ne, ne eilinis... laukiu tik gerų atsakymų penktadienį... manau Dievulis nenusisuks nuo manęs...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 08, 09:26)
ne, ne eilinis... laukiu tik gerų atsakymų penktadienį... manau Dievulis nenusisuks nuo manęs...
Penktadienį turėsi pasidalinti su atsakymais.Lauksim tik gerų naujienų .su MB laikysim"čiurikus",nes MB sakė nuo špygų laikymo špyga gali ir gautis.TFu,tfu,tfu per kairy pety
Mesk visus pašalinius darbus ir staigiai rūpinies tik savim ir mažium,bo kai atvažiuosiu pririšiu prie lovos ir galėsi tik į tuliką nueiti
Negali ir visagalis taip šudinai,galvok tik apie gerus dalykus.Ir su Kristina,bent jau iki atsakymų nesimatyk,nes jos bėdos tau dabar ir nepergeiausia,emocionaliai traumuos.
dabar aš kažkaip dviprasmiškoj situacijoj. norėjau pasveikinti su tokia žinia bet kad nežinau kas kaip ir kodėl liūdna Saulytė..... viskas turi būti gerai, nežinau kas kaip ir dėl ko, bet tokiam Žmogui negali būti blogai
aš irgi čiurikus laikysiu, dėl tos pačios priežasties
aš irgi čiurikus laikysiu, dėl tos pačios priežasties
ačiū merginos už palaikymą - PRIVALO BŪTI GERAI !!! Laukiu penktadienio - jis viską apspręs - arba...arba...
Prisidedu ir as prie ciuriku laikimo tikimes geriausio
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 08, 11:37)
ačiū merginos už palaikymą - PRIVALO BŪTI GERAI !!! Laukiu penktadienio - jis viską apspręs - arba...arba...
viskas bus gerai,pamatysi
http://www.youtube.c...h?v=pMMnIs65a2E
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 08, 11:37)
Saulyte, jokių arba ... arba TIK GERAI Laikykis
Saulyte,tikrai visos linkim ko geriausio
o ar tik vaikucius remiat?Savo spinta jei pertvarkyciau,manau mamytems nemazai atrinkciau...nors bendrai tie drabuzeliai tokio dydzio,kad paauglei labiau tiktu
o ar tik vaikucius remiat?Savo spinta jei pertvarkyciau,manau mamytems nemazai atrinkciau...nors bendrai tie drabuzeliai tokio dydzio,kad paauglei labiau tiktu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 08, 09:26)
xxxsaulyte, uz gerus darbus nusipelnei tik pacio geriausio. Dievulis tavo pusej
Papildyta:
QUOTE(neringuutia @ 2009 07 08, 14:16)
I "Doroves" centra tinka viskas ir rubai suaugusiems.
Siandien ten per pietus taip skaniai desrelem kvepejo Su sunum uzvezem pora maisu ir lekiau lauk, nes tos desreles taaaip uzmasino
QUOTE(neringuutia @ 2009 07 08, 14:16)
Gerovės centras priima betkokio amžiaus ir sudėjimo žmonėms drabužius ir avalynę.Nes ten lankosi tiek jaunos šeimos,teik vaikučiai,tiek pagyvenę žmonės
saulyt, mano kumsciai irgi suspausti uz tave. paciu geriausiu tau minciu ir, kad viskas butu gerai. laikykis.
ačiū merginos - jau rytoj tikiousiu iki pietų sužinoti... aš irgi tikiuosiu labai kad toliau galėsiu auginti savo pilvinuką...