Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif lithuania.gif lithuania.gif ačiiū Dievuliui - rezultatai geri !!!!! Turėsiu 100% berniuką,, nuojauta neapgavo!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti wub.gif wub.gif tik nervų ir nerimo kainavo .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 liepos 2009 - 09:50
niu, va tai dabar drąsiai galiu sveikinti ir dar su sūneliu thumbup.gif o tai mažiukui kažkas blogai buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 07 10, 09:52)
niu, va tai dabar drąsiai galiu sveikinti ir dar su sūneliu  thumbup.gif o tai mažiukui kažkas blogai buvo?  unsure.gif

pagal genetinius kraujo tyrimus rodė didelę riziką Dauno sindromui... verysad.gif Pagal mano metus norma yra 1:200, o mano buvo 1:94...
Ačiū Dievui jau pasibaigė šis etapas... doh.gif

Merginos - šaunuolės kad paimate iš neštukės Neringos - AČIŪ už pagalbą !!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 liepos 2009 - 09:56
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 10:55)
pagal genetinius kraujo tyrimus rodė didelę riziką Dauno sindromui...  verysad.gif Pagal mano metus norma yra 1:200, o mano buvo 1:94...
Ačiū Dievui jau pasibaigė šis etapas...  doh.gif

o siaubeli? o tai kaip nustatė kad viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 10:55)
pagal genetinius kraujo tyrimus rodė didelę riziką Dauno sindromui...  verysad.gif Pagal mano metus norma yra 1:200, o mano buvo 1:94...
Ačiū Dievui jau pasibaigė šis etapas...  doh.gif

Dabar laikas tik geroms mintims mirksiukas.gif
Atsakyti
gražaus laukimo saulyte, kitaip ir negalėjo būti 4u.gif
Atsakyti
tyliai kumščius laikiau, dabar jau ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 07 10, 09:58)
o siaubeli? o tai kaip nustatė kad viskas gerai?

ėmė vaisiaus vandenis - o pagal juos labai daug visko nustato... uch kaip jau ramu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 liepos 2009 - 10:57
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:56)
ėmė vaisiaus vandenis - o pagal juos labai daug visko nustato... uch kaip jau ramu...

Valiooooooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Juk sakiau,kad viskas bus,gerai,o kažkas parinos ax.gif lotuliukas.gif
Sveikinu
user posted image
Ir,kuo daugiau teigiamų bei gražių emocijų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 10 liepos 2009 - 11:11
saulyteeeee clap.gif clap.gif clap.gif dabar belieka gyventi graziu,ramiu laukimu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:56)

dar kartą sveikinu ir gražaus laukimo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū merginos visos visos, kurios džiaugiasi kartu su manimi... Aš jau dirbti nenoriu, pietus karališkus gavau, vyras vaišino mano mylimam"Friedricho pasaže", o vakare sakiau šampo gersiu ir tos laimės...

viskas, nebeteršiam šios temos.. apie esmę... Vėl turiu nuotaikos rūpintis kitais... mirksiukas.gif Laukia Kristina manęs ir "Gerovės" centras, mašina jau pilnėja... mirksiukas.gif
Atsakyti