Sveikos
Nesu aptekusi turtais, bet labai noreciau padeti tiem kam labiausiai reikia pagalbos...Noreciau padeti kokiai seimai su vaikuciais...labiausiai gaila vaiku, kurie nekalti del teveliu nepritekliaus. Skaudu ziureti i vargstancius maziausius
QUOTE(Mrdc @ 2009 07 21, 12:00)
Sveikos
Nesu aptekusi turtais, bet labai noreciau padeti tiem kam labiausiai reikia pagalbos...Noreciau padeti kokiai seimai su vaikuciais...labiausiai gaila vaiku, kurie nekalti del teveliu nepritekliaus. Skaudu ziureti i vargstancius maziausius
su kokio amžiaus šeimą norėtum globoti? galėčiau užklausti pas socialines...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 21, 15:38)
su kokio amžiaus šeimą norėtum globoti? galėčiau užklausti pas socialines...
Siaip nera labai svarbu amzius, bet noretusi patiems maziausiems padeti... pati turiu mergyte mazyte, tai labai labai norisi gero visiems maziukams, nes jie mazi stebuklai...
QUOTE(Mrdc @ 2009 07 21, 16:46)
Siaip nera labai svarbu amzius, bet noretusi patiems maziausiems padeti... pati turiu mergyte mazyte, tai labai labai norisi gero visiems maziukams, nes jie mazi stebuklai...
gerai, aš užklausiu socialinių iš "Gerovės" centro dėl padorios šeimos su vaikiukais... Parašysiu
P.S. o tavo kokia dar mažiukė..
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 22, 10:14)
gerai, aš užklausiu socialinių iš "Gerovės" centro dėl padorios šeimos su vaikiukais... Parašysiu
Man ji jau diduke ir auga beprotiskai greitai
Labai gerai, lauksiu ziniu
dovanoju nestukei -+165cm ugio m dydzio kasdieninius rubelius saltesniam orui. nuotraukels rasite http://public.fotki.com/lly/nestukems/
QUOTE(sima123 @ 2009 07 21, 08:25)
Gal kam reikia rasomo stalo, nenaujas, zadu mesti lauk, nes nereikalingas, siaip gaila butu , nes gal tikrai kokiam vaikuciui reikia.
dėl stalo - soc. darbuotojos atsakė, kad jų pusė atostogauja ir viena kitos šeimas lanko nepažinodamos gerai.. tai prašo palaukti iki rugsėjo pradžios - bus visos po atsotogų ir bus aišku kam naujiems mokslo metams reikia stalo...
Ar gali dar palaikyti?
QUOTE(lly @ 2009 07 24, 12:34)
dovanoju nestukei -+165cm ugio m dydzio kasdieninius rubelius saltesniam orui. nuotraukels rasite http://public.fotki.com/lly/nestukems/
atiduota
saulyte, visu piiiiiiiiirmaaaaaa, sveikinu su ta grazia liniuote ! nu super
ir.... gal zinot kam reiktu dideles dvigules lovos? bet va, be ciuzinio... darysim remonta, tai ji mums atlieka, pirkta pries 1,5m... parduot ranka nekyla, noriu padovanot (yra mini defektu, kuriuos tik as zinau).
del visu detaliu jei ko reikia, rasykit man i az
ir.... gal zinot kam reiktu dideles dvigules lovos? bet va, be ciuzinio... darysim remonta, tai ji mums atlieka, pirkta pries 1,5m... parduot ranka nekyla, noriu padovanot (yra mini defektu, kuriuos tik as zinau).
del visu detaliu jei ko reikia, rasykit man i az
lovyte jau pazadeta vienai seimynai
QUOTE(Rudaakė @ 2009 07 31, 16:51)
lovyte jau pazadeta vienai seimynai
Jei netyciom lova atliktu(ne paimtu norintys) as paimciau,turiu kam reikia
Sveikutes, turiu dideli maisa vasariniu rubeliu mergytei 3-6 men ir moterisku rubu, taip pat vaikisku batuku.Gal kam reikia?
Iki geroves centro neturiu galimybes nusigauti.
Iki geroves centro neturiu galimybes nusigauti.