ačiiū Dievuliui - rezultatai geri !!!!! Turėsiu 100% berniuką,, nuojauta neapgavo!!!!!!!!!!!!!! Negaliu atsidžiaugti tik nervų ir nerimo kainavo .....
niu, va tai dabar drąsiai galiu sveikinti ir dar su sūneliu o tai mažiukui kažkas blogai buvo?
QUOTE(krika @ 2009 07 10, 09:52)
niu, va tai dabar drąsiai galiu sveikinti ir dar su sūneliu o tai mažiukui kažkas blogai buvo?
pagal genetinius kraujo tyrimus rodė didelę riziką Dauno sindromui... Pagal mano metus norma yra 1:200, o mano buvo 1:94...
Ačiū Dievui jau pasibaigė šis etapas...
Merginos - šaunuolės kad paimate iš neštukės Neringos - AČIŪ už pagalbą !!!!
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 10:55)
pagal genetinius kraujo tyrimus rodė didelę riziką Dauno sindromui... Pagal mano metus norma yra 1:200, o mano buvo 1:94...
o siaubeli? o tai kaip nustatė kad viskas gerai?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 10:55)
Dabar laikas tik geroms mintims
gražaus laukimo saulyte, kitaip ir negalėjo būti
tyliai kumščius laikiau, dabar jau ramaus laukimo
QUOTE(krika @ 2009 07 10, 09:58)
o siaubeli? o tai kaip nustatė kad viskas gerai?
ėmė vaisiaus vandenis - o pagal juos labai daug visko nustato... uch kaip jau ramu...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:56)
ėmė vaisiaus vandenis - o pagal juos labai daug visko nustato... uch kaip jau ramu...
Valiooooooo
Juk sakiau,kad viskas bus,gerai,o kažkas parinos
Sveikinu
Ir,kuo daugiau teigiamų bei gražių emocijų
saulyteeeee dabar belieka gyventi graziu,ramiu laukimu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:56)
dar kartą sveikinu ir gražaus laukimo
ačiū merginos visos visos, kurios džiaugiasi kartu su manimi... Aš jau dirbti nenoriu, pietus karališkus gavau, vyras vaišino mano mylimam"Friedricho pasaže", o vakare sakiau šampo gersiu ir tos laimės...
viskas, nebeteršiam šios temos.. apie esmę... Vėl turiu nuotaikos rūpintis kitais... Laukia Kristina manęs ir "Gerovės" centras, mašina jau pilnėja...
viskas, nebeteršiam šios temos.. apie esmę... Vėl turiu nuotaikos rūpintis kitais... Laukia Kristina manęs ir "Gerovės" centras, mašina jau pilnėja...