Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(kornellita @ 2009 08 07, 18:27)
Sveiki,nezinau ar cia pataikiau,bet norime padovanoti lovele kudikiui.Medine,baltos spalvos.Stovis normalus,tik ciuzini reiketu pasikeisti i nauja.Jai kam reikia skambinkite tel.860817341 4u.gif

tavo pasiūlymą perdaviau soc.darbuotojai Roami - ji manau ras globojamą šeimą su vaikiuku, kam reikia, ačiū 4u.gif

Šiandien aš irgi iškroviau savo džipą "Gerovės" centrui - ačiū visoms suvežusioms 4u.gif Pasikalbėjom su vyr.soc.darbuotoja Roma - tai situacija baisėja as dien, alkani vaikai, šeimos, baisu... Reikia maisto pakėtų - negendančio - kruopos, koncervai.... !!! O daiktai kaip visada - reikalingi irgi, nes šeimos jei valgymui pinigų neturi, tai ką kalbėti apie daiktus... doh.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Saulyte, visų pirma, sveikinimai sūnelio proga. oro_buckis.gif Džiugu dėl Tavęs ir Tavo šeimos. smile.gif

O dabar papasakokite plačiau, kas čia per "Gerovės" centras? g.gif Praleidau kažką. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 08 11, 16:45)
O dabar papasakokite plačiau, kas čia per "Gerovės" centras? g.gif Praleidau kažką. blush2.gif

tas pats vkc, tik pakeitęs pavadinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 08 11, 17:39)
tas pats vkc, tik pakeitęs pavadinimą smile.gif

Aiškutėliai. smile.gif Ačiū, Yuki, už paaiškinimą man, atsilikusiai nuo pasaulio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 08 11, 18:30)
Aiškutėliai. smile.gif Ačiū, Yuki, už paaiškinimą man, atsilikusiai nuo pasaulio. blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,a manęs paklausti negalėjai,o beto juk buvau sakius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 08 12, 13:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,a manęs paklausti negalėjai,o beto juk buvau sakius mirksiukas.gif

Na paklausiau visų bendrai. tongue.gif O sakiusi tikrai nebuvai, bet čia kita tema, ne tokioms diskusijoms skirta.
Atsakyti
Sveikos!

Galeciau padovanoti Klaipedoje rubeliu leliukui,vonele. Taip pat kelis daiktelius nestukei, kurie yra reikalingi vykstant i ligonine. Jei kazkam reikia pagalbos, rasykit man i az, gal kazkuo galesiu pagelbet 4u.gif
As is Klaipedos.
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2009 08 12, 22:00)
Sveikos!

Galeciau padovanoti Klaipedoje rubeliu leliukui,vonele. Taip pat kelis daiktelius nestukei, kurie yra reikalingi vykstant i ligonine. Jei kazkam reikia pagalbos, rasykit man i az, gal kazkuo galesiu pagelbet  4u.gif
As is Klaipedos.

Jei norit,visą savo atiduodamą kraitelį galit nuvešti į Vaiko ir šeimos gerovės centrą arba skelbimų lentoj patalpinti savo skelbimuką ax.gif

astalavista Vaiko ir šeimos gerovės centro vardu AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siuntinukas pristatytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 13 rugpjūčio 2009 - 11:19
sveikos,

sesuo daro remontą.atiduoda sekciją 3 dalių.padoriame stovyje,kad tik nebelabai "madinga". visas ilgis 2,25 m (dvi dalys po 0,84 m ir viena 0,57 m); aukštis 2,14 m.tik reikia pasiimti iš Debreceno gatvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 08 13, 11:45)
sveikos,

sesuo daro remontą.atiduoda sekciją 3 dalių.padoriame stovyje,kad tik nebelabai "madinga". visas ilgis 2,25 m (dvi dalys po 0,84 m ir viena 0,57 m); aukštis 2,14 m.tik reikia pasiimti iš Debreceno gatvės  g.gif

parašysiu soc.darbuotojoms, pasiūlys.. Tik va problema yra su transportu, nebet išsineštų kas netoliese gyvena... mirksiukas.gif

O aš antra savaitė tiek darbų, kad vos kojas parvelku namo... Iki Kristinos gėda, bet nenuvažiuoju, pilnas bagažinė jai visko.... blush2.gif Na ryt sakė vyras po darbo nuveš, parašysiu kaip kas...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 08 13, 11:17)

astalavista Vaiko ir šeimos gerovės centro vardu AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif
siuntinukas pristatytas mirksiukas.gif

ačiū jums 4u.gif
vakar dar šiek tiek rūbelių atrinkau, tai kai dar važiuosit parašykit až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astalavista @ 2009 08 14, 09:38)
ačiū jums  4u.gif
vakar dar šiek tiek rūbelių atrinkau, tai kai dar važiuosit parašykit až ax.gif

sutarta 4u.gif
Atsakyti