Medine,baltos spalvos.Stovis normalus,tik ciuzini reiketu pasikeisti i nauja.Jai kam reikia skambinkite tel.860817341 4u.gif

QUOTE(rennate @ 2009 08 12, 21:00)
Sveikos!

Galeciau padovanoti Klaipedoje rubeliu leliukui,vonele. Taip pat kelis daiktelius nestukei, kurie yra reikalingi vykstant i ligonine. Jei kazkam reikia pagalbos, rasykit man i az, gal kazkuo galesiu pagelbet  4u.gif
As is Klaipedos.

Merginos, man į AŽ parašykite savo tel. ir preliuminariai rajoną - paims šiuos daiktus "Gerovės" centras !!! Naujagymiui visko reikia 15-metei merginai iš Melnragės, rašomasis stalas taip pat šeimynai bus.... mirksiukas.gif

Atsakyti
ir sekcijos reikės - tel. Larisa tavo parašiau soc.darbuotojai Romai... mirksiukas.gif Su visomis susikambins jos, kad man netarpininkauti mirksiukas.gif

Dar turim prašymą iš "Gerovės" centro. Vyr. soc. darbuotoja Roma rašo :
"Dar labai, labai reikia pagalbos vaikinukui 17 metų. Labai tragiško likimo vaikas, mama - "proto nuvažiavimas", močiutė-alkoholikė. Vaikinas užaugo be meilės, baisiam nepritekliuje. Atmeni aš pasakojau, kad radau mamą supuvusią, svėrė 35 kg, išvežiau i ligoninę, perpylė kraują, pagydė, reikia psich.pagalbos, tačiau ji atsisako gydytis. Vaikas kabinasi i gyvenimą, grįžo iš nepilnamečių kolonijos, kur prabuvo 4 mėn.(už vagystę, rado piniginę ir neatidavė žmogui o kamera užfiksavo), elgesys grįžus pasikeitęs neatpažįstamai. Labai nori mokytis, padėjom vaikinui, įstojo į Šilutės Naumiesčio prof. mokykla-internatą.Tačiau pragyvenimas ten mokamas t.y maistas, higienines priemones, rūbai, patalynę turi turėti savo, tik mokslas ir bendrabutis yra nemokamas. Kaip jie ten pragyvens, neaaišku, labai reiktų bet kokios pagalbos. Vaikinui steigiama globa, tačiau tai užtrunka, kokius 2-3 mėn. Po to vyks atskyrimo procesas nuo mamos, vaikinas gaus pinigėlius apie 550 Lt, tai kaip nors išsivers. Bet kaip tuos du mėnesius prasilaikyti, neįsivaizduoju. Vaikis neturi nei kelnaičių, nei kojinių, nei dzinsų, na tiesiog nieko, vaikšto su suplyšusiai treningais ir kiaurais kedais. Gal kas paaukotų kedus 43 -44 dydžio. Na tiesiog labai, labai, prašau bet kokios pagalbos.Turiu vilti ir tikejimą, kad meilė žmogui daro didžius dalykus. Gal vaikis issikapanos, reikia duoti šansą. Ačiū ir iki."

dėl jo ūgio bei dydžių - dar sužinosiu... Gal ką rastume, nes tai normalaus vyro sudėjimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 18 rugpjūčio 2009 - 16:06
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 18, 18:06)
ir sekcijos reikės - tel. Larisa tavo parašiau soc.darbuotojai Romai...  mirksiukas.gif  Su visomis susikambins jos, kad man netarpininkauti  mirksiukas.gif

Dar turim prašymą iš "Gerovės" centro. Vyr. soc. darbuotoja Roma rašo :
"Dar labai, labai reikia pagalbos vaikinukui 17 metų. Labai tragiško likimo vaikas, mama - "proto nuvažiavimas", močiutė-alkoholikė. Vaikinas užaugo be meilės, baisiam nepritekliuje. Atmeni aš pasakojau, kad radau mamą supuvusią, svėrė 35 kg, išvežiau i ligoninę, perpylė kraują, pagydė, reikia psich.pagalbos, tačiau ji atsisako gydytis. Vaikas kabinasi i gyvenimą, grįžo iš nepilnamečių kolonijos, kur prabuvo 4 mėn.(už vagystę, rado piniginę ir neatidavė žmogui o kamera užfiksavo),  elgesys grįžus pasikeitęs neatpažįstamai. Labai nori mokytis, padėjom vaikinui, įstojo į Šilutės Naumiesčio prof. mokykla-internatą.Tačiau pragyvenimas ten mokamas t.y maistas, higienines priemones, rūbai, patalynę turi turėti savo, tik mokslas ir bendrabutis yra nemokamas. Kaip jie ten pragyvens, neaaišku, labai reiktų bet kokios pagalbos. Vaikinui steigiama globa, tačiau tai užtrunka, kokius 2-3 mėn. Po to vyks atskyrimo procesas nuo mamos, vaikinas gaus pinigėlius apie 550 Lt, tai kaip nors išsivers. Bet kaip tuos du mėnesius prasilaikyti, neįsivaizduoju. Vaikis neturi nei kelnaičių, nei kojinių, nei dzinsų, na tiesiog nieko, vaikšto su suplyšusiai treningais ir kiaurais kedais. Gal kas paaukotų kedus 43 -44 dydžio. Na tiesiog labai, labai, prašau bet kokios pagalbos.Turiu vilti ir tikejimą, kad meilė žmogui daro didžius dalykus. Gal vaikis issikapanos, reikia duoti šansą. Ačiū ir iki."

dėl jo ūgio bei dydžių - dar sužinosiu... Gal ką rastume, nes tai normalaus vyro sudėjimas...

O siaube tokios ismeros kedu pas mus spintoi metosi pilna thumbup.gif tad galiu duoti....suzinokit ir kitus ismatavimus padesim kaip galesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 08 18, 16:15)
O siaube tokios ismeros kedu pas mus spintoi metosi pilna thumbup.gif  tad galiu duoti....suzinokit ir kitus ismatavimus padesim kaip galesim mirksiukas.gif

taio cia jega del kedu, o ne siaubas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
vaikino ūgis apie 186 cm, bet lieso kūno sudėjimo. Reikia drabužių visokių.

Vieną patalynės komplektą turiu jam atiduoti, gal kokią ir antklodę rasiu su pagalve...

Reikia higienos priemonių, ir sąsiuvinių mokslo metams... Gal ką surinksime, nes jis skurde augęs, tai nešioja ką soc. darbuotojos atrenka jam iš mūsų atvežtų paramų...

Jei kas gali tiesiogiai nuvežti į "Gerovės" cenntrą - tai jį globoja vyr.soc.darbuotoja Roma, 5 kab. mirksiukas.gif Jei ne - tai privežkite iki manęs "Signalo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 19, 09:03)
vaikino ūgis apie 186 cm, bet lieso kūno sudėjimo. Reikia drabužių visokių.

Vieną patalynės komplektą turiu jam atiduoti, gal kokią ir antklodę rasiu su pagalve...

Reikia higienos priemonių, ir sąsiuvinių mokslo metams... Gal ką surinksime, nes jis skurde augęs, tai nešioja ką soc. darbuotojos atrenka jam iš mūsų atvežtų paramų...

Jei kas gali tiesiogiai nuvežti į "Gerovės" cenntrą - tai jį globoja vyr.soc.darbuotoja Roma, 5 kab.  mirksiukas.gif Jei ne - tai privežkite iki manęs "Signalo"  mirksiukas.gif

aš galiu nupirkti higienos priemones (muilo,dantų pastos,peiliukų,skutimosi putų..ką dar?),porą rankšluoščių duoti ax.gif rytoj MB nedirbs,tai ryte galėtų užvežti tiesiai į Gerovės centrą
dar kojinių kelias poras ir apatinių pridėčiau,tik klausimas dėl išmieros..kojinių jau supratau 43-44,o kelnaites S imti? ar M?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 19 rugpjūčio 2009 - 08:13